Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Basel >

Sejur Pullman Europe

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Sejur in Basel la Pullman Europe - 3 nopti

 Pullman Europe  Pullman Europe  Pullman Europe
Pullman Basel Europe, primul hotel Pullman din Elveția, este situat la numai 500 de metri de centrul orașului și la 200 de metri de centrul de congrese şi expoziţii Messe Basel. Oferă o sală de fitness, o curte interioară verde și o parcare subterană privată. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la mijloacele de transport public din Basel.
Camerele elegante și luminoase au fost complet renovate în 2014 și sunt dotate cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit, acces la internet prin cablu, minibar și perne speciale cu spumă. Acestea au seif pentru laptop, un TV cu ecran plat, articole de toaletă gratuite și facilități pentru prepararea de ceai/cafea.
Un mic dejun tip bufet este oferit în fiecare dimineață la Pullman Basel Europe. Oaspeții pot savura mâncăruri rafinate în restaurantul Les Quatre Saison şi au la dispoziţie un bistrou nou și un bar în hol.
Gara SBB Basel este la 2 km.


07.12. NOU! PIATA DE CRACIUN BASEL Transport Avion | 4 zile | de la 849 Euro

Servicii incluse
Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti – Basel – Bucuresti, via Munchen, Compania Lufthansa
(include 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala)
• Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• Cazare 3 nopti cu mic dejun inclus la Cazare Pullman Hotel Europe Basel 4* sau similar.
• Tur de oras cu ghid local
• Transfer aeroport – hotel - aeroport
• Insotitor de grup


Servicii neincluse

Servicii neincluse:
• Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Intrarile la obiectivele turistice
• Excursiile optionale
• Taxele de oras (se vor plati individual la receptia hotelului)
• Bacsis pentru soferi, ghizi, personal hotelier, etc: recomandat 5 Euro/persoana/zi

Excursii optionale tarife informative calculate pentru minim 20 de participanti

• Excursie la Berna & Zurich: 100 Euro/persoana
Include: transport cu autocar local, taxe de drum, insotitor de grup

NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative; vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie

Transferuri la aeroportul Otopeni/Piata Victoriei din urmatoarele orase:
• Constanta (50 euro/pers.), Medgidia (45 euro/pers.), Cernavoda (45 euro/pers.), Fetesti (45 euro/pers.), Slobozia (45 euro/pers.)
• Iasi (45 euro/pers.), Targu Frumos (45 euro/pers.), Roman (40 euro/pers.), Bacau (35 euro/pers.), Onesti (42 euro/pers.), Adjud (33 euro/pers.), Focsani (28 euro/pers.), Buzau (21 euro/pers.), Urziceni (20 euro/pers.)
• Brasov (36 euro/pers.), Predeal (32 euro/pers.), Sinaia (30 euro/pers.), Campina (25 euro/pers.), Ploiesti (20 euro/pers.)
• Craiova (50 euro/pers.), Pitesti (28 euro/pers.)

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL DIN PROVINCIE
 Transferul se rezerva odata cu pachetul turistic DOAR la cererea expresa a turistului! Ulterior acesta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
 Tarifele mentionate mai dus sunt pe persoana, valabile pentru ambele sensuri (dus-intors).


Descriere / Alte informatii
NOU! PIATA DE CRACIUN BASEL
Transport Avion | 4 zile | de la 849 Euro


Data de plecare: 07 Decembrie

Tarife: calculate pentru un grup de 25 platitori
Pentru un grup mai mic tariful se recalculeaza
 849 Euro adult loc in camera dubla
 839 Euro adult a 3-a persoana loc in camera dubla cu pat suplimentar
 630 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
 1.020 Euro adult loc in camera single


La confluenta culturilor elvetiene, germane si franceze, asezat pe malurile Rinului, se afla Basel, un oras cunoscut drept cel mai vechi oras universitar elvetian sau capitala culturala a Elvetiei datorita celor aprox. 40 de muzee care pot fi vizitate aici. Acest oras cochet isi incanta vizitatorii cu monumente istorice ce se imbina armonios cu elemente moderne, numeroase evenimente culturale si delicii culinare. Una dintre traditiile iubite ale acestui oras este Basler Weihnacht sau Targul de Craciun, ce imbraca orasul in haine de sarbatoare si ne incanta simturile cu aroma vinului fiert, gofre, traditionalele lackerli – varianta locala a turtei dulci - si desigur delicioaselor gustari raclette ... o adevarata desfatare culinara!

PROGRAMUL EXCURSIEI

Ziua 1 – 07 Decembrie | BUCURESTI – BASEL
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 03:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1655 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 06:00 si sosire la Munchen la ora 07:15. La ora 08:00 decolare cu zborul LH2394 cu destinatia Basel, unde ajungem la ora 08:55. Transfer in oras unde vom face un tur de oras impreuna cu ghidul local. Printre monumentele emblema ale orasului se numara cladirea primariei cu decoratiuni realizate din gresie rosie si Catedrala din Basel (Basler Munster) realizata in stil romanic. Nu trebuie ratata o plimbare pe strazile cu piatra cubica din centrul istoric unde fiecare pas pe care il facem ne dezvaluie o poveste. Transfer la hotel pentru cazare. Dupa amiaza timp liber la dispozitie. Cazare Pullman Hotel Europe Basel 4* sau similar.

Ziua 2 – 08 Decembrie | BASEL
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sa va bucurati de atmosfera magica pe care orasul o are in perioada sarbatorilor de iarna. Aici cu siguranta nu va veti plictisi, Basel mandrindu-se cu aproape 40 de muzee ce asteapta sa fie vizitate, de la arta la istorie, de la farmacie la ... jucarii. Spielzeug Welten Museum spune povestea jucariilor si veti avea ocazia sa vedeti colectii de ursuleti, papusi, case de papusi si miniaturi vechi de sute de ani. Tot in spiritul Craciunului nu trebuie sa ratati magazinul de decoratii Johann Wanner. Dedicat tot timpul anului sarbatorii Craciunului aici veti descoperi frumoasa lume a decoratiilor de Craciun create manual. O data cu lasarea serii veti putea sa admirati in toata splendoarea lor Pietele de Craciun organizate in Munsterplatz si Barfusserplatz si sa luati parte la o traditie din Basel, sa va scrieti o dorinta de Advent in Cartea Dorintelor din curtea interioara a Primariei. Cazare Pullman Hotel Europe Basel 4* sau similar.

Ziua 3 – 09 Decembrie | BERNA - ZURICH
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau puteti opta pentru o excursie la Berna si Zurich. Plecam catre Berna unde vom face un tur pietonal la Pietele de Craciun din Munsterplatz si Waisenhausplatz, trecand in revista si principalele obiective turistice: Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Apoi ne indraptam catre Zurich. Fie ca este vorba de cea mai veche piata de Craciun din Zurich, din pitorescul centru vechi, de satul de Craciun urban "Wienachtsdorf" de pe Sechseläutenplatz, langa Bellevue, sau de pomul de Craciun cu cristale Swarowsky, inalt de 15 metri, in Christkindlimarkt de la Gara principala in Zurich, exista o piata de Craciun care sa se potriveasca fiecarui gust. Pietele de Craciun din Zurich sunt deosebit de atractive si va invita sa le descoperiti. Retur la Basel. Cazare Pullman Hotel Europe Basel 4* sau similar.

Ziua 4 – 10 Decembrie | BASEL - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Predarea camerelor se face pana la ora 12:00. Transfer la aeroportul din Basel pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH2399 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 16:55 si sosire la Munchen la ora 17:55. Decolare la ora 22:15 cu zborul LH11654 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 01:10 (a doua zi).


NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA ORICAND, DE RECONFIRMAT CU AGENTIA!
OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATE DE CAZARE

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Mic dejun inclus si transport Avion cu plecare din Bucuresti (taxa de aeroport inclusa)

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
07.Dec.2024 - 10.Dec.2024 - 849 EURO - - Rezervare
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 22.09.2024
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #