Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Durres >

Sejur As

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Sejur in Durres la As - 7 nopti

 As  As  As  As
Hotelul este decorat în stil modern, creativ, şi confortabil. Camerele sunt dotate cu un balcon, mini-bar, telefon direct, canalul de informaţii, canale TV prin satelit, muzică difuzate la televizor, internet wireless, aer conditionat, baie / ect wc, uscător de păr. "AS" Hotel oferă restaurante şi zone pizzerie unde toate gusturile si nevoile sunt satisfăcute. "Gusto Team" oferă oaspeţilor noştri în fiecare zi cu "un gust nou", selectat din lume şi mâncăruri tradiţionale albaneze clasice bucătărie.

Amestecarea arome din bucataria lumii cu placerea de a băut vin clasicilor va transforma bucuria voastra de luat masa într-o sărbătoare şi face vacanţa dumneavoastră dincolo de aşteptările dumneavoastră. "AS" HOTEL este nouă dimensiune şi noul nume de divertisment, emotie, muzica live, Jay Dee şi alte activităţi.

AS HOTEL activeaza energia ascunse şi te face să adere la atmosfera magica unde puteţi dansa în toate culorile unui curcubeu. Puteţi găsi un schimb de elita cultura internationala numai în "AS" HOTEL. Personalul nostru caută mereu pentru a satisface dorinţele clienţilor noştri şi de a crea o atmosferă prietenoasă şi incitanta.


Oferta speciala seniori/non-seniori ALBANIA - 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transfer + excursie = 489 euro/pers

Servicii incluse
- Bilet avion Bucuresti - Tirana si retur cu bagaj mic de mana (40 x 30 x 20 cm) si bagaj de cala 20 kg
- Taxe de aeroport
- Transferuri aeroport – hotel - aeroport
- 7 cazari cu demipensiune in hotel 4* (inclus un pahar de vin si apa) - la AS Hotel 4*, Durres sau similar
- Excursie la Durres
- Ghid insotitor din partea agentiei


Servicii neincluse
- Asigurare medicala si storno
- Vizitele optionale, ghizii locali si intrarile la obiectivele turistice
- Taxa de oras : cca. 2,5 €/pers/zi (valabil la momentul lansarii programului, poate suferi modificari in functie de deciziile autoritatilor locale)
- Bacsis/tips - echipaj (obligatoriu 1 €/ zi /turist), inclusiv copiii peste 6 ani


Descriere / Alte informatii
Nota:
Nu se aplica taxa suplimentara pentru non-seniori.
Locurile cu tarif special sunt limitate.

Program:
Ziua 1. BUCURESTI – TIRANA
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 19:00 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Tirana ora 21:25 (ATENTIE! Orarul de zbor este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana). Transfer de la aeroport la hotelul unde vom petrecere cele 7 nopti de cazare, AS Hotel 4*, Durres/ similar. Cina la hotel cu un pahar de vin si apa

Zilele 2 – 7. TIMP LIBER SAU EXCURSII OPTIONALE
O mica republica situata in sud-estul Europei, Albania atrage anual din ce in ce mai multi turisti. Vom descoperi pe parcursul acestui program peisaje muntoase spectaculoase, orase istorice pline de viata si autenticitate culturala. Tara are plaje uimitoare, lacuri si orase care merita vizitate.

Excursii optionale:
Tirana – astazi vizitam capitala tarii si admiram statuia legendarului Skanderbeg din piata omonima, Moscheea Et’hem Bey, Turnul cu ceas si simbolul izolarii comuniste - muzeul Enver Hoxha, care a stapanit dictatorial timp de 45 de ani. Timp liber pentru cumparaturi la Tirana si pentru masa in care putem incerca mancarea tipic albaneza.

Berat – orasul celor 100 de ferestre este considerat unul dintre cele mai importante orase din Albania. Nu ratam castelul inca viu din Berat, o plimbare de-a lungul celor doua cartiere caracteristice, vizitarea principalelor obiective culturale precum muzeul iconografic Onufri, moscheile și biserici.

Apollonia si Ardenica – Astazi descoperim un loc magic situat la 12 km de orașul Fier și de mare. Ruinele Apollonia sunt printre cele mai vizitate situri arheologice din Albania.Orașul s-a îmbogățit datorită activităților comerciale și a portului care putea ancora aproximativ 100 de nave. A prosperat, până când un cutremur a distrus aproape toate clădirile, lăsând astfel loc încet-încet abandonului. Astăzi, situl arheologic antic Apollonia este unul dintre cele mai cunoscute situri din Albania. Manastirea Ardenica face parte din patrimonial cultural national, este una din cele mai mari manastiri si a fost construita in 1282 de imparatul Andronicus. Este situata in nordul orasului Fier si ocupa o suprafata de 2500 metrii patrati. Aici se afla biserica Sfanta Maria, capela Sfanta Triada, case de oaspeti, clopot ita, brutaria, moara si grajdurile. In acest loc a avut loc nunta eroului national al Albaniei, George Kastriot Skanderbeg, care a avut loc in 21 aprilie 1451.

Vlore - Vlora este una din cele mai importante destinatii turistice din Albania, oferind nu numai frumusetea naturii si plajele frumoase, ci si atractii turistice de explorat. Intregul oras si imprejurimile, sunt bogate de istorie si atrag multi turisti. Muzeul Independentei este situat in cladirea care a gazduit primul guvern albanez si expune obiecte originale din acea vreme.

Kruje si Shkoder - spre castelul Kruje (se achita extra pentru bilet intrare), simbolul rezistentei de mai bine de 25 de ani al eroului national Skandenberg, care a respins aici 3 asedii otomane cu garnizoane nu mai mari de 2000-3000 de soldati. Abia la 10 ani dupa moartea lui Skandenberg, insusi Mehmet al II-lea, cel care a cucerit Constantinopole, reuseste sa preia controlul castelului. Timp liber prin bazarul cu produse artizanale din Kruje. Mergem spre Shkoder unde gasim o varietate de obiective naturale si culturale. Cele mai interesante atractii turistice sunt Piata din centrul orasului si strazile din vecinatatea catedralei ce fac legatura dintre partea de est a orasului si centru acestuia.

Ziua 8. TIRANA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecam de la hotel si facem o vizita a orasului Durres: turnul Venetian, impropriu numit astfel, deoarece venetienii doar au consolidat fortificatiile existente inca din sec. V din perioada Bizantina, Moscheea Fatih construita in 1503, Amfiteatrul, Forumul si Baile romane, si resedinta regelui Zugo. Transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania. Orar zbor din Tirana ora 22:30 – Sosire in Bucuresti in jurul orei 00:55. (ATENTIE! Orarul de zbor este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana).

Excursii optionale - se achizitioneaza de la ghidul local, tarifele sunt informative si pot suferi modificari si acestea nu includ biletele de intrare la obiectivele turistice. Tarifele finale se vor reconfirma la fata locului de catre ghid.
Tirana 40 €
Berat 55 €
Apollonia si Ardenica 50 €
Vlore 40 €
Kruje si Shkoder 40 €
Seara albaneza 55 €

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Demipensiune inclusa si transport Avion cu plecare din Bucuresti (taxa de aeroport inclusa)

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
21.Sep.2024 - 28.Sep.2024 - 489 EURO - - Rezervare
28.Sep.2024 - 05.Oct.2024 - 489 EURO - - Rezervare
05.Oct.2024 - 12.Oct.2024 - 489 EURO - - Rezervare
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.06.2024
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #