Circuit CRACIUN VIENA 23-27 decembrie

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CRACIUN VIENA 23-27 decembrie / 5 zile

» Plecari: 23.Dec.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 699 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: VIENA–PALATUL SCHONBRUNN–CONCERTUL EXTRAORDINAR DE CRACIUN-ABATIA MELK – DEFILEUL DUNARII -VIENA – RINGSTARSSE – PALATUL HOFBURG - BUCURESTI


23 decembrie | BUCURESTI – VIENA
Intalnire la ora 07:30 in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS790 cu decolare la ora 09:50. Sosire la Viena la ora 10:30. Dupa preluarea bagajelor, transfer in oras si intalnire cu ghidul local vorbitor de limba romana. Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Continuam apoi cu un tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Criptele Imperiale, Catedrala Sf. Stefan. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie in Viena. Cazare Hotel Leonardo Vienna Westbahnhof 4* sau similar Viena.

24 decembrie | VIENA– PIATA DE CRACIUN – AJUNUL CRACIUNULUI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Va sugeram vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena din Piata Primariei. Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Vizitatorii regasesc aici un amestec placut de culoare, muzica, lumina si diversitate culturala care invaluie atmosfera intr-un cadru feeric. Seara, optional, va invitam la un eveniment privat, Cina Festiva de Craciun „Interra Christmas Dinner” la restaurant local (include meniu cu 4 feluri de mancare, 1 digestiv si 1 bautura/persoana). Cazare Hotel Leonardo Vienna Westbahnhof 4* sau similar Viena.

25 decembrie |VIENA–PALATUL SCHONBRUNN–CONCERTUL EXTRAORDINAR DE CRACIUN
Mic dejun. Dimineata intalnire cu insotitorul si transfer cu autocarul la Palatului Schönbrunn pentru vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn. Timp liber pentru cumparaturi. Odinioara in Palatul Schönbrunn locuiau vremelnic Maria Tereza, Imparatul Franz Josef, Imparateasa Elisabeta si alti reprezentati ai familiei imperiale. Aici puteti opta pentru o vizita a palatului cu ghid local in limba romana (biletele de intrare se achita la fata locului – tarif informativ 24 Euro/persoana). Transfer cu autocarul inapoi la hotel. Timp liber la dispozitie. Seara va propunem, optional, o experienta ce defineste Craciunul la Viena – Concertul Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial Hofburg al celebrei orchestre „Wiener Hofburg-Orchester”. Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala” la Palatul Imperial „Hofburg” (transferul cu autocarul inclus). Cazare Hotel Leonardo Vienna Westbahnhof 4* sau similar Viena.

26 decembrie | ABATIA MELK – DEFILEUL DUNARII
Mic dejun. Optional, Excursie la Abatia Melk & Defileul Dunarii Wachau. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcere la Viena pe defileul Dunarii Wachau. Vom urma cel mai frumos traseu al Dunarii, stramtoare cunoscuta sub numele de Wachau. Puteti admira Castele medievale, sate pitoresti si celebrele plantatii viticole. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Viena. Cazare Hotel Leonardo Vienna Westbahnhof 4* sau similar Viena.


27 decembrie |VIENA – RINGSTARSSE – PALATUL HOFBURG - BUCURESTI
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea Vienei. Va sugeram o plimbare pietonala pe Ringstrasse si o vizita la Palatul Imperial Hofburg – Apartamentele Imperiale, Museum Quartier sau Palatul Belvedere unde se gaseste cea mai mare colectie din lume Gustav Klimt. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS787 cu decolare la ora 21:15. Aterizare in Bucuresti la ora 23:50.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Austrian Airlines
Include 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala
• Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• 4 nopti cazare cu mic dejun Hotel Leonardo Vienna Westbahnhof 4* sau similar Viena
• Transfer hotel - Palatul Schonbrunn cu vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn – hotel
• Transferuri aeroport – hotel – aeroport
• Insotitor de grup

Servicii neincluse:
• Asigurarea medicala de calatorie si asigurare storno (recomandare ferma, se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Intrarile la obiectivele turistice din program
• Excursiile optionale
• Bacsis pentru soferi, ghizi, personal hotelier, etc: recomandat 5 Euro/persoana/zi
Excursii optionale tarife valabile pentru minim 25 de participanti

• Concertul Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial Hofburg*: 90 €/persoana
Include: bilet la concert, transfer autocar local
• Cina Festiva de Craciun „Interra Christmas Dinner”*: 85 €/adult, 65 €/copii (2-11,99 ani)
Include: cina la restaurant local cu 4 feluri de mancare, 1 digestiv & 1 bautura/persoana
• Defileul Dunarii de la Wachau: 80 €/adult, 70 €/copii (2-11,99 ani)
Include: transport autocar, insotitor de grup, bilet de intrare si vizita ghidata Abatia Melk

* Se rezerva si se achita din tara

NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative; vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.


in

Oferta din categoria:


 
CRACIUN VIENA 23-27 decembrie - 5 zile / 699 EURO
Plecare Pana la
23.Dec.2024 27.Dec.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 25.07.2024




# #