Rezerva cele mai frumoase vacante pentru 2019 la Targul de Turism al Romaniei

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Rezerva cele mai frumoase vacante pentru 2019 la Targul de Turism al Romaniei


BUCURESTI

Editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei (TTR) se desfasoara intre 21 si 24 februarie 2019, in Pavilioanele B1 si B2 din Centrul Expozitional ROMEXPO.

Cea de-a 41-a editie a Targului de Turism al Romaniei promoveaza cele mai convenabile vacante pentru 2019, city-break-uri sau early booking pentru excursii în sezonul primavara-vara.

Astfel, vizitatorii sunt așteptați la TTR cu mii de pachete promoționale care vizează turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură.

De asemenea, evenimentul este locul ideal pentru stabilirea şi desfăşurarea întâlnirilor de afaceri din industria turismului.

În cadrul TTR se desfășoară și o serie de activități conexe care au legătură directă cu sectorul turimului. Dintre ele amintim - Conferinţa „Forța de MUNCĂ în turismul românesc. Cauze și Soluții” - care are loc în cea de-a treia zi a târgului. Subiectul de dezbatere îl constituie lipsa forței de muncă și are ca scop depistarea cauzelor acestei probleme existente în turism.

Târgul de Turism al României este organizat de ROMEXPO, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu: Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Program de vizitare:
21-23 februarie 2019: între orele 10:00 – 18:00;
24 februarie 2019: între orele 10:00 – 16:00.

Bilet intrare: 20 de lei;
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Acces:
Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;
Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Tarif parcare: 5 lei/oră.

Pentru informaţii destinate presei:
Oana Netbai - PR Specialist ROMEXPO
mailto: pr@romexpo.ro,
Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221


586

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Cehia  |  Belgia  |  Germania  |  Malta  |  Franta  |  Italia  | 
Stiai ca?
De la un simbol al intelectualismului la unealta zilnica, stiloul, inventat de Petrache Poenaru, a revolutionat invatamantul. Inventia a fost brevetata pe data de 25 mai, 1827, de catre guvernul franc... Furnica poate ridica de 50 ori greutatea ei, poate sa impinga de 30 ori greutatea ei si intotdeauna cade pe partea dreapta cand e intoxicata. ...
Dictionar turistic
Tepidarium - Tepidarium-ul modern este o incapere incalzita in care oaspetii se pot relaxa inainte, intre sau dupa terapii. Este o varianta de relaxarium. Caracteristica aparte a acestei incaperi este design-ul interior luxos, peretii imbracati cu marmura luxoasa si mozaic scump. Podeaua si bancutele laterale sunt incalzite, aerul este usor cald (38 grade Celsius), lumina este blanda,ambianta sonora adecvata. Scopul utilizarii acestei incaperi este de a pregati corpul pentru terapiile ce vor urma sau de a normaliza temperatura corpului dupa terapie. Tepidarium-ul era folosit de catre romani inainte si dupa probele sportive inca din anul 188, drept marturie stand cladirile care rezista si in zilele noastre. Tepidariumul avea 25 m lungime, 52 m latime, aproximativ 38 m inaltime si avea o capacitate de 1600 de locuri. Tepidarium-ul este o camera incalzita la 38°C, cu podea, pereti si banci incalzite, tavanul este "cer instelat" beneficiind astfel de cromoterapie, iar sistemul de sonorizare completeaza tepidarium-ul oferind meloterapie. Are rolul de a pregati corpul pentru terapiile la temperaturi ridicate (baia de aburi, sauna finlandeza, baia turceasca) astfel evitandu-se socurile termice care ar putea crea disconfort. Deasemenea se foloseste si dupa terapiile la temperaturi ridicate, pentru a scadea treptat temperatura corpului.
7 recomandari