TurisMALL
powered by

41942

Ghid Dubrovnik
Cand sa vizitezi

Dubrovnik

Vara este cel mai potrivit anotimp pentru a vizita orasul Dubrovnik. Apa este calda, iar plajele, desi stancoase, sunt pline. Tot vara are loc si cel mai important eveniment al anului, Dubrovnik Summer Festival ce prezinta turistilor spectacole de opera, concerte de muzica clasica si piese de teatru.

Turistii care nu se dau in vant dupa caldurile toropitoare, pot veni in Dubrovnik in septembrie sau octombrie, cand vremea este foarte placuta si inca se poate inota in mare. Singurul incovenient este “bura”, un vant puternic care poate afecta transportul, in special al avioanelor si al vapoarelor de mici dimensiuni.

Intre lunile noiembrie – aprilie, numarul vizitatorilor este foarte scazut. Daca in Dubrovnik exista hoteluri si restaurante deschise, in statiunile din jur situatie este trista, majoritatea afacerilor fiind inchise in aceasta perioada.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL




scorpio Guest, 18.05.2012

am eu impresia sau bateti campii cu gratie cand vorbiti de sofia ca varianta optima si cea mai scurta. ce sa caut in sofia? ce sa caut in bulgaria? aveti vreo explicatie logica?

 
Danut Flueras Guest, 11.07.2015

Foarte bun practic si explicit dacă i-l citești de doua ori poti vizita Dubrovnik fără sa ai emoti

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Caderea Bastiliei (Ziua Nationala a Frantei)
In data de de 14 iulie francezii sarbatoresc cu mare fast Caderea Bastiliei sau Fete nationale.14 iu..
Germania  |  Malta  |  Austria  |  Franta  |  Spania  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Madagascar este cunoscut si sub denumirea de "Tara baobabilor".... Cel mai activ vulcan in prezent este Kilauea din Hawaii: Kilauea erupe incontinuu din anul 1983, intr-un ritm de circa 5 m cubi/sec de lava. Kilauea semnifica "cel care scuipa" sau "car...
Dictionar turistic
Baia turceasca - Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana, si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare, ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica. Pentru rezultate maxime baia turceasca este dotata cu sistem acustic si "cer instelat", astfel veti beneficia de melo si cromoterapie. Baile turcesti ajuta si la vindecarea unor boli, cum ar fi afectiunile respiratorii. Din cele mai vechi timpuri si pana acum, hamam-urile au primit numai cuvinte de lauda si pot fi incercate de oricine, la orice varsta.
7 recomandari