TurisMALL
powered by

Piata de Craciun - Praga

Eveniment Turistic
Perioada: 30/11/2024 - 25/12/2024
Locatia: Cehia / Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. Orasul are una dintre cele mai frumoase piete de Craciun din Europa.

Cea mai mare si mai frumoasa dintre ele este piata aflata in inima Orasului Vechi. Acolo, un brad urias este adus an de an din muntii Sumava, iar la lasarea serii, o perdea de lumina il imbraca, spre deliciul trecatorilor.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul elen
Festivalul elen se desfasoara anual in perioada iunie-septembrie. Daca in trecut vechii greci juc..
Austria  |  Germania  |  Belgia  |  Romania  |  Malta  |  Italia  | 
Stiai ca?
Kuwait poarta si denumirea de "Fortareata construita langa ape".... China este cunoscuta ca Regatul Florilor? Multe fructe si flori (dintre care portocalele si orhideele) sunt cultivate acum in toata lumea?...
Dictionar turistic
M.I.C.E. - Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions. Intalniri, stimulente, conferinte, expozitii/targuri. MICE se refera la un tip particular de turism in care grupuri mari, de obicei cu planificare anticipata, sunt reunite pentru obiective particulare, in general corporatiste. "Incentives" vine de la recompensele oferite de catre companii angajatilor performanti, sub forma unor excursii de merit.
7 recomandari