Circuit 30.12 Revelion Tallinn 2025: Tarile Baltice & Nordice , avion , 7 nopti , pret/ persoana =1164Eur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

30.12 Revelion Tallinn 2025: Tarile Baltice & Nordice , avion , 7 nopti , pret/ persoana =1164Eur / 8 zile

» Plecari: 30.Dec.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 1164 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 29.12.2024
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Tallinn - Golful Finic - Helsinki – Porvoo – Croaziera pe Marea Baltica - Stockholm


30 Decembrie. BUCURESTI – TALLINN

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei Air Baltic BT758 cu destinatia Tallinn, via Riga. Decolare la ora 15:10 si sosire in Riga la ora 17:40. Dupa escala, ne imbarcam pe zborul BT317 cu decolare la ora 19:50 si aterizam la ora 20:40. Ajungem in capitala Estoniei si unul dintre orasele medievale cele mai bine conservate din nordul Europei. Transfer si cazare la hotel Park Inn by Radisson Central 4* sau similar.



31 Decembrie. TALLINN – La Multi Ani 2025!

Mic dejun. Incepem un tur cu ghid local si vom admira cele mai importante obiective precum: Castelul Toompea - in stil baroc (azi gazduieste Parlamentul), Vechea Primarie – stil gotic, Biserica Domului - cel mai vechi monument religios din Estonia, Zidurile Orasului cu Turnurile si Portile sale, Poarta Daneza - locul unde conform legendei a luat fiinta drapelul danez si strada Picior Scurt care dateaza din vremea vikingilor. De asemenea, puteti vizita cel mai impunator obiectiv ortodox din oras, Catedrala Alexander Nevsky, bogat ornamentata si cu cele 11 clopote uriase care au fost fabricate la Sankt Petersburg. Intoarcere la hotel. Seara, puteti opta pentru Cina festiva de Revelion la un restaurant local sau pentru petrecerile din pietele publice. Cazare Park Inn by Radisson Central 4* sau similar.

NOTA: Detaliile legate de locatie si pretul exact al cinei vor fi furnizate cu aproximatix cu o 1 luna inainte de plecare.



01 Ianuarie. TALLINN

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru odihna si relaxare. Puteti face o vizita la targul de Craciun si sa descoperiti bradul din marea Piata a primariei care straluceste cu o mie de lumini. Se spune ca Tallinn a fost gazda primului brad de Craciun instalat pe strazile unui oras european. Produsele traditionale si mancarea excelenta precum “sauerkraut” (un soide varza murata cu seminte de in), carnaciori in sange si vinul fiert va asteapta sa le descoperiti si sa le savurati. Talin devine mistic, deoarece ceata de iarna inconjoara adesea cladirile gotice medievale din orasul vechi, dandu-i un farmec eteric. De la iluminatul ambiental la mancarea consistenta, atmosfera din Tallinn pe timp de iarna este calda si primitoare. Incercati sa va “pierdeti” pe strazile inguste si sa descoperiti secole intregi de istorie medievala! Cazare la hotel Park Inn by Radisson Central 4* sau similar.



02 Ianuarie. TALLINN – Golful Finic - HELSINKI

Mic dejun. Ne indreptam spre port si vom traversa Golful Finic de la Tallinn la Helsinki. Ajungem in capitala Finladei, denumita si "fiica a Balticii". Descoperim cu un ghid local si vom admira cele mai importante obiective: Parcul si Monumentul Sibelius, cel mai mare compozitor al Finlandei; Biserica in Stanca Temppeliaukio construita intr-o stanca de granit; Gara Centrala, Opera Nationala, Muzeul National. Turul se incheie in Piata Senatului dominata de Catedrala Luterana si inconjurata de Primarie, Cladirea Senatului si a Universitatii, iar in centrul pietei troneaza statuia Tarului Alexandru II. Transfer la hotel si timp liber. Rasariturile tarzii si apusurile timpurii pe care le veti suprinde in Helsinki, va ofera oportunitati ample pentru fotografii si noi amintiri. Puteti explora Old Market Hall care langa frumusetea cladirii are si o diversitate de marfuri. Aflata pe malul marii, produsul specific este pestele (mai ales heringul) dar nu lipseste nici carnea de ren sau elan si nici dulciurile specifice. Cazare la hotel Clarion 4* sau similar.



03 Ianuarie. HELSINKI – PORVOO - Croaziera pe Marea Baltica

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Helsinki sau, optional, va propunem o Excursie in Porvoo. Plecam spre medievalul – Porvoo - aflat in patrimoniul mondial UNESCO, unde istoria si farmecul se impletesc perfect. Plimbati-va pe malul pitoresc al raului, captivat de frumusetea caselor istorice din lemn si a strazilor pietruite care soptesc povesti din vremuri trecute. Vom admira emblematica Catedrala Porvoo si Orasul vechi: Muzeul, Turnul, Palatul, Piata Centrala si Primaria. Va recomandam sa incercati produsele de patiserie si delicatese locale. Intoarcere in Helsinki. Dupa-amiaza, transfer in port si imbarcare pe vapor cu destinatia Stockholm si vom experimenta o croaziera de o noapte pe Marea Baltica. Pentru o priveliste magnifica urcam pe ultima punte a vasului de unde vom putea admira cel mai bine peisajele. De asemenea, bucurati-va de divertismentul de la bord, saune, baruri, restaurante si magazine. Relaxati-va cu un pahar de vin si puteti urmari un spectacol. Cazare si cina (bauturile nu sunt incluse) la bord, Tallink Silja.



