TurisMALL
powered by

Cum asortezi un ceas cu o tinuta


Numarandu-se printre cele mai stilate accesorii, ceasurile ar trebui sa fie nelipsite atat femeilor, cat si barbatilor. Disponibile intr-o varietate de modele si stiluri, ceasurile completeaza perfect orice tinuta, conferindu-i celei/ celui care il poarta un aer rafinat si ingrijit. Pentru a pune in valoare un asemenea accesoriu, este foarte important sa stii cum sa il asortezi corect in functie de outfit-ul ales.

Cand ne gandim la ceasuri de mana, se potrivesc de minune unei tinute relaxate, de zi, careia ii ofera doza necesara de stil. Ceasurile de dama ale acestui stil merg asortate la topuri simple, blazere chic, jeansi skinny si balerini. Cele barbatesti pot fi asortate la tricouri polo, camasi casual, jeansi si pantofi sport.

Ceasuri cu un design modern pot fi asortate la tinute chic, dar si la tinute office. Femeile pot purta un ceas cu aspect retro la o tinuta formata dintr-o fusta creion, o camasa cu o croiala simpla si o pereche de pantofi cu toc stiletto. Un ceas barbatesc tip bratara poate fi pus in valoare de o camasa uni, cu o croiala moderna si o pereche de pantaloni inchisi la culoare.

In functie de model, ceasurile pot accesoriza cu succes si o tinuta eleganta sau de seara. Femeile pot asorta un ceas cu o bratara metalica delicata, care pare o bijuterie in sine, la o rochie de seara simpla, de lungime medie, de preferinta intr-o culoare neutra. Ceasuri elegante barbati merg de minune asortate la un costum cu o croiala clasica. Ceasul elegant cu o curea neagra merge la costumele de culoare neagra sau gri, in timp ce un ceas cu o curea maro se potriveste unui costum maro sau bej.

Orice lucru este alcatuit din mici detalii iar detaliile pot fi mai importante decat intregul. Desi nu exsita o conduita oficiala a modului in care se poate purta un ceas de mana, anumite reguli se impun. Prima regula ar fi legata de marimea carcasei unui ceas. Desi stilurile si gusturile difera, aceasta nu ar trebui sa depaseasca latimea incheietruii si nici sa fie prea mic.
Ceasurile din ziua de azi sunt atat un accesoriu cu o functie utila dar si un indicator al statutului social. Iar in ce priveste ceasul de mana, statutul social nu este dat de numarul de diamante cu care este împodobit sau o carcasa din material pretios, ci de stilul, functionalitatea si felul in care acesta se integreaza cu personalitatea posesorului.


952

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Caderea Bastiliei (Ziua Nationala a Frantei)
In data de de 14 iulie francezii sarbatoresc cu mare fast Caderea Bastiliei sau Fete nationale.14 iu..
Stiai ca?
Radu Deac – inventatorul mai multor valve cardiace artificiale; Radu Deac este un medic chirurg care are la activ trei brevete americane pentru valve cardiace artificiale și multe brevete român... In Capo Verdeeste cea mai mare densitate de femei din Africa: 100 de femei la 87 barbati?...
Dictionar turistic
Tepidarium - Tepidarium-ul modern este o incapere incalzita in care oaspetii se pot relaxa inainte, intre sau dupa terapii. Este o varianta de relaxarium. Caracteristica aparte a acestei incaperi este design-ul interior luxos, peretii imbracati cu marmura luxoasa si mozaic scump. Podeaua si bancutele laterale sunt incalzite, aerul este usor cald (38 grade Celsius), lumina este blanda,ambianta sonora adecvata. Scopul utilizarii acestei incaperi este de a pregati corpul pentru terapiile ce vor urma sau de a normaliza temperatura corpului dupa terapie. Tepidarium-ul era folosit de catre romani inainte si dupa probele sportive inca din anul 188, drept marturie stand cladirile care rezista si in zilele noastre. Tepidariumul avea 25 m lungime, 52 m latime, aproximativ 38 m inaltime si avea o capacitate de 1600 de locuri. Tepidarium-ul este o camera incalzita la 38°C, cu podea, pereti si banci incalzite, tavanul este "cer instelat" beneficiind astfel de cromoterapie, iar sistemul de sonorizare completeaza tepidarium-ul oferind meloterapie. Are rolul de a pregati corpul pentru terapiile la temperaturi ridicate (baia de aburi, sauna finlandeza, baia turceasca) astfel evitandu-se socurile termice care ar putea crea disconfort. Deasemenea se foloseste si dupa terapiile la temperaturi ridicate, pentru a scadea treptat temperatura corpului.
7 recomandari