Circuit PIATA DE CRACIUN VIENA AVION

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

PIATA DE CRACIUN VIENA AVION / 4 zile

» Plecari: 06.Dec.2024, 01.Dec.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 549 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: BUCURESTI-VIENA-PIETE DE CRACIUN-SCHONBRUNN-VIENA-BUCURESTI


Ziua 1 | Bucuresti – Viena
Plecare 01 Decembrie: Prezentare la ora 11:00 in aeroportul international Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS784 cu decolare la ora 13:20. Sosire la Viena la ora 14:00.
Plecarile 06 Decembrie & 11 Decembrie: Prezentare la ora 07:30 in aeroportul international Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS790 cu decolare la ora 09:50. Sosire la Viena la ora 10:30.

Sosire la Viena si dupa preluarea bagajelor intalnire cu ghidul local vorbitor de limba romana. Tur panoramic Viena, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Graben si Domul Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare hotel Mozart 3* sau similar Viena.

Ziua 2 | Viena – Piete de Craciun
Mic dejun. Timp liber pentru shopping sau vizite individuale la muzee. Va recomandam Muzeul de Istorie a Artei, o valoroasa pinacoteca unde veti descoperi si valoroasele tezaure de la Simleul Silvaniei si Sannicolaul Mare sau Apartamentele de iarna si colectia de portelan si argintarie de la Hofburg. Seara bucurati-va de atmosfera speciala a Pietelor de Craciun din Viena organizate la Palatul Belvedere, Karlsplatz, Stephanplatz, Am Hof, Freyung sau Maria – Theresien Platz. Cazare hotel Mozart 3* sau similar Viena.

Ziua 3 | Viena – Schonbrunn
Mic dejun. In prima parte a zilei va sugeram o vizita la Schonbrunn, principala atractie turistica a Vienei unde veti regasi gloria si eleganta imperiala a apartamentelor de stat ale monarhiei habsburgice. Tot aici este si cea mai veche gradina zoologica din Europa si o incantatoare Piata de Craciun organizata in curtea principala. Seara puteti revedea Piata de Craciun care v-a placut cel mai mult. Alte optiuni pot fi o cina intriun heuriger in Grinzing sau o cina intrunul din restaurantele rotitoare din Turnul Dunarii beneficiind de o imagine panoramica unica a capitalei austriece. Cazare hotel Mozart 3* sau similar Viena.

Ziua 4 | Viena – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Viena. (Camerele se pot pastra pana la ora 11:00). Transfer cu autocarul la aeroport pentru imbarcare pe zborul OS787 Austrian Airlines cu decolare la ora 21:15. Aterizare in Bucuresti la ora 23:50.


Date de plecare: 01 Decembrie - Vacanta de 1 Decembrie
06 Decembrie, 11 Decembrie


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Austrian Airlines
(include 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala)
• Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Mozart 3* sau similar Viena
• Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana
• Transferuri aeroport - hotel – aeroport

Servicii neincluse:
• Asigurarea medicala de calatorie si asigurare storno (recomandare ferma, se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Intrarile la obiectivele turistice din program
• Taxe de oras (se vor plati la receptia hotelului)
• Bacsis pentru soferi, ghizi locali, etc: recomandat 5 Euro/persoana/zi

Transferuri la aeroportul Otopeni/Piata Victoriei din urmatoarele orase:
• Constanta (50 euro/pers.), Medgidia (45 euro/pers.), Cernavoda (45 euro/pers.), Fetesti (45 euro/pers.), Slobozia (45 euro/pers.)
• Iasi (45 euro/pers.), Targu Frumos (45 euro/pers.), Roman (40 euro/pers.), Bacau (35 euro/pers.), Onesti (42 euro/pers.), Adjud (33 euro/pers.), Focsani (28 euro/pers.), Buzau (21 euro/pers.), Urziceni (20 euro/pers.)
• Brasov (36 euro/pers.), Predeal (32 euro/pers.), Sinaia (30 euro/pers.), Campina (25 euro/pers.), Ploiesti (20 euro/pers.)
• Pitesti (28 euro/pers.)

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL DIN PROVINCIE
 Transferul se rezerva odata cu pachetul turistic DOAR la cererea expresa a turistului! Ulterior acesta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
 Tarifele mentionate mai dus sunt pe persoana, valabile pentru ambele sensuri (dus-intors).

in

Oferta din categoria:


 
PIATA DE CRACIUN VIENA AVION - 4 zile / 549 EURO
Plecare Pana la
06.Dec.2024 09.Dec.2024 Rezervare
01.Dec.2024 04.Dec.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 05.07.2024




# #