Circuit CRACIUN PRAGA AUTOCAR

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CRACIUN PRAGA AUTOCAR / 6 zile

» Plecari: 22.Dec.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 499 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: bUCURESTI-BUDAPESTA-PRAGA – ORASUL DE AUR – AJUNUL CRACIUNULUI-DRESDA – ZIUA DE CRACIUN-BRNO - BUDAPESTA-BUCURESTI


22 Decembrie | BUCURESTI – BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii la Budapesta in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Ibis Styles Citywest 3* Budapesta sau similar.

23 Decembrie | BUDAPESTA – VIENA – PRAGA
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez si emblematicele sale cladiri: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pietonala in centrul istoric la Pietele de Craciun din Maria – Theresien Platz si celebra Christkindlmarkt am Rathausplatz (Piata de Craciun de la Primarie). Ne continuam drumul catre capitala Cehiei. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Duo 4* sau similar Praga.

24 Decembrie | PRAGA – ORASUL DE AUR – AJUNUL CRACIUNULUI
Mic dejun. Tur de oras Praga cu ghid local: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit – simbolul spiritualitatii cehe, Podul Carol, „Golden Lane“ – strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic. Vizitarea Pietei de Craciun cu insotitorul de grup. Aceste piete sunt ingredientele de baza pentru crearea atmosferei magice a sarbatorilor de iarna. Principalele piete de Craciun sunt organizate in Piata Primariei si in Piata Wenceslav si sunt deschise toata luna decembrie. Seara, optional Cina in Ajunul Craciunului cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U-Marcanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului Cazare Duo 4* sau similar Praga.

25 Decembrie | PRAGA – DRESDA – ZIUA DE CRACIUN
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Optional, excursie in Germania la Dresda. Dresda a fost numita adeseori „Florenta de pe Elba” ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca din propria cenusa dupa bombardamentele din noaptea de 13 spre 14 februarie 1945. Tur de oras Dresda. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie sa va plimbati si sa va bucurati de atmosfera orasului. Intoarcere la Praga. Seara, optional, va recomandam o experienta clasica, Concertul De Craciun La Municipal House (Obceni Dum) sustinut de Orchestra Radio Simfonica din Praga in cea mai fastuoasa sala de concerte din Praga. Cazare Duo 4* sau similar Praga.

MUNICIPAL HOUSE (OBCENI DUM) - reprezinta o cladire importanta pentru arhitectura si istoria politica a Cehiei. A fost construita la inceputul secolului XX in stil Art Nouveau. Fatada include o mare fresca pe arcada de deasupra celui de-al doilea nivel, fiind urmata de o cupola impresionanta. Fresca realizata din mozaic reprezinta "Omagiul Pragai" de Karel Špillar. Pe laterale sunt sculpturi alegorice care reprezinta "Degradarea si Revoltarea poporului" de Ladislav Šaloun. Casa Municipala din Praga adaposteste cea mai mare si mai frumoasa sala de concerte a capitalei cehe - Sala Smetana.

26 Decembrie | PRAGA – BRNO - BUDAPESTA
Mic dejun. Excursia continua spre Brno si apoi Budapesta. Vizitam al doilea oras ca marime al Cehiei, Brno – Capitala Moraviei, un important centru universitar cu peste 26 de facultati si 11 universitati. Tur de oras panoramic: Piata Libertatii cu stradute inghesuite intre numeroase lacase religioase, Vechea si noua Primarie, Catedrala Sf. Petru si Pavel de unde putem privi o superba panorama a orasului Brno, Castelul Regal Špilberk. Dupa pranz se contiuna spre Ungaria. Sosire in Budapesta. Seara, optional, Croaziera si cina pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala. Cazare hotel Ibis Styles Citywest 3* Budapesta sau similar.

27 Decembrie | BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Transport cu autocar propriu pe toata durata programului
• 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel Ibis Styles Citywest 3* Budapesta sau similar
• 3 nopti cazare cu mic dejun Hotel Duo 4* Praga sau similar
• Tur de oras Viena cu vizitarea Pietei de Craciun
• Tur de oras Praga cu ghid local
• Vizitarea Pietei de Craciun de la Praga
• Tur de oras Brno
• Insotitor de grup

Servicii neincluse:
• Asigurarea medicala de calatorie si asigurare storno (recomandare ferma, se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Intrarile la obiectivele turistice din program
• Excursiile optionala
• Taxa de oras: 2,10 euro/persoana/noapte (se achita la receptia hotelului)
• Bacsis pentru soferi, ghizi locali, etc: recomandat 5 Euro/persoana/zi

Excursii optionale tarife valabile pentru minim 25 de participanti
Pentru un nurmar mai mic de participanti tarifele se recalculeaza

• Cina in Ajunul Craciunului la restaurant U Marcanu: 120 €/adult, 95 €/copii (2-11,99 ani) Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live, transfer autocar
• Concert in ziua de Craciun la Municipal House: tariful urmeaza sa fie comunicat in momentul cand va fi transmis de catre organizatori;
• Excursie de 1 zi la Dresda: 60 Euro/adult, 50 Euro/copii (2-11,99 ani)
Include: transport autocar, insotitor de grup roman
• Croaziera cu cina pe Dunare: 60 Euro/adult, 45 Euro/copil 2-11,99 ani
Include: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala (transfer cu autocarul inclus dus-intors)

NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative; vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie

in

Oferta din categoria:


 
CRACIUN PRAGA AUTOCAR - 6 zile / 499 EURO
Plecare Pana la
22.Dec.2024 27.Dec.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 29.07.2024




# #