Oferta cazare Hotel Arsenal Parc Unitate Militara prin agentia Pico Mar Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Arsenal Parc Unitate Militara

Hotel Arsenal Parc Unitate Militara Hotel Arsenal Parc Unitate Militara Hotel Arsenal Parc Unitate Militara Hotel Arsenal Parc Unitate Militara Hotel Arsenal Parc Unitate Militara Hotel Arsenal Parc Unitate Militara Hotel Arsenal Parc Unitate Militara Hotel Arsenal Parc Unitate Militara Hotel Arsenal Parc Unitate Militara Hotel Arsenal Parc Unitate Militara Hotel Arsenal Parc Unitate Militara Hotel Arsenal Parc Unitate Militara
ARSENAL PARK a creat o noua forma de viata militara: Soldatul de vacanta. In perimetrul fostei fabrici de armament de la Orastie am pastrat spiritul barbatesc si atmosfera de cazarma. Dar am inlocuit instructia cu distractia. Fara plantoane. Fara trezire cu trompetist. Fara taras pe coate. Doar program de voie.

Peisajul traditional de cazarma va trezi nostalgia oricarui veteran. Aleile sunt flancate de o veritabila armada de vehicule militare: TAB-uri, transportoare blindate, dispozitive antiracheta, piese de artilerie si chiar un avion.

La restaurantul-popota se mananca din gamele, cele peste 100 de feluri in afara de fasole. Ceaiul cu bromura a iesit din meniu. Iar berea este introdusa legal in unitate. Clubul ofiterilor - un SPA ultramodern - este deschis oricarui recrut.

In camere, mobilierul militar a fost reconditionat. Ambianta aspra de altadata e mult indulcita, totusi exista o divizie si pentru amatorii care n-au facut armata, dar vor sa vada cum era. Lor le este dedicata camera tip bunker. Dormitorul in burta de TAB. Sau patul pe afet de tun.

Cei mai multi fiori ii trezeste camera bunker. Un refugiu subteran desprins din Razboiul Rece, din care lipseste doar alarma antiaeriana. In rest, din dormitoare nu lipseste dulapul de campanie autentic, acoperit cu foaie de cort. Masuta si scaunele sunt si ele recreate din inventarul Armatei Romane. Amatorii de senzatii (mili)tari sunt cuceriti.

Adevaratul soldat de vacanta vrea in linia intai. Acolo il si catapultam, din momentul in care deschide usa dormitorului. Intreg culcusul e amenajat pe afetul unui tun de razboi, a carui teava iese amenintator pe fereastra. Salteaua confortabila ofera atat de mult spatiu incat cei doi ocupanti ai patului nu se vor atinge. Decat daca doresc. Indemnul "Iubiti-va pe tunuri!" n-a fost nicicand asa realist.

Daca ai petrecut intreaga zi din tabara pompand adrenalina, de ce sa te intrerupi la ora de culcare? Camera din TAB are de fapt patul dispus in jumatate de TAB. Perna e pe locul volanului. Incaperea spartana este dedicata amatorilor de actiune.

Curajosilor care folosesc camera doar pentru dus si somn. Asta nu inseamna ca sunt uitate grija pentru detalii si confortul. Centrala proprie, caloriferul si boilerul sunt incluse in pret (50 de euro). La fel si adrenalina.

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

Tarifele includ:
- cazare o noapte;
- mic dejun bufet suedez;
- acces sala de jocuri (biliard, ping-pong, darts, poker, minifotbal), loc de joaca amenajat pentru copii, fitness in aer liber, skate park, internet wireless.

Taxa ecologica 1,5 euro/persoana/sejur se achita la receptie.

Check-in începând cu ora 16.00, check-out la ora 12.00.

Reduceri copii:
- un copil 0 -6,99 ani, cazat in camera cu 2 adulti, beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar;
- un copil 7 -13,99 ani, cazat in camera dubla cu 2 adulti, cu mic dejun si pat suplimentar, achita 16 euro/zi in extrasezon, iar cu demipensiune si pat suplimentar achita 30 euro/zi si acces Aqua Park;
- peste 14 ani achita 26 euro, cazare cu mic dejun si acces Aqua Park, respectiv 42 euro/zi cu demipensiune si acces AquaPark.

În Camerele TAB și Tun nu este posibilă amplasarea unui pat suplimentar.

Oferta nu este valabilă în perioada Sarbatorilor si a Evenimentelor.

Tarife activități de agrement:
- acces teren minigolf: 10 lei/persoană/ora;
- treasure hunt: 35 lei/persoană, durata activității 2 ore și 30 minute;
- tir cu arcul: 30 lei/persoană/ședință (ședința înseamnă 10 săgeți/persoană);
- închiriere Golfcarts: 50 lei/30 minute;
- închiriere jeep wrangler go kart: 20 lei/1 ora;
- închiriere biciclete: 20 lei/ora, 10 lei/30 minute;
- acces patinoar: 10 lei/2 ore (în tarif sunt incluse patinele);
- Aventura Park Arsenal - 6 trasee de cățărare, 77 de jocuri, adrenalină și distracție la maximum: 40 lei/adult si 35 lei copii (bilet valabil 3 ore);
- tiroliană, PowerFan Jumps și accesul pe turnul de apă Arsenal: 30 lei/persoană, pentru oricare din aceste 3 posibilități de petrecere a timpului liber. Odată urcat in lift, suma (30 lei) nu este returnabilă sub nicio formă. Vârsta minimă pentru tiroliană și PowerFan Jumps 18 ani;
- escaladă Turn: 30 lei/persoană, activitatea presupune 3 încercări de a atinge punctul maxim de cățărare;
- zbor cu parapanta tandem: 170 lei/ persoană, vârstă minimă 12 ani, greutate admisă: 30-95 kg;
- închiriere terenuri de sport (tenis, fotbal, baschet, handball, baschet): 50 lei/oră;
- instrucție militară: 35 lei/persoană, minim 20 persoane sau se plătește echivalentul a 20 persoane, durata activității cu 20 persoane aproximativ 1 oră și 30 minute;
- lupte de Airsoft: 80 lei/persoană/ședință (durata ședință 450 bile jucabile în limita a 60 minute, solicitarea trebuie făcută cu min 72 ore înante, maxim 25 - minim 12 jucători/ședință);
- lupte de Paintball: 75 lei/persoană/ședință (durata ședință 100 bile jucabile, solicitarea trebuie făcută cu min 72 ore înante, max 20 jucători/ședință, minim 10 jucători/ședință), durata activității 1 oră și 45 minute;
- tir cu BB''Gun: 70 lei/persoană/ședință (solicitarea trebuie făcută cu min 72 ore înante, maxim 25 - minim 12 jucători/ședință), durata activității 1 oră și 45 minute;
- plimbare cu transportorul șenilat: 850 lei/tură/maximum 15 persoane, o tură durează 45 min.

Tarife Aqua Park:
- 30 lei/adult/3 ore si 25 lei/copil 3 -13,99 ani/3 ore; 50 lei/adult/1 zi Luni - Joi si 60 lei/zi/adult Vineri – Duminica + sarbatori legale; 40 lei/zi/copil 3 -13,99 ani, copil 0 -2,99 ani gratuit, prosop 10 lei, halat 15 lei.

Conditii pentru rezervare: plata integrala sau avans 30 % dupa confirmarea rezervarii iar diferenta se va achita cel tarziu cu 10 zile inaintea inceperii sejurului.

Optional transport, transferuri.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 06.09.2019



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}