Circuit REVELION 2025 ZURICH Magia de Anul Nou

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

REVELION 2025 ZURICH Magia de Anul Nou / 5 zile

» Plecari: 30.Dec.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 935 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: ZURICH
Perioada: 30.12.2024 - 03.01.2025


Ziua 1 (30.12): BUCURESTI – ZURICH
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 05:00 pentru imbarcare pe cursa SWISS AIR LINES cu destinatia Zurich. Sosire in Zurich la ora locala 08:35. Transfer de la aeroport in centrul orasului Zurich pentru un tur panoramic cu ghid local intr-unul dintre cele mai vechi orase europene, considerat centrul economic si cultural al Elvetiei. Vom admira: eleganta Banhofstrasse - una dintre cele mai atragatoare strazi comerciale din Europa, Fraumunster – Biserica Femeilor infiintata in anul 853 pentru femeile aristocrate din Europa de catre imparatul Ludwig, Primaria - construita intre 1694 si 1698, Gradina Teilor si Catedrala Grossmunster – o biserica protestanta construita in stil romanic, cu cele doua turnuri gemene, considerate cel mai cunsocut reper din Zurich. Transfer si cazare la hotel Mercure Zurich City 4* sau similar.
Ziua 2 (31.12): ZURICH, excursie optionala ENGELBERG – LUCERNA (175 km)
Mic dejun. Optional, excursie in statiunea Engelberg, una dintre principalele statiuni de ski din Elvetia situata la o altitudine putin peste 1000 m, si in Lucerna, considerat cel mai frumos oras al Elvetiei. Engelberg este un sat format in jurul unei manastiri medievale Benedectine din secolul al XII-lea, care este functionala si in prezent. Mergem apoi spre Lucerna, oras medieval cu un centru bine conservat, cu cladiri istorice elegate. Vom face un tur de oras in care vom admira zona veche cu piata Weinmarkt si Podul Capelei (care dateaza din secolul XIV). Podul Capelei este intersant pentru mai mult de 100 de imagini din secolul XVII-lea prezente pe interiorul acoperisurilor, reprezentand sfinti patroni si scene din istoria orasului. Podul Capelei si Wasserrturm, un turn de apa din secoulul XIII, se numara printre cele mai fotografiate locuri din intreaga Elvetie. Seara, doritorii pot merge in centrul orasului pentru a sarbatori trecerea in noul an, impreuna cu insotitorul de grup si alaturi de locuitorii orasului. La exact 20 de minute dupa miezul noptii, sute de artificii lumineaza orasul. De ce cu 20 de minute intarziere? Pentru ca inainte si dupa miezul noptii cu 15 minute, clopotele bisericilor suna pentru a-si lua ramas bun de la anul vechi si pentru a-l primi pe cel nou. Intoarcere la Zurich si cazare la hotel Mercure Zurich City 4* sau similar.
Ziua 3 (01.01): ZURICH, excursie optionala INTERLAKEN (237 km)
Mic dejun. Optional, va propunem o excursie la Interlaken, statiune amplasata pe malul celor doua lacuri alpine, Thun si Brienz, intr-un peisaj paradisiac. Este una dintre cele mai vechi statiuni turistice din Elvetia, care a primit primii turisti in anul 1805. Aici putem sa facem cumparaturi, sa ne plimbam si ne bucuram de frumusetea peisajelor. In functie de disponibilitate, vom face o oprire pentru vizitarea fabricii de ciocolata Lindt in Kilchberg. Intoarcere la Zurich pentru cazare. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 4 (02.01): ZURICH, excursie optionala BERNA (244 km)
Mic dejun. Astazi, optional, putem vizita Berna, capitala Confederatiei Elvetiene. Centrul medieval al orasului, cel mai bine pastrat din Elvetia, este un labirint de cladiri frumos colorate, ce dateaza din epoca Renasterii, cu strazi pietruite, turnuri, fantani, poduri si strazi cu arcade. Vom face un tur de oras in care vom admira centrul istoric cu fantanile sale medievale, Parlamentul, Catedrala, Turnul cu ceas unde se afla unul dintre cele mai mari ceasuri animate din lume si groapa cu ursi. Seara, cazare in Zurich la acelasi hotel.

Ziua 5 (03.01): ZURICH – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber pentru plimbari individuale sau cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa SWISS AIR LINES cu destinatia Bucuresti. Decolare din Zurich la ora locala 20:55. Sosire in Bucuresti la ora 00:15.


Servicii incluse:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
PRET/persoana: 935 EURO (loc in camera dubla, taxe incluse)
Supliment camera single: 260 Euro
Pret pentru a treia persoana (pat suplimentar in camera dubla): 920 Euro
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti - Zurich - Bucuresti cu compania SWISS AIR LINES;
• 4 nopti cazare cu mic dejun inclus la hotel Mercure Zurich City 4* in Zurich sau similar;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• tur panoramic de oras in Zurich cu ghid local;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv aprilie 2024. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana – se practica in Elvetia, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
30.12.2024: Bucuresti 06:30 – Zurich 07:50 durata zborului: 2h 20min
03.01.2025: Zurich 21:35 – Bucuresti 00:50 (a doua zi) durata zborului: 2h 20min

DESCRIERE HOTEL:
Hotelul Mercure Zurich City este situat in cartierul Altstetten, si are o buna conexiune cu centrul orasului. In 5 minute de mers cu trenul se ajunge in centrul vechi al orasului. Gara Altstetten este situata la 400 m de hotel.
Dotari camere: camere confortabile cu mobilier modern dotate cu aer conditionat, birou, TV cu ecran plat, WiFi gratuit, uscator de par.
Facilitati hotel: hotelul ofera un centru wellness, cu sauna si terasa, situat pe acoperisul hotelului, care ofera o vedere spectaculoasa asupra orasului Zurich; restaurant, bar, fitness.
https://all.accor.com

EXCURSII OPTIONALE (tarife informative):
• Excursie la Engelberg si Lucerna (fara cina inclusa): 100 Euro/persoana;
• Excursie la Interlaken si vizitarea fabricii de ciocolata Lindt: 130 Euro/persoana;
• Excursie la Berna: 110 Euro/persoana
NOTA. Preturile excursiilor optionale sunt informative si sunt valabile pentru minim 20 participanti. Excursiile optionale se efectueaza in functie de disponibilitatile locale.
GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca pana cu 2 luni inainte de inceperea programului nu se vor inscrie minim 15 participanti. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare

Oferta din categoria:


 
REVELION 2025 ZURICH Magia de Anul Nou - 5 zile / 935 EURO
Plecare Pana la
30.Dec.2024 03.Jan.2025 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.07.2024




# #