Circuit 27.12 & 29.12 Egipt - Revelion 2025 avion , 10 nopti , croaziera Cairo - Aswan

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

27.12 & 29.12 Egipt - Revelion 2025 avion , 10 nopti , croaziera Cairo - Aswan / 11 zile

» Plecari: 29.Dec.2024, 27.Dec.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 11 zile
» Pret: de la 2060 EURO de persoana

» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: Cairo - Hurghada - Luxor - Croaziera pe Nil - Aswan - Cairo


Ziua 1: BUCURESTI - CAIRO
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), ora 22:30. Plecare spre Cairo cu compania TAROM la ora 00:45 (in noaptea de 26 spre 27 decembrie). Sosire in capitala Egiptului la ora locala 03:30 dimineata pe data de 27.12 si transfer pentru cazare la hotel Swiss Inn Pyramids 4* sau similar in Cairo. De aceasta noapte de cazare se va beneficia partial, conform orarului de zbor.


Ziua 2: CAIRO
Mic dejun. Azi vom vizita platoul pe care se afla cele trei piramide (Keops, Kefren si Mikerinos) si enigmaticului Sfinx, in cautarea spiritelor faraonilor. Piramida lui Keops, cea mai mare dintre cele trei, este singura minune a lumii antice care sfideaza trecerea timpului, ea fiind cea mai mare piramida construita vreodata. Protector al piramidelor, Sfinxul este cel mai vechi monument de sculptura in piatra din Egiptul Antic, creatura cu trup de leu si chip de om. Vizita de pe platoul Giza este exterioara, iar intrarea in piramide este optionala si se face individual, fara insotitorul de grup. De asemenea, vom vizita unul dintre cele mai vechi magazine de parfumuri orientale din Cairo, precum si o fabrica de papirus. Vom servi dejunul la un restaurant local. Optional, puteti alege sa petreceti seara pe un vas de croaziera pe Nil, cu cina si spectacol cu dansuri orientale. Cina si cazare la hotel in Cairo.


Ziua 3: CAIRO HURGHADA (460 km)
Mic dejun la hotel si plecare spre Hurghada. Sosire la Hurghada in cursul dupa amiezii si cazare in regim all inclusive la hotel Sunrise Aqua Joy 4* sau similar.


Ziua 4: HURGHADA, Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau posibilitate de excursii optionale: croaziera pe Marea Rosie jeep safari in desert pentru a vedea un sat de beduini si apusul de soare printre dunele de nisip sau scufundare cu submarinul. Cazare la hotel in Hurghada in regim all inclusive.


Ziua 5: HURGHADA LUXOR (300 km)
Mic dejun la hotel si plecare dimineata devreme spre Luxor (distanta de 300 km se va parcurge in aproximativ 4 ore). Sosire in Luxor si imbarcare pe vasul de croaziera de 5*. Vom servi masa de pranz pe vasul de croaziera. Dupa amiaza vom vizita templele de pe malul estic al Nilului: impresionantul Karnak (dedicat zeului Amon-Ra, cel mai mare complex religios din Egipt) si Luxor, unul dintre cele mai frumoase temple din Egipt. Cina si cazare pe vasul de croaziera.


Ziua 6: LUXOR EDFU
Optional, se poate organiza un zbor cu balonul la rasaritul soarelui deasupra Luxorului (trezirea foarte devreme; zborul cu balonul este sub rezerva disponibilitatii si a conditiilor meteorologice). Vom servi micul dejun pe vasul de croaziera, dupa care vom pleca devreme pentru a vizita monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor (sapate in stanca si ascunse in dealurile Thebei, pictate cu culori care isi mentin intensitatea nuantelor desi au o vechime de peste 3000 de ani), impresionantul templu al Reginei Hatshepsut de la Deir el Bahri si Colosii lui Memnon, statui gigantice ce strajuiau odinioara intrarea in templul lui Amenhotep al III-lea. Vom servi masa de pranz pe vasul de croaziera. Dupa amiaza, navigare spre Edfu. In aceasta seara vom participa la cina festiva de Revelion pe vasul de croaziera (bauturile nu sunt incluse).


Ziua 7: EDFU KOM OMBO
Mic dejun pe vasul de croaziera. Dimineata devreme vom vizita templul Edfu, dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Vom servi masa de pranz pe vasul de croaziera. Navigare spre Kom Ombo unde vom vizita templul cu acelasi nume dedicat celor doi zei: Sobek si Horus. Navigare spre Aswan. Cina si cazare pe vasul de croaziera.


Ziua 8: ASWAN
Mic dejun. Dimineata devreme excursie optionala la Abu Simbel (trezirea dimineata foarte devreme, mic dejun la pachet), complex arheologic format din doua temple taiate direct in piatra in timpul domniei faraonului Ramses al II-lea. Templul Abu Simbel este atat de celebru si datorita operatiunii impresionante de mutare a acestuia din calea apelor acumulate dupa constructia barajului de la Aswan. Intoarcere la vasul de croaziera unde vom servi masa de pranz. Cina si cazare pe vasul de croaziera. Dupa amiaza vom vizita gradina botanica din Aswan, situata pe o insula, in mijlocul Nilului; vom ajunge la insula cu felucca, o ambarcatiune traditionala, cu panze. Cina si cazare pe vasul de croaziera.


Ziua 9: ASWAN CAIRO (zbor)
Mic dejun. Optional, se poate organiza o excursie la marele baraj de la Aswan, realizare impresionanta a ingineriei moderne si templul Philae situat pitoresc pe o insula in mijlocul Nilului. Eliberarea camerelor inainte de ora 12:00. Dupa amiaza, transfer la aeroportul din Aswan pentru imbarcare pe zborul Aswan Cairo operat de o companie aeriana locala. Aterizare in Cairo si transfer cu autocarul la hotel. Cina si cazare la hotel Swiss Inn Pyramids 4* sau similar.


Ziua 10: CAIRO
Mic dejun. Dimineata vom vizita Muzeul de Egiptologie situat in Piata Tahrir - care gazduieste o colectie impresionanta de obiecte istorice datand din perioada faraonica. Muzeul de Egiptologie a fost inaugurat in anul 1902, cladirea sa fiind proiectata de arhitectul francez Marcel Dourgnon, castigator al concursului organizat pentru constructia muzeului. Optional, va propunem vizita la Saqqara si Memphis dimineata. Saqqara se afla la cca 24 km distanta de Cairo si este necropola orasului antic Memphis. La Saqqara se afla prima piramida construita in Egipt - piramida in trepte a lui Zoser pe care o putem admira doar din exterior. Una dintre cele mai interesante piramide de pe platoul arheologic care se poate vizita in interior este Piramida lui Unas, ultimul rege al celei de-a cincea dinastii. Cina la hotel in Cairo si cazare pana la miezul noptii. Dupa miezul noptii, transfer la aeroportul din Cairo pentru imbarcare pe zborul Tarom cu destinatia Bucuresti.


Ziua 11: CAIRO - BUCURESTI
Decolare din Cairo la ora 04:30 dimineata. Sosire pe aeroportul Otopeni la ora 07:20.




Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul zbor direct Bucuresti - Cairo si retur cu compania TAROM;
transport cu avionul cursa interna: Aswan Cairo cu o companie locala;
10 nopti cazare: 4 nopti in Cairo din care 1 noapte cu mic dejun si 3 nopti cu demipensiune la hotel 4* (de prima si de ultima noapte de cazare se va beneficia partial, conform orarului de zbor), 2 nopti cu all inclusive in Hurghada la hotel 4*, 4 nopti cu pensiune completa pe vas de croaziera 5*;
un dejun la restaurant local in ziua a doua;
supliment cina festiva de Revelion;
transport local cu autocar dotat cu aer conditionat;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
doua tururi de jumatate de zi in Cairo cu ghid local;
vizita la gradina botanica din Aswan si transferul dus-intors cu feluca;
vizitarea templelor: Kom Ombo, Edfu, Karnak, Luxor, Hatshepsut de la Deir el Bahri;
vizitarea mormintelor faraonilor din Valea Regilor si a Colosilor lui Memnon;
vizite in Cairo: Muzeul de Egiptologie, Muzeul de Parfumuri Orientale, Institutul Papirusului, Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara);
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iunie 2024. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.


NU SUNT INCLUSE:
taxa de viza: 25 USD/persoana (viza se achita si se obtine pe aeroport in Cairo, la sosire);
catering in timpul zborului;
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 50 EURO/persoana se practica in Egipt, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse, inclusiv intrarea in sala mumiilor in Muzeul de Egiptologie din Cairo si intrarea la mormantul lui Tutankhamon din Valea Regilor;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
27.12:Bucuresti 00:45 - Cairo 03:30 durata zborului: 2h 45min
05.01:Cairo 04:30 - Bucuresti 07:20 durata zborului: 2h 50min

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3

Oferta din categoria:


 
27.12 & 29.12 Egipt - Revelion 2025 avion , 10 nopti , croaziera Cairo - Aswan - 11 zile / 2060 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2024 08.Jan.2025 Rezervare
27.Dec.2024 06.Jan.2025 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 29.08.2024




# #