Circuit 30.11 Disneyland 2024 - Vacanta de 1 Decembrie , avion , 3 nopti , pret/ persoana =850Eur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

30.11 Disneyland 2024 - Vacanta de 1 Decembrie , avion , 3 nopti , pret/ persoana =850Eur / 4 zile

» Plecari: 30.Nov.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 855 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Paris -Disneyland


Ziua 1: BUCURESTI PARIS; tur de oras ParisIntalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:00 dimineata. Decolare catre Paris la ora 08:40 cu compania TAROM. Sosire in Paris la ora locala 11:00. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale orasului lumina: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Transfer si cazare la hotel Grand Magic 4*.

Ziua 2: DISNEYLAND PARKMic dejun. Astazi va fi prima zi in care vom avea ocazia sa exploram minunata lume Disney. Vom lua autobuzul gratuit al hotelului si dupa aproximativ 15 minute vom ajunge in parcul de distractii.Vom petrece intreaga zi in cele doua parcuri: Disneyland Park sau Walt Disney Studio. Biletul de intrare in parc este inclus in pret. Pentru a avea suficient timp la dispozitie sa ne bucuram de atractiile fiecarui parc in parte va recomandam sa intrati pe rand, in fiecare zi intr-unul dintre cele doua parcuri. In aceasta perioada a anului parcurile vor fi impodobite cu lumini si decoratiuni festive pentru a oferi vizitatorilor experienta unica a sarbatorilor de iarna, cu optiuni unice de divertisment, cum ar fi concerte de Craciun, artificii si spectacole. Disneyland Park este spatiul in care eroii si eroinele din desenele animate iubite aduc la viata povesti de neuitat. Parcul este impartit in cinci landuri (zone): Discoveryland unde puteti calatori in timp prin Univers; Fantasyland zona in care povestile ce au inspirat desenele animate par a fi cuprinse de magie si devin reale; Adventureland o lume inedita si plina de aventuri interesante la tot pasul; Frontierland locul unde puteti vedea cum a fost cucerit Vestul; Main Street USA principalul boulevard al parcului, pe unde va puteti plimba si bucura de atmosfera specifica anilor 1900. Personajele emblematice Disney vor participa la Parada de Craciun, care are loc de doua ori pe zi. Vom putea admira si iluminarea magica a Pomului de Craciun, spectacol fantastic care incepe la 19:30 in fiecare seara si dureaza o ora. Seara, vom reveni la hotel cu autobuzul gratuit.

Ziua 3: WALT DISNEY STUDIOS PARKMic dejun. Avem o noua zi la dispozitie sa exploram cele doua parcuri (la alegere). Plecam de la hotel cu autobuzul gratuit si in aproximativ 15 minute vom ajunge la intrarea in parc. Biletul de intrare in parc este inclus in pret. Walt Disney Studios Park este structurat asemenea unui studio de filmari, cu patru sectiuni: Backlot locul unde puteti urmari live spectacole de cascadorii si demonstratii de efecte speciale; Toon Studio aici veti descoperi secretele animatiei lui Walt Disney; Production Courtyard prin intermediul acestei sectiuni, faceti cunostinta cu lumea filmului, cu personajele Disney ce prind viata pe scena; Front Lot o reproducere fidela a studioului Walt Disney din Hollywood, unde vedetele sunt copii.De asemenea pe langa atractiile parcului vizitatorii au la dispozitie si Disney Village, oraselul ce ofera o multime de magazine, restaurante, baruri, cinematografe si animatie pentru intreaga familie, totul in fantastica atmosfera a sarbatorilor de iarna, cu lumini si decoratiuni de sezon. Seara, vom reveni la hotel cu autobuzul gratuit.

Ziua 4: PARIS BUCURESTI Mic dejun, urmat de eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM de la ora 16:20. Sosire la Bucuresti la ora 20:10.


Servicii incluse:

SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Paris Bucuresti cu compania TAROM;
3 nopti cazare cu mic dejun inclus la hotel 4* conform programului;
transferuri aeroport hotel aeroport;
tur panoramic in Paris;
2 bilete de intrare la Disneyland in ziua 2 si 3 (bilet 2 zile/2parcuri);
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).


Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna februarie 2024. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


NU SUNT INCLUSE:
taxa de oras impusa de autoritatile locale din Paris: aprox 8 EURO/persoana/noapte (se achita personal, la receptia hotelului);
transferurile de la hotel la Disneyland si retur;
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana se practica in Franta, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3

Oferta din categoria:


 
30.11 Disneyland 2024 - Vacanta de 1 Decembrie , avion , 3 nopti , pret/ persoana =850Eur - 4 zile / 855 EURO
Plecare Pana la
30.Nov.2024 03.Dec.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 03.07.2024




# #