Circuit REVELION 2025 la PRAGA 6 zile Autocar

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

REVELION 2025 la PRAGA 6 zile Autocar / 6 zile

Oferta valabila pentru rezervari pana la data de 30.09.2024

» Plecari: 29.Sep.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 584 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Budapesta - Viena - Praga - Dresda - Bratislava


Ziua 1 (29.12). BUCURESTI - SIBIU - ARAD - BUDAPESTA (cca. 835 km)

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:30 in parcarea din fata ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I, Piata Eroilor) - acces dinspre Bd. Eroilor, plecare ora 06:00 pe traseul Bucuresti - Sibiu - Arad - Budapesta. Optional (50 €) cel mai indragit program din Budapesta - Croaziera pe Dunare cu cina festiva la bordul navei, unde veti fi intampinati cu o bautura de bun venit dupa care puteti degusta preparate reci si calde, salate cat si preparate traditionale precum sarmalute, gulas si strudele ca desert. Toate acestea vor putea fi servite impreuna cu vinuri traditionale. Cazare la Budapesta la Hotel Ibis City West 3*/ similar.



Ziua 2 (30.12). BUDAPESTA - VIENA - PRAGA (cca. 575 km)

Mic dejun. Traversam Ungaria spre Austria si urmeaza sa exploram Viena, oras in care nostalgia vechiului imperiu este impletita cu eleganta, stilul si arhitectura sa admirabila. Facem un tur panoramic cu autocarul admiram Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii si Ringstrasse: cladirea fostului Minister de Razboi, cu statuia Maresalului Radetzky, Piata Schwarzenberg cu o frumoasa deschidere catre Palatele Belvedere, Opera de Stat, Piata Maria Terezeia, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea, Biserica Votiva. Urmeaza sa parcugem pietonal, strada Graben cu Monumentul Ciumei spre Domul Sf. Stefan. Timp liber in centrul Vienei, pentru vizita targurilor de Craciun din principalele piete ale orasului. Seara ajungem la cazare in Praga la Hotel Top 4*/similar.



Ziua 3 (31.12). DRESDA - PRAGA (cca. 300 km) - LA MULTI ANI, 2025!

Mic dejun. Timp liber pentru vizita individuala in Praga sau excursie optionala la Dresda in Germania (40 €). Supranumita Florenta de pe Elba, a fost devastat de bombardamentele din cel de-al 2-lea Razboi Mondial. A renascut insa din propria cenusa, oferind astazi iarasi splendoarea de odinioara. Admiram intr-un tur pietonal Frauenkirche- cea mai importanta biserica protestanta, Procesiunea Printilor- imagine murala realizata in portelan in sec. XIX, Palatul Regal ce gazduieste un impresionant tezaur, Opera Semper- unul din cele mai frumoase teatre din sec. XIX si Palatul Zwinger- realizat intr-un extravagant stil baroc, cea mai importanta atractie turistica din Dresda. Timp liber in Targul de Craciun din oras. Intoarcere la Praga pentru cazare. Optional, va propunem Cina Festiva de Revelion (tariful va fi comunicat ulterior). La multi ani, 2025!



Ziua 4 (01.01). PRAGA

Mic dejun. Incepem ziua in Praga cu Manastirea Strahov, construita in 1143 cand episcop de Praga era Jindrich Zdik. Manastirea a suferit devastari repetate, fiind refacuta abia la sfarsitul sec. XVII, din aceasta perioada pastrandu-se si faimoasa biblioteca (cu peste 200.000 de volume). Trecand pe langa Palatul Cerninsky, una din cele mai mari constructii in stil baroc (sec. XVII) a tarii, astazi sediul Ministerului de Externe, admiram Manastirea Loreta cu o impozanta fatada baroca de la inceputul sec. XVIII. In apropiere ajungem la Hrad (din sec. IX), cel mai mare castel medieval din intreaga lume, cu o suprahata de 7 ha, care atrage aproape 2 mil. vizitatori anual. Inima castelului o constituie Catedrala Sf. Vitus, construita in stil gotic in 1344 pe locul altor biserici dedicate tot Sf. Vit in sec. X si apoi in sec. XI. Are dimensiuni impresionante 124 x 60 metri si o inaltime de aproape 100 m, fiind cea mai mare si mai importanta biserica din tara. In incinta castelului se mai pot vizita (contra cost) Biserica Sveti Jiri, considerata cea mai veche biserica din Hrad, construita in 920 si care serveste astazi drept Galeria Nationala de Arta, precum si Ulita Aurarilor cu numeroase case din sec. XVI pastrate pana astazi. Coborand pe langa Biserica Sf. Nicolae din cartierul Mala Strana, constructie baroca din sec. XVIII (ridicata pe locul unei biserici gotice din sec. XIII), cu decoratiuni opulente mergand pana la Rococo, ajungem la Podul Carol, grandioasa lucrare din sec. XIV. Are peste 600 m lungime, 10 m latime, 16 arce protejate cu piloni pentru spargerea ghetii si 3 turnuri, doua inspre Mala Stana si unul catre Stare Mesto. De la inceputul sec. XVIII, podul a fost decorat cu 30 de statui, majoritatea baroce, de unde si o alta denumire a acestuia, anume “Podul cu Sfinti”. Trecand podul, vizitam Piata Stare Mesto, “strajuita” de cele 2 turnuri de 80 m inaltime ale Bisricii Tyn, avand in centru statuia reformatorului Jan Hus (ars pe rug pentru credinta sa), Primaria si turnul cu Ceasul astronomic din 1410, cel mai vechi ceas astronomic din lume. Timp liber in Praga. Cazare la Praga.



Ziua 5 (02.01). BRATISLAVA - BUDAPESTA (cca. 575 km)

Mic dejun. Plecam spre Bratislava, capitala Slovaciei situata pe Dunare, la poalele Carpatilor Mici. Fosta capitala regala are foarte multe de oferit: o atmosfera pitoreasca, “statuile vesele”, Filarmonica, Teatrul National Slovac, vechea Primarie, Palatul Primatului, Biserica Franciscana (sec XIII), Poarta Sf. Mihail si Catedrala Sf. Martin. Deplasare spre Budapesta pentru cazare. Cazare la Budapesta la Ibis City West 3*/ similar.



Ziua 6 (03.01). BUDAPESTA - ARAD - SIBIU - BUCURESTI (cca. 835 km)

Dupa micul dejun, plecare spre tara, sosire seara in functie de formalitatile vamale, trafic si conditii meteo.



PARTAJ GARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj garantat” nu vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul.

PARTAJ NEGARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj negarantat” vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul. Turistii vor fi informati in scris cu maxim 2 zile inainte de plecare, urmand ca suplimentul de camera single sa fie achitat obligatoriu inaintea plecarii. Nu se accepta mutare in camera cu ”partaj garantat”, dupa ce a fost achitat avansul, conform scadentelor.

Pentru inscrierile cu pana la 3 zile inainte de plecare, optiunea de partaj va fi reconfirmata cu reprezentantii agentiei.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.


Servicii incluse:
Servicii incluse
- Transport cu autocar clasificat
- 5 cazari cu mic dejun in hotel 3*/4*
- Ghid insotitor pe traseu
- Vizite conform program
*ATENTIE! Denumirea si locatia hotelurilor se pot modifica pana in momentul plecarii. Detaliile finale vor fi afisate in informarea de plecare!

Servicii neincluse
- Asigurare medicala si storno
- Vizitele optionale, ghizii locali si intrarile la obiectivele turistice
- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) – supliment de 5% din tarif standard pentru loc in camera dubla
- Taxa de oras, in valoare totala de 13 euro/persoana(calculat la momentul lansarii programului, in luna iunie 2024; suma exacta va fi comunicata turistilor de catre ghid, in prima zi a circuitului)
- Bacsis/tips - echipaj (recomandat 1 €/zi/turist)

NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITATA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATATE DE CAZARE

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile

Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.

Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta din categoria:


 
REVELION 2025 la PRAGA 6 zile Autocar - 6 zile / 584 EURO
Plecare Pana la
29.Sep.2024 04.Oct.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 06.09.2024




# #