Circuit 30.12 Bruxelles si Anvers - Revelion 2025 in capitala Uniunii Europene , avion , 6 nopti, pret/ persoana =1125Eur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

30.12 Bruxelles si Anvers - Revelion 2025 in capitala Uniunii Europene , avion , 6 nopti, pret/ persoana =1125Eur / 7 zile

» Plecari: 30.Dec.2024

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 1125 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: BRUXELLES- LIEGE & NAMUR - ANVERS - GHENT


Ziua 1: BUCURESTI BRUXELLES
Intalnire la ora 06:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminalul Plecari cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Bruxelles. Sosire la Bruxelles la ora locala 09:45.
Transfer in centrul orasului unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una dintre cele mai frumoase piete publice din Europa. Transfer la hotel pentru cazare, Cazare la hotel Pullman BrusselS Centre Midi 4* (sau similar)


Ziua 2: BRUXELLES
Mic dejun. Timp liber pentru explorarea orasului Bruxelles pe cont propriu. Pot fi vizitate: Catedrala St. Michel si St. Gudula, bijuterie a arhitecturii gotice din secolul al XIII-lea, primaria din Bruxelles, Muzeele Regale ale Artelor Frumoase fondate de Napoleon Bonaparte in 1801 (reprezinta un complex format din mai multe muzee, inclusiv Muzeul de Arta Veche si Muzeul Modern), Galeriile St. Hubert - galerie de shopping in Bruxelles datand din secolul al XIX-lea. Cazare in Bruxelles. Optional cina festiva la un restaurant local.


Ziua 3: LA MULTI ANI 2025! BRUXELLES LIEGE & NAMUR (235 km) excursie optionala
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala la Liege si Namur. Liege este cel mai mare oras al Valoniei, precum si centrul cultural al vorbitorilor de limba franceza din Belgia. Caracterizat de un amestec captivant intre bijuterii arhitecturale istorice si cladiri moderne, Liege este un oras cu suflet tanar, multumita zecilor de mii de studenti din toate colturile lumii. In functie de timpul disponibil, se poate vizita si Muzeul Transportului Public Wallonia (intrare contra cost). Vom vizita apoi orasul Namur, capitala politica a Valoniei, partea francofona a Belgiei. Orasul are 105.000 de locuitori si este situat la confluenta raurilor Sambre si Meuse. Mersul pe picioroange reprezinta sportul specific al orasului. In Evul Mediu fluviul Meuse inunda lunca si din aceasta cauza, pentru a ajunge in Namur, locuitorii din Djambe veneau pe catalige. De asemenea, locuitorii din Namur foloseau la randul lor catalige pentru a ajunge in lunci. Pret informativ excursie optionala: 80 EURO/persoana, minim 20 participanti. Seara intoarcere in Bruxelles, cazare la acelasi hotel.


Ziua 4: BRUXELLES ANVERS (65 km)
Mic dejun. Vom pleca din Bruxelles catre Anvers (numele francez) sau Antwerpen (numele autohton flamand). Ziua de azi o vom dedica acestui minunat oras. Odata ajunsi, vom efectua un tur panoramic de oras admirand: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrarea nu este inclusa). Este cel mai mare port belgian, al doilea din Europa dupa Rotterdam si se afla pe malul drept al fluviului Schelde, aproape de varsarea sa in Marea Nordului (printr-un foarte larg estuar). Pentru iubitorii de frumos, Anvers este orasul lui Rubens, al celei mai mari catedrale belgiene si al celor mai bogate muzee. Cazare hotel Mercure Antwerp City Centre 4* in Anvers (sau similar).


Ziua 5: ANVERS BRUGES (90 km) (excursie optionala)
Mic dejun. Pentru aceasta zi va propunem o excursie optioanla in Bruges (Brugge in flamanda). Orasul prin excelenta turistic al Belgiei se poate lauda cu cladiri medievale frumoase si neogotice marginite de o retea de canale superbe. Bruges merita sa fie numit \\''Venetia Nordului\\'', centrul sau fiind inconjurat de o retea de canale, pe care puteti sa le parcurgeti cu barca. Indiferent daca alegeti sa vizitati orasul pe jos sau cu barca, veti fi surprinsi de coerenta arhitecturala a centrului. De asemenea orasul este renumit pentru ciocolata dar si pentru dantelarie. Atractiile principale ale orasului sunt: canalele navigabile, Catedrala Saint Salvator, piata orasului (Grote Markt) cu celebra clopotnita, Primaria, Muzeul Groeninge al maestrilor vechii scoli flamande, biserica Sf. Maria.
In aproprierea pietei centrale din Bruges se afla Muzeul Cartofilor Prajiti, care arata calatorului istoria si secretele fabricarii cartofului praijt perfect, dar si Choco-Story, Muzeul Ciocolatei, care ne dezvaluie totul despre ciocolata.
Seara ne intoarcem in Anvers. Pret informativ excursie optionala: 90 EURO/persoana, minim 20 participanti.


Ziua 6: ANVERS - GHENT (60 km) excursie optionala
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala in Ghent. Odata ajunsi in centrul orasului Ghent, vom face un tur panoramic de oras. Sub atenta supraveghere a Castelului Gravensteen (sau Castelul Contilor), orasul se mandreste cu Casa Operei, 18 muzee, 100 biserici si peste 400 de cladiri istorice. Cel mai vizitat loc din Ghent este Catedrala Sfantul Bavo care adaposteste o faimoasa capodopera, Adoratia mielului mistic pictat de catre fratii Jan si Hubert van Eyck, in anul 1432. Nici un alt oras belgian nu are atatea cladiri protejate cum are Ghent: bisericile, podurile dar si casele orasului transpun vizitatorul intr-o epoca de mult trecuta. Va invitam sa va plimbati prin centrul orasului unde accesul masinilor este interzis. Dupa amiaza ne intoarcem in Anvers. Pret informativ excursie optionala: 80 EURO/persoana, minim 20 participanti.


Ziua 7: ANVERS BRUXELLES BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber in Anvers in prima parte a zilei. Dupa amiaza transfer catre aeroportul din Bruxelles. Imbarcare pe cursa Tarom cu decolare din Bruxelles la ora 19:55. Sosire la Bucuresti la ora 23:35.




Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Bruxelles Bucuresti cu compania TAROM;
6 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*: 3 nopti in Bruxelles, 3 nopti in Anvers;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
transport cu autocarul conform itinerariului;
tur de oras de jumatate de zi in Bruxelles cu autocar si ghid local;
tur panoramic de oras in Anvers cu autocar si ghid roman;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna mai 2024. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.


NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30 EURO/persoana se practica in tara vizitata si se achita la sosirea in tara de destinatie;




ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 07:55 Bruxelles 09:45 durata zbor 2h 50min
Bruxelles 19:55 Bucuresti 23:35 durata zbor 2h 40min

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3


Oferta din categoria:


 
30.12 Bruxelles si Anvers - Revelion 2025 in capitala Uniunii Europene , avion , 6 nopti, pret/ persoana =1125Eur - 7 zile / 1125 EURO
Plecare Pana la
30.Dec.2024 05.Jan.2025 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 07.07.2024




# #