TurisMALL
powered by

Chelsea Flower Show

Eveniment Turistic
Perioada: 01/05/2024 - 31/05/2024
Locatia: Marea Britanie / Londra
Evenimentul se desfasoara anual, in luna mai, fiind organizat de Societatea Regala de Horticultura.
Chelsea Flower Show este un bun prilej pentru ca iubitorii de flori sa admire specii florale din toata lumea, dar si gradini splendide, pline de fantezie si culoare.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Luna fotografiei - Paris
Arta fotografica ocupa un loc de cinste in Paris, fiind apreciata probabil mai mult decat in oricare..
Malta  |  Grecia  |  Germania  |  Belgia  |  Austria  |  Cehia  | 
Stiai ca?
China este cunoscuta ca Regatul Florilor? Multe fructe si flori (dintre care portocalele si orhideele) sunt cultivate acum in toata lumea?... Chile se mai numeste si "Tara poetilor"....
Dictionar turistic
Hamam - Baie turceasca cu abur uscat. Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana, si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare, ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica. Pentru rezultate maxime baia turceasca este dotata cu sistem acustic si "cer instelat", astfel veti beneficia de melo si cromoterapie. Baile turcesti ajuta si la vindecarea unor boli, cum ar fi afectiunile respiratorii. Din cele mai vechi timpuri si pana acum, hamam-urile au primit numai cuvinte de lauda si pot fi incercate de oricine, la orice varsta.
7 recomandari