Circuit 29.12 REVELION 2025 CU IZ IMPERIAL LA VIENA , avion, 5 nopti

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

29.12 REVELION 2025 CU IZ IMPERIAL LA VIENA , avion, 5 nopti / 6 zile

» Plecari: 29.Dec.2024

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 799 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Viena – Palatul Schonbrunn - Parndorf Designer –Mayerling-Heiligekreuz-Baden– Tur la Klosterneuburg


Ziua 1 (29.12.2024): Bucuresti – Viena
Prezentare la Aeroportul Henri Coanda Bucuresti-Otopeni la ora 16:10 pentru intalnirea cu insotitorul roman de grup. Imbarcare la cursa OS786 cu decolare la ora 19:10 spre Viena. Aterizare la Viena la ora locala 19:50. Dupa preluarea bagajelor, vom face transfer cu autocarul la hotel si formalitatile de cazare la QUALITY HOTEL VIENNA 4*(sau similar).

Ziua 2: (30.12.2024) Viena – Palatul Schonbrunn (fosta resedinta de vara a familiei imperiale)
Mic dejun. Timp liber. Optional, impreuna cu insotitorul roman de grup va propunem o vizita la Palatulul Schonbrunn, fosta resedinta de vara a familiei imperiale, unul dintre cele mai frumoase palate din Europa, Patrimoniu Mondial al UNESCO. Adesea, Palatul Schonbrunn a fost asemuit cu Palatul Versailles din Paris. Puteti poposi si in curtea Palatului Schonbrunn, unde parfumul de mar copt si vanilie creeaza o atmosfera unica. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru plimbari individuale in centrul orasului. Seara, cazare la Hotel QUALITY HOTEL VIENNA 4*(sau similar).

Ziua 3: (31.12.2024) Viena - Parndorf Designer Outlet (3h) si Bratislava, excursie de 1 zi
Mic dejun. Timp liber. Optional va propunem o excursie la Bratislava (Slovacia) cu oprire de 3 ore la Parndorf Designer Outlet pentru cumparaturi. La Bratislava, vom face impreuna cu insotitorul roman de grup si ghidul local un tur pietonal de 1,5 h unde putem admira cateva dintre elementele emblematice ale orasului: Catedrala St. Martin construita un stil gotic, Biserica Incoronarii Mariei Tereza, Piata Primariei. Timp liber la dispozitie in centrul vechi din Bratislava pentru plimbari individuale. Retur la Viena.Seara, va invitam in centrul orasului impreuna cu insotitorul roman de grup, pentru a ne bucura impreuna de spectacolul de artificii si atmosfera noului An (transferul nu este inclus, se achita individual.) La multi ani 2025!
Cazare la Hotel QUALITY HOTEL VIENNA 4*(sau similar).

Ziua 4: (01.01.2025) Viena–Mayerling-Heiligekreuz-Baden, excursie de 1/2 zi
Mic dejun. Timp liber. Optional, dupa amiaza, va propunem o excursie de 1/2 zi impreuna cu insotitorul roman de grup si ghid local la Vienna Woods (Mayerling-Heiligekreuz-Baden). In acest tur, vom admira Castelul Lichtenstein, vom vizita Mănăstirea Heiligenkreuz și cabana de vânătoare din Meyerling si vom trece prin celebra statiune balneara Baden (Baden Bei Wien, aflata la 26 km de Viena). Băile termale de la Baden sunt treisprezece la număr, cu temperaturi de la 22 °C la 36 °C, și conțin, ca principal ingredient, sulfat de calciu. Timp liber pentru plimbari individuale si masa de pranz (optional).
Ne indreptam spre partea sudica a padurii vieneze, la Mayerling (nu departe de localitatea Alland, in Austria Inferioara, la sud-vest de Viena) unde ne vom bucura de atmosfera oraselului. Aici se afla pavilionul de vanatoare unde printul Rudolf (unicul fiu al imparatuui Franz Joseph) a fost gasit decedat alaturi de baronesa Maria Vetsara.
Ultima oprire o vom face la Heiligenkreuz – manastire cu picturi deosebite de arta medievala, fiind ridicata de Leopold al III lea. In timp, manastirea a reusit sa reziste remarcandu-se ca un important centru muzical.
Seara, retur la Viena si cazare la Hotel QUALITY HOTEL VIENNA 4*(sau similar).


Ziua 5: (02.01.2025) Viena – Tur la Klosterneuburg si degustare de vin (½ zi)
Mic dejun. Timp liber. Optional va propunem un tur de ½ zi la Klosterneuburg – o manastire veche de 900 de ani unde veti descoperi colectii de arta si artefacte. Abatia a fondat primul domeniu viticol din Austria in 1114. Dupa vizitarea acesteia, va invitam la o degustare de vin.
Dupa amiaza, retur in Viena si timp liber pentru plimbari individuale.
Seara, cazare la Hotel QUALITY HOTEL VIENNA 4*(sau similar).

Ziua 6 (03.01.2025) Viena - Bucuresti
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi in centrul orasului. Check-out. Dupa formalitatile de check-out, vom pleca intr-un tur panoramic de 3 ore al orasului Viena, cu insotitor roman de grup si ghid local. Transfer hotel-aeroport pentru imbarcare la cursa OS 787, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 21:15 Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 23:50.

Excursii optionale
30.12 Palatul Schonbrunn ½ zi, 35 euro/persoana (rezervare si Grand Tour cu audio guide);
31.12 Designer Outlet Parndorf (3h) si Bratislava, excursie optionala de 1 zi; Pret informativ 110 euro/ persoana, pentru un grup minim de 15 persoane. Sunt incluse: transport autocar, ghid local la Bratislava 1,5 h, insotitor roman de grup.
01.01 Vienna Woods (Mayerling-Heiligekreuz-Baden), excursie optionala de 1/2 zi; Pret informativ 85 euro/ persoana, pentru un grup minim de 20 persoane. Sunt incluse: transport autocar, ghid local, insotitor roman de grup.
02.01 Tur la Klosterneuburg si degustare de vin; ½ zi. Pret informativ 60 euro/ persoana, pentru un grup minim de 15 persoane. Sunt incluse: transport autocar, tur cu degustare de vin, insotitor roman de grup.
Zilele de desfasurarea a excursiilor optionale sunt informative si pot suferi modificari, acestea vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie. Clientii nu sunt obligati sa le cumpere de la partenerul agentiei noastre (sunt doar recomandate ca servicii sigure); Plangerile si solutionarea acestora se fac la fata locului!
*Grupul minim pentru efectuarea excursiilor optionale este mentionat la fiecare excursie in parte. Inscrierea la excursiile optionale se poate face pana pe data de 10.11.2024.


Servicii incluse:
Servicii incluse
5 nopti cazare cu mic dejun la QUALITY HOTEL VIENNA 4* (8.9 booking.com, hotelul este situat la 200 m de stația de metrou, 700 m de Palatul Schönbrunn si la 20 de minute de mers pe jos pana pe celebra artera de cumparaturi, Mariahilfer Straße);
Tur panoramic al orasului cu ghid local;
Insotitor roman de grup pe toata durata programului;
Transfer Aeroport - Hotel – Aeroport;
Zbor Austrian Airlines, cu bagaj de cala de 23 kg si bagaj de mana de 8 kg inclus.

Pretul nu include
Intrarile la obiectivele turistice;
Asigurarea medicala si storno recomandata;
Alte servicii decat cele mentionate in program.
Taxele de oras (se achita individual la check-in).
Excursii optionale: Palatul Schonbrunn, Designer Outlet Parndorf (3h) si Bratislava, Mayerling-Heiligekreuz-Baden, Tur la Klosterneuburg si degustare de vin;

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
100

Oferta din categoria:


 
29.12 REVELION 2025 CU IZ IMPERIAL LA VIENA , avion, 5 nopti - 6 zile / 799 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2024 03.Jan.2025 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 06.07.2024




# #