Concediul - necesitate sau placere vinovata?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Concediul - necesitate sau placere vinovata?


Orice loc de muncă vine la pachet cu responsabilități și stres, iar perioada de concediu de odihnă plătit pentru toți angajații este deja o obligație legală pentru angajator. Dar ce ne facem atunci când angajatul refuză să își ia concediul prevăzut de lege deoarece simte că treaba lui nu s-a terminat încă? Tendința de a ne supraaglomera cu responsabilități la job poate duce la senzația că orice pauză va duce la ruinarea întregii afaceri și apariția sentimentului de vinovăție.

O perioadă de odihnă este necesară pentru corp și minte. Atunci când oboseala se adună, pot apărea diverse probleme de sănătate, de gestionare a emoțiilor sau certuri cu membri familiei. Evitați aceste dificultăți prin folosirea zilelor obligatorii de concediu în favoarea dumneavoastră și petreceți mai mult timp cu familia sau ocupându-vă de o pasiune pe care ați lăsat-o în plan secund.

De cele mai multe ori zilele de concediu sunt plătite de către angajator, dar dacă grija dumneavoastră este că nu veți avea suficienți bani pentru a plăti vacanța plănuită sau logistica necesară noului hobby, un împrumut rapid (https://gcompare.co/ro/credite-rapide/) vă poate acoperi toate aceste nevoi și vă poate scăpa de griji. Avantajul acestuia este că are o perioadă lungă de rambursare și vă veți putea bucura de bani încă din primele 24 de ore de la aplicație.

Stresul face parte din viața tuturor mai ales în secolul agitat în care trăim. Cu toate acestea, responsabilitățile de la locul de muncă și sentimentele de frică sau vinovăție nu ar trebui să stea în calea odihnei dumneavoastră sau a timpului petrecut cu familia. În cazul în care vă simțiți copleșiți de ceea ce vi se întâmplă la serviciu nu ezitați să cereți pauza de care aveți nevoie și la care aveți dreptul din punct de vedere legal. Aspectul financiar poate fi rezolvat cu un credit rapid (https://gcompare.co/ro/credite-rapide/) sau cu ajutorul unor economii planificate cu câteva luni înaintea concediului.


280

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fetes de Nuit
Fetes de Nuit reprezinta un spectacol extraordinar de sunet si lumina care se desfasoara anual, in w..
Belgia  |  Grecia  |  Franta  |  Malta  |  Spania  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Kenia este denumita si "Adapostul lui Dumnezeu".... Un european care traieste 70 de ani (durata medie de viata in Europa) consuma de-a lungul intregii sale existente cca 40 tone alimente (adica echivalentul a 4 vaci, 20 porci, 8 oi, 400 de pui, 250 kg ...
Dictionar turistic
Alpinism - Mountaineering - Sport extrem prin care se urmareste ascensiunea pe culmile greu accesibile ale muntilor, indiferent de greutatile cauzate de vremea capricioasa. Ansamblu de practici sportive avand ca obiectiv cucerirea muntilor.Difera de turismul montan prin aceea ca adeptii lui,oricat de sensibili ar fi la frumusetea muntilor, se multumesc inainte de toate de a invinge dificultatile pe care acesta le pune in cale.
7 recomandari