Festival de Otono (Festivalul anual de toamna de la Madrid)

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Festival de Otono (Festivalul anual de toamna de la Madrid)

Eveniment Turistic
Perioada: 01/10/2024 - 31/10/2024
Locatia: Spania / Madrid
In octombrie, timp de o luna intreaga, Madridul gazduieste Festivalul de Otono (Festivalul anual de toamna). Evenimentul cuprinde spectacole de teatru si dans, concerte de muzica la care participa artisti de renume international.

Festivalul este organizat in importante locatii ale Madridului: Teatro de La Abadía, Teatro Albéniz, La Casa Encendida, Teatro Circo Price, Círculo de Bellas Artes, Sala Cuarta Pared, Teatro Español, Teatro Fernán Gómez Centro de Arte, Teatro del Instituto Francés, Teatro de Madrid, Centro Drámatico Nacional - Teatro María Guerrero, Naves del Español/Matadero Madrid, Centro Cultural Paco Rabal, Teatro Pradillo, Centro Dramático Nacional Teatro Valle-Inclán and Teatro de La Zarzuela.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul elen
Festivalul elen se desfasoara anual in perioada iunie-septembrie. Daca in trecut vechii greci juc..
Ungaria  |  Cehia  |  Romania  |  Italia  |  Germania  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Marcel Proust a scris cea mai lunga fraza care s-a publicat vreodată Pe langă faptul că a scris cel mai lung roman ce s-a publicat vreodată, Proust a scris și cea mai lungă frază care s-a ti... Cele mai lungi 10 cursuri de apa (fluvii) sunt: 1.Nil, Africa (6695 km) 2.Amazon, America de Sud (6679 km) 3.Yangtze (Chang Jiang), Asia (6244 km) 4.Mississippi - Missouri, America de Nord (5970...
Dictionar turistic
Zona turistica - Teritoriu de mare intindere, de o complexitate geomorfologica, care include mai multe obiective, localitati sau complexe turistice si care poate prezenta o caracteristica aparte, fiind astfel posibila delimitarea de alte zone.
7 recomandari