TurisMALL
powered by

Carnavalul Dunarii

Eveniment Turistic
Perioada: 06/06/2024 - 21/06/2024
Locatia: Ungaria /
Carnavalul Dunarii se desfasoara in fiecare an in luna iunie. Acest eveniment este dat in cinstea “maretului” fluviu, avand in acelasi timp si rolul de a pastra vii cultura si traditiile populare maghiare. Se incearca astfel crearea unei legaturi intre prezent si viitor.

Atmosfera de carnaval va intregita prin diferite forme de expresie artistică: dansuri şi muzică populare, dans contemporan, muzică simfonică.

Spectacolele au loc pe ambele maluri ale Dunarii (intre Podul Elisabeta si Podul cu Lanturi) in locuri precum: Insula Margareta, Muzeul de Etnografie, Heritage House, Piaţa Vorosmarty.

Mai multe informatii: http://dunakarneval.hu/en/
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Turismul online ajuta la cresterea pietei de turism din Romania
Piata de turism online din Romania a explodat in ultima vreme, agentiile de turism incepand sa explo..
Romania  |  Malta  |  Germania  |  Franta  |  Grecia  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Faimoasele premii Nobel, impreuna cu Premiul pentru Economie, se decerneaza in fiecare an la Stockholm, capitala Suediei, cu exceptia Premiului Nobel pentru Pace, care este decernat la Oslo, capitala ... Kazahstan ocupa locul 9 ca suprafata in lume, adica 2.724.900 km2, reprezentand 1,8% din uscat. Kazahsan este cea mai mare tara fara ieșire la ocean din lume, avand in schimb iesire la mari inchis...
Dictionar turistic
Delta - Forma de relief rezultata din depunerea de mal si de nisip la varsarea unei ape curgatoare intr-un lac, mare sau ocean, pe un teren de panta lina, in conditiile lipsei mareelor si a actiunii curentilor litorali.
7 recomandari