04 Ianuarie. STOCKHOLM

Mic dejun la bord. Vom acosta in capitala Suediei, Stockholm numit Orasul de pe Apa, fiind construit pe 14 insule, plin de istorie si cu o atmosfera medievala. Arhipelagul Stockholm este supranumit “Venetia Nordului” si este considerat unul dintre cele mai frumoase orase din lume. Vom incepe un tur de oras cu ghid local si ajungem in Gamla Stan - cel mai vechi cartier cu stradute pitoresti presarate cu cladiri impozante. Cele mai importante pe care le veti observa: Palatul Regal, Catedrala, vechea Bursa care gazduieste Muzeul si Biblioteca Nobel, Palatul Parlamentului, Opera Regala si Piata Centrala. De asemenea, veti observa cel mai cunoscut turn din caramida, Primaria, unde are loc banchetul decernarii Premiilor Nobel. Intoarcere la hotel si timp liber la dispozitie. Seara, va recomandam sa savurati o cina traditionala pe baza de somon sau friptura de ren sau elan la unul dintre restaurantele rafinate din centrul vechi. Cazare la hotel Quality Globe 4* sau similar.



05 Ianuarie. STOCKHOLM

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Helsinki sau, optional, va propunem o Excursie la Palatul Drottningholm. Acesta se afla pe lista patrimoniului UNESCO fiind cel mai bine conservat castel regal reprezentativ pentru intreaga arhitectura europeana din acea perioada. De asemenea este rezidenta permananta a familiei regale, incepand din 1981. Admiram saloanele magnifice, impozanta gradina baroca si rococo, un teatru unic si pavilionul chinezesc. Ne plimbam prin gradina franceza ce detine cea mai mare colectie din lume de sculpturi realizate de Adriaen de Vries. Teatrul Palace este singurul teatru din secolul al XVIII-lea care a supravietuit si in care masinariile originale sunt inca folosite in mod regulat, iar decorurile originale au fost pastrate. Ne formam o imagine completa a vietii de curte din secolul XVIII, cu influente din locuri indepartate. Intoarcere la hotel. Cazare la hotel Quality Globe 4* sau similar.



06 Ianuarie. STOCKHOLM - BUCURESTI

Mic dejun (la pachet). Transfer la aeroportul din Stockholm pentru imbarcare pe zborul Air Baltic BT102 si decolare la ora 08:00 si aterizare in Riga la ora 10:05. La ora 11:55 imbarcare pe zborul BT757 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 14:25.


Servicii incluse:
Servicii incluse
- Bilet de avion Bucuresti – Tallinn , via Riga, compania Air Baltic
- Bilet de avion Stockholm - Bucuresti, via Riga, compania Air Baltic
- Bilete de ferry-boat: Tallinn – Helsinki si Helsinki - Stockholm
- Taxele de aeroport, cu bagaj de mana de 8 kg + bagaj de cala 23 kg
- Transferuri aeroport – hotel – aeroport
- Transport cu autocar local modern, pe durata circuitului
- 7 nopti cazare cu mic dejun astfel:
3 nopti cazare hotel Park Inn by Radisson Central 4* sau similar Tallinn
1 noapte cazare hotel Clarion 4* similar Helsinki
1 noapte cazare ferry Tallink Silja, Helsinki - Stockholm
2 nopti cazare hotel Quality Globe 4* similar Stockholm
- 1 cina pe vasul Tallink Silja (bauturile nu sunt incluse)
- Tururi de oras cu ghizi locali: Tallinn, Helsinki si Stockholm
- Insotitor roman de grup


Servicii incluse
- Bilet de avion Bucuresti – Tallinn , via Riga, compania Air Baltic
- Bilet de avion Stockholm - Bucuresti, via Riga, compania Air Baltic
- Bilete de ferry-boat: Tallinn – Helsinki si Helsinki - Stockholm
- Taxele de aeroport, cu bagaj de mana de 8 kg + bagaj de cala 23 kg
- Transferuri aeroport – hotel – aeroport
- Transport cu autocar local modern, pe durata circuitului
- 7 nopti cazare cu mic dejun astfel:
3 nopti cazare hotel Park Inn by Radisson Central 4* sau similar Tallinn
1 noapte cazare hotel Clarion 4* similar Helsinki
1 noapte cazare ferry Tallink Silja, Helsinki - Stockholm
2 nopti cazare hotel Quality Globe 4* similar Stockholm
- 1 cina pe vasul Tallink Silja (bauturile nu sunt incluse)
- Tururi de oras cu ghizi locali: Tallinn, Helsinki si Stockholm
- Insotitor roman de grup

Servicii neincluse
- Asigurare medicala cu protectie COVID + storno
- Taxe de oras, se achita la hotel
- Bilete de intrare la obiectivele turistice, mese, bauturi
(altele decat cele mentionate la servicii incluse)
- Bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program
- Excursiile optionale
- Bacsis/tips – echipaj (sofer+ghizi) – aprox 5 eur/pers/zi

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
7

Oferta din categoria:


 
30.12 Revelion Tallinn 2025: Tarile Baltice & Nordice , avion , 7 nopti , pret/ persoana =1164Eur - 8 zile / 1164 EURO
Plecare Pana la
30.Dec.2024 06.Jan.2025 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 18.09.2024




# #