Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Budapesta >

Sejur Ibis City

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Sejur in Budapesta la Ibis City - 4 nopti

 Ibis City  Ibis City  Ibis City  Ibis City
Amplasament: Ibis Budapest City Hotel este situat în centrul Budapestei în cartierul de afaceri, cu acces facil la transportul public, staţii de cale ferată şi atracţii turistice. Aeroportul este la 19 km şi Budapesta Convention Centre este la 5 km distanţă. Excelent pentru oamenii de afaceri şi turişti.
Camerele: 84 camere cu aer condiţionat, inclusiv 2 pentru persoane cu handicap.
Facilitati: Bar deschis 24/24 care oferă si gustări. Hotelul dispune de parcare acoperita şi acces gratuit la Wi-Fi în zonele publice.


30.11. PIATA DE CRACIUN BUDAPESTA Budapesta – Defileul Dunarii: Szentendre – Esztergom – Visegrad Transport Autocar | 5 zile | de la 399 Euro

Servicii incluse
Servicii incluse:
• Transport cu autocar propriu pe toata durata programului
• 4 nopti de cazare cu mic dejun hotel Ibis City South 3* sau similar Budapesta
• Tur de oras Budapesta cu ghid local
• Vizitarea Pietei de Craciun din Budapesta
• Excursie in Defileul Dunarii: Szentendre, Esztergom, Visegrad
• Ghid local pentru excursia in Defileul Dunarii
• Insotitor de grup


Servicii neincluse
Servicii neincluse:
• Asigurarea medicala, asigurarea storno (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Intrarile la obiectivele turistice
• Excursiile optionale
• Taxele de oras, acolo unde se aplica (se achita la receptia hotelurilor)
• Bacsis pentru soferi, ghizi, personal hotelier etc


Transferuri la Piata Victoriei din urmatoarele orase:

• Constanta (50 euro/pers.), Medgidia (45 euro/pers.), Cernavoda (45 euro/pers.), Fetesti (45 euro/pers.), Slobozia (45 euro/pers.)
• Iasi (45 euro/pers.), Targu Frumos (45 euro/pers.), Roman (40 euro/pers.), Bacau (35 euro/pers.), Onesti (42 euro/pers.), Adjud (33 euro/pers.), Focsani (28 euro/pers.), Buzau (21 euro/pers.), Urziceni (20 euro/pers.)
• Craiova (50 euro/pers.), Pitesti (28 euro/pers.)


INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL DIN PROVINCIE
 Transferul se rezerva odata cu pachetul turistic DOAR la cererea expresa a turistului! Ulterior acesta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
 Tarifele mentionate mai dus sunt pe persoana, valabile pentru ambele sensuri (dus-intors).


Descriere / Alte informatii
PIATA DE CRACIUN BUDAPESTA
Budapesta – Defileul Dunarii: Szentendre – Esztergom – Visegrad
Transport Autocar | 5 zile | de la 399 Euro


PROGRAMUL EXCURSIEI

30 Noiembrie | BUCURESTI – BUDAPESTA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:00 in Piata Victoriei din Bucuresti pentru imbarcare in autocar si plecare spre Budapesta pe ruta: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes - Deva – Arad - Budapesta. Sosire in cursul serii. Cazare hotel Ibis City South 3* sau similar Budapesta.

01 Decembrie | BUDAPESTA
Mic dejun. Tur de oras Budapesta cu ghid local: Citadela, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Palatul Parlamentului, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Dupa turul de oras, plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe „Ringul mic” al Budapestei, intr-o zona pietonala renumita pentru magazinele si cafenelele sale luxoase, care pastreaza inca frumusetea si spiritul „imperial” al vremurilor. Continuam apoi cu Vizitarea Pietei de Craciun. In acest maret oras de pe malul Dunarii se deschide anual Piata de Craciun, in zona Vorosmarty Ter, in centrul orasului. De ani de zile Budapesta concureaza cu Viena din punct de vedere al frumusetii si diversitatii Pietelor de Craciun si nu peste mult timp poate chiar o va intrece. Un tur prin Piata de Craciun din Budapesta si o plimbare pe faleza Dunarii reprezinta o experienta incantatoare. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in limba romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Cazare hotel Ibis City South 3* sau similar Budapesta.

02 Decembrie | DEFILEUL DUNARII: SZENTENDRE, ESZTERGOM, VISEGRAD
Mic dejun. Excursie in Defileul Dunarii (Parc National ocrotit de UNESCO). Se viziteaza orasul medieval Szentendre (Sf.Andrei) - oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, cel mai proeminent fiind Muzeul Satului - orasul medieval Esztergom – oras care pana la 1241 a fost capitala Ungariei si al carui peisaj urban este dominat de Bazilica Episcopala (Cardinala, a XII-a bazilica din lume ca marime) si cetatea medievala Visegrad - capitala Ungariei in sec XIV-lea si resedinta de vara al lui Matei Corvin. Va invitam, optional, la un spectacol de lupte cavaleresti si pranz traditional la restaurantul local. Intoarcere la Budapesta si timp liber la dispozitie. Cazare hotel Ibis City South 3* sau similar Budapesta.

03 Decembrie | BUDAPESTA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, vizita la Distileria Unicum. Reteta bauturii realizate aici este un secret de familie pastrat si transmisa din generatie in generatie. Acest lichior pe baza de plante a fost inventat in secolul al XVIII-lea pentru imparatul austro-ungar de catre unul din stramosii familiei Zwack, si a devenit in timp una dintre bauturile nationale unguresti. In cadrul turului ghidat vom afla mai multe despre istoria fabricii si a lichiorului produs aici si ne vom delecta cu aromele sale in cadrul unei degustari. Dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru vizite individuale la Targul de Craciun. Seara, optional, Cina traditionala ungureasca cu program folcloric, muzica lautareasca, la o renumita crama de vinuri din Budapesta – Crama Zaborszky. Veti fi apoi fermecati de muzica si dansurile traditionale maghiare, intregul program artistic concentrandu-se in jurul unui adevarat ritual inchinat lui Bachus. Cazare hotel Ibis City South 3* sau similar Budapesta.

04 Decembrie | BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara, sosirea seara tarziu in functie de formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife calculate pentru un grup de 35 platitori
 399 Euro adult loc in camera dubla
 389 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
 299 Euro copil 2-11 ani cu doi adulti in camera
 499 Euro adult loc in camera single
Nota: Programul targurilor de Craciun este stabilit de catre organizatori si poate suferi modificari.

NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA ORICAND, DE RECONFIRMAT CU AGENTIA!
OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATE DE CAZARE

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil


Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Mic dejun inclus si transport Autocar cu plecare din Bucureti

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
30.Nov.2024 - 04.Dec.2024 - 399 EURO - - Rezervare
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.09.2024
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #