Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Hong Kong >

Sejur Harbour Plaza North Point

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Hong Kong la Harbour Plaza North Point - 10 nopti

 Harbour Plaza North Point  Harbour Plaza North Point  Harbour Plaza North Point
Hotelul Harbour Plaza North Point este situat intr-una din zonele aflate in plina dezvoltare, intre nenumaratele optiuni de shopping din Causeway Bay si cladirile moderne de birouri din Quarry Bay. Cea mai apropiata statie de metrou este Quarry Bay, aflata la doar un minut de mers pe jos de hotel. Aceasta asigura o legatura rapida cu zona se shopping si vizite, precum si cu zona peninsulara a tarii – Kawloon. Camerele sunt echipate cu toate dotarile necesare (aer conditionat, telefon, TV satelit, minibar, seif electronic). Camerele standard au o suprafata totala de 35 mp, o suprafata destul de generoasa avand in vedere dimensiunile in general reduse ale spatiilor de cazare din Asia. Baile sunt dotate cu dus - nu exista decat foarte putine hoteluri echipate cu cada, in general doar cele de 5 stele. Printre facilitatile comune ale hotelului se numara un restaurant principal, bar, cafenea, piscina, sala de fitness.


29.12. REVELION HONG KONG & MACAO Perla & Las Vegas-ul Orientului Transport avion Turkish Airlines | 11 zile | de la 2.699 Euro

Servicii incluse
Servicii incluse:
• Bilete de avion Bucuresti – Hong Kong – Bucuresti, via Istanbul, compania Turkish Airlines
(Include 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala)
• Taxele de aeroport si combustibil(pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• 6 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Harbour Plaza North Point 4* sau similar Hong Kong
• 2 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Rio Macau 4* sau similar Macao
• Transfer aeroport Hong Kong – hotel
• Tur de oras de o zi in Hong Kong cu ghid local si plimbare cu tramvaiul si cu barca Shampan
• Pranz traditional Dim Sum in Hong Kong
• Transfer hotel – port Hong Kong
• Bilete de feribot Hong Kong – Macao – Hong Kong
• Transferuri port – hotel – port in Macao
• Tur de oras Macao de jumatate de zi cu ghid local
• Transfer port Hong Kong – hotel
• Transfer hotel – aeroport Hong Kong
• Insotitor de grup




Servicii neincluse
Servicii neincluse:
• Cina Festiva de Revelion - programul si tarifele vor fi comunicate in luna decembrie
• Late check-out Hong Kong (pana la ora 18:00), Tarif: 110 Euro/camera
(Acest supliment este valabil doar pentru achitarea lui din tara, la inscriere)
• Intrarile la obiectivele turistice din program
• Taxa de oras - se achita exclusiv la receptia hotelului
• Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Bacsis pentru soferi, ghizi, personal hotelier, personal restaurante etc: recomandat 5 Euro/persoana/zi

Excursii optionale: calculate pentru minim 20 platitori
• Excursie optionala in Lantau cu pranz inclus: 160 USD/persoana
Include: transport autocar, tur de oras, ghid local, pranz, insotitor de grup
• Excursie la Disneyland Hong Kong: 170 USD/persoana
Include: transfer hotel-Disneyland-hotel, bilet intrare de 1 zi la Disneyland, ghid local, insotitor roman de grup

NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative; vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

Transferuri la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
• Constanta (50 Euro/pers.), Medgidia (45 Euro/pers.), Cernavoda (45 Euro/pers.), Fetesti (45 Euro/pers.), Slobozia (45 Euro/pers.)
• Brasov (36 Euro/pers.), Predeal (32 Euro/pers.), Sinaia (30 Euro/pers.), Campina (25 Euro/pers.), Ploiesti (20 Euro/pers.)
• Craiova (50 euro/pers.), Pitesti (28 euro/pers.)

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL DIN PROVINCIE
 Transferul se rezerva odata cu pachetul turistic DOAR la cererea expresa a turistului! Ulterior acesta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
 Tarifele mentionate mai dus sunt pe persoana, valabile pentru ambele sensuri (dus-intors).

Cina de revelion nu este inclusa in pret

Descriere / Alte informatii
REVELION HONG KONG & MACAO
Perla & Las Vegas-ul Orientului
Transport avion Turkish Airlines | 11 zile | de la 2.699 Euro

Tarife calculate pentru un grup de 25 platitori
 2.699 Euro adult loc in camera dubla
 2.699 Euro al treilea adult in camera dubla cu pat suplimentar
 3.499 Euro adult loc in camera single


Hong Kong! Ar fi greu de gasit un oras mai provocator. In aparenta, ai impresia ca fiecare cladire este o sculptura in sticla si otel si fiecare pieton se grabeste la o intalnire. Dar daca reusiti sa priviti dincolo de suprafetele stralucitoare, cultura antica invaluie orasul cu un aer exotic si confera localnicilor un caracter aparte. Un oras deschis, cu un port natural minunat, Hong Kong este locul de intalnire a diferitelor culturi, impletite armonios cu traditiile chinezesti si cu influentele exotice. Pe de o parte, urme ale culturii britanice pot fi gasite pretutindeni, ca rezultat al colonizarii trecute, iar pe de alta parte, Hong Kong pastreaza obiceiurile traditionale si valorile Confucianismului, care aproape au disparut in China continentala. Incepand cu Yum Cha (ceai si dim sum) dimineata si terminand cu privelistea uimitoare a vaselor de croaziera noaptea in port, admirate la lumina lunii de pe Victoria Peak, facand cumparaturi in numeroasele magazine din Mall-urile si pietele din jurul Tsim Sha Tsui, savurand delicatesele la Dai Pai Dong, participand la mici croaziere intr-un “sampan” sau in salupe de mare viteza, Hong Kong garanteaza vizitatorilor o experienta de neuitat.

Macao! O destinatie faimoasa, caracterizata de pace si prosperitate, o combinatie intre cultura orientala si cea vestica, un loc incarcat de istorie care merita cu siguranta o vizita. Colonia Macao a fost infiintata de catre portughezi in sec. al XVI-lea si este cea mai veche colonie europeana din Asia. In zilele noastre, Macao este una dintre cele doua regiuni administrative speciale ale Chinei, alaturi de Hong Kong.

Nu amanati prea mult! Alaturati-va noua si explorati aceste doua locuri minunate: Hong Kong & Macao!

29 Decembrie | BUCURESTI
Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 19:30 pentru imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines TK1046 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 21:50.

30 Decembrie | HONG KONG
Sosire in Istanbul la 00:20. Decolare spre Hong Kong la ora 02:05 cu zborul TK70. Sosire in Hong Kong la ora 17:05. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare Hotel Harbour Plaza North Point 4* sau similar.

31 Decembrie | HONG KONG – Traditie si cultura - La Multi Ani 2025 !
Mic dejun. Descoperiti principalele atractii ale Hong Kong-ului intr-un tur al insulei cu ghid local. Fiti martori la privelistea spectaculoasa asupra orasului de pe Varful Victoria cu vedere panoramica asupra Insulei Hong Kong, Kowloon si imprejurimile. Vom trece apoi prin pitorescul golf Repulse Bay in drum spre urmatoarea destinatie, faimosul port Aberdeen unde sute de ambarcatiuni pescaresti constituie locuinta a mii de oameni. Vom face un tur panoramic al portului de 20 de minute cu celebra ambarcatiune “sampan”. Nu se poate sa ratati vizita la Stanley Market, faimoasa pentru vanatoarea de chilipiruri, gasindu-le aici la un pret mult mai mic decat in oras. Nu vom incheia turul orasului Hong Kong fara a servi un pranz traditional “Dim Sum”! Intoarcere la hotel si timp liber la dispozitie. Seara La Multi Ani 2025 – Cina festiva de Revelion (programul si tarifele vor fi comunicate in luna decembrie). Cazare Hotel Harbour Plaza North Point 4* sau similar.

01 Ianuarie | INSULA LANTAU
Mic Dejun. Timp liber sau excursie optionala in Lantau cu pranz inclus, cea mai mare insula din Hong Kong. Fara indoiala, atractia principala din Lantau este statuia gigantica a lui Buddha (Tian Tian Buddha). Finalizata in anul 1993, aceasta este cea mai mare statuie exterioara din bronz a lui Buddha; asezata langa manastirea Po Lin, statuia simbolizeaza relatia armonioasa dintre om, natura si religie. Servirea pranzului la un restaurant local. Sunt nu mai putin de 47 de sate pe insula Lantau, cele mai cunoscute si mai dezvoltate fiind: Mui Wo, Tai O si Tung Chung. Parcul National ocupa nu mai putin de 78 km patrati din suprafata insulei. Intoarcere in Hong Kong si seara timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Harbour Plaza North Point 4* sau similar.

02 Ianuarie | DISNEYLAND HONG KONG
Mic dejun. Excursie optionala la Disneyland Hong Kong. Desi pare o lume magica dedicata copiilor, Disneyland Hong Kong este o destinatie de vacanta excelenta si pentru adulti. Un tinut fermecator din toate punctele de vedere. Imediat ce treci de portile sale, patrunzi intr-o cu totul alta lume, o lume a povestilor care nu inceteaza sa te surprinda, o lume in care imaginatia depaseste orice limite, o lume a copilariei. Nu conteaza ce varsta ai, aici pur si simplu redevii copil. Intoarcere in Hong Kong si seara timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Harbour Plaza North Point 4* sau similar.

03 Ianuarie | HONG KONG – SHOPPING TILL YOU DROP
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru shopping. Pentru varietatea mare de produse si brand-uri in toate categoriile de pret, Hong Kong este o experienta unica de shopping. De la mall-uri stralucitoare pana la strazi cu magazine funky, de la boutique-uri trendy pana la magazine cu produse traditionale chinezesti si cartiere de shopping tematice, de la cei mai noi designeri de moda pana la cele mai noi gadget-uri electronice si antichitati bine evaluate, poti gasi tot ce doresti. Cazare Hotel Harbour Plaza North Point 4* sau similar.

04 Ianuarie | HONG KONG – MACAO
Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si transfer cu autocarul in port pentru a ne imbarca pe ferry-boat-ul care ne va duce in MACAO - “Las Vegas-ul Orientului” si fosta colonie portugheza. Sosire in portul din Macao, imbarcare in autocar si transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Seara, tur pietonal cu insotitorul de grup la “The Venetian Macao” – cea mai mare structura hoteliera din Asia! Pe timpul celor trei ore la dispozitie, veti avea posibilitatea sa va incercati norocul la masa de joc in casino, sau sa faceti spopping in celebrele galerii “Grand Canal Shoppes”, iar nu in ultimul rand, sa va rasfatati simturile culinare la unul dintre numeroasele restaurante cu specific international din resortul Venetian. La ora 21:30 intoarcere la hotel (deplasarile pentru acest tur pietonal se fac cu transportul local care se achita la fata locului). Cazare Hotel Rio Macau 4* sau similar Macao.

05 Ianuarie | MACAO – LAS VEGAS-ul ORIENTULUI
Mic dejun. O destinatie faimoasa, caracterizata de pace si prosperitate, Macao este o combinatie intre cultura orientala si cea vestica, un loc incarcat de istorie care merita cu siguranta o vizita. Colonia Macao a fost infiintata de catre portughezi in sec. al XVI-lea si este cea mai veche colonie europeana din Asia. In zilele noastre, Macao este una dintre cele doua regiuni administrative speciale ale Chinei, alaturi de Hong Kong. Tur de oras Macao cu ghid local: Templul A-Ma, Biserica Penha, Cetatea, Ruinele Catedralei Sf. Paul, templul Natacha, Cazinoul si Turnul Macao (intrare optionala se achita la fata locului). Nu in ultimul rand vom face un popas la un magazin de suveniruri. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. In ultima seara, va sugeram sa traiti din plin experienta cazinourilor din Macao. Distractie placuta! Cazare Hotel Rio Macau 4* sau similar Macao.

06 Ianuarie | MACAO – HONG KONG
Mic dejun. Eliberarea camerelor pana la ora 12:00 si transfer cu autocarul in port pentru a va imbarca pe feribot pentru intoarcerea la Hong Kong. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie sa explorati acest oras dinamic. Cazare Hotel Harbour Plaza North Point 4* sau similar.

07 & 08 Ianuarie | HONG KONG – BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi. Seara, transfer la aeroportul international Hong Kong pentru imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines TK71 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 23:20 si sosire la Istanbul la ora 06:20 (a doua zi). Imbarcare pe zborul TK1043 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 08:30 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda la ora 08:50.

NOTA :

TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITATA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATATE DE CAZARE

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile

Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.

Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Mic dejun inclus si transport Avion cu plecare din Bucuresti (taxa de aeroport inclusa)

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
29.Dec.2024 - 08.Jan.2025 - 2699 EURO - - Rezervare
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 25.09.2024
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #