TurisMALL
powered by

Carnavalul din Malta

Eveniment Turistic
Perioada: 01/02/2024 - 01/03/2024
Locatia: Malta / Valletta
Luna februariei aduce in Malta saptamana destinata carnavalului care se desfasoara dupa un anumit tipar: care alegorice viu colorate, costumatii si masti extravagante.

Carnavalul s-a desfasurat pentru prima oara in 1535 (dupa alte surse in 1470), iar pana in 1751 a fost organizat exclusiv in capitala.
In prezent partea cea mai importanta a actiunii are loc in Valetta, desi diferite orase si sate din intreaga insula au propria versiune a acestui eveniment. Pentru o versiune unica a carnavalului vizitati Nadur, Gozo, unde acesta dobandeste un aer putin macabru, dar totodata si mai amuzant.

In cadrul evenimentului se premiaza cele mai „bune” dansuri, care alegorice, costume si masti grotesti.
Saptamana carnavalului in Malta este un bun prilej de a lasa prejudecatile la o parte si de a te alatura multimii pentru a avea parte de o petecere reusita.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Foire de Midi
"Foire de Midi" reprezinta un targ care are loc anual (intre jumatatea lunii iulie- jumatatea lui au..
Ungaria  |  Cehia  |  Germania  |  Belgia  |  Malta  |  Franta  | 
Stiai ca?
Fara pigmenti, pielea noastra ar fi excesiv de alba. Insa vasele sanguine de la suprafata pielii adauga un strop de rosu. Pigmentul galben si melanina sepia sunt create, la randul lor, de razele UV.... Este nevoie de peste 10.000 de albine pentru a obtine un gram de venin....
Dictionar turistic
Hamal - Persoana care transporta bagajele turistilor, in garile feroviare, rutiere si aeriene, din exteriorul in interiorul garii sau invers; este platita de calatori, in general dupa un tarif omologat.
7 recomandari