TurisMALL
powered by

Saptamana culturii - Roma

Eveniment Cultural
Perioada: 12/05/2024 - 19/05/2024
Locatia: Italia / Roma
In fiecare an orasul Roma organizeaza asa-numita "Saptamana a culturii" sau Settimana della Cultura, care in anul 2013 se va afla la editia a 15 a.

De-a lungul acestei saptamani culturale toate muzeele si galeriile de stat ale orasului deschid portile publicului larg, intrarea fiind gratuita. Evenimentul reprezinta o oportunitate pentru pasionatii de arta.

In aceasta perioada au loc in Roma multe evenimente speciale, expozitii si concerte.

De obicei saptamana culturii are loc in primul week-end dupa Paste: In anul 2013 Duminica Pastelui cade pe 5 mai, iar "Saptamana Culturii", incepe pe 12 mai. Evenimentul va dura pana pe 19 mai.

www.beniculturali.it
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Cehia  |  Italia  |  Germania  |  Ungaria  |  Franta  |  Spania  | 
Stiai ca?
Premiile Nobel se acorda numai in urmatoarele domenii: fizica, chimie, psihologie sau medicina, literatura si pace. Banca Nationala a Suediei (cea maiveche banca centrala din lume) a instituit, in mem... Revistele pentru barbati de multe ori contin poze cu femei dezbracate. Revistele pentru barbati aduleaza femeile. In paginile lor regasesti retete de a cuceri femeile. In revistele barbatilor femeile ...
Dictionar turistic
Check-out - Intocmirea si achitarea notei de plata, precum si parasirea hotelului de catre client. Intervalul orar de predare al camerei se termina, de obicei, la ora 10 sau 12.
7 recomandari