Circuit 29.12 Atena - Revelion 2025 , avion , 4 nopti/ 5 zile

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

29.12 Atena - Revelion 2025 , avion , 4 nopti/ 5 zile / 5 zile

» Plecari: 29.Dec.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 575 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: ATENA MICENE EPIDAUR NAFPLIO CANALUL DE CORINT (optional) ATENA CROAZIERA PE MAREA EGEE (optional)


Ziua 1: BUCURESTI ATENA
Intalnire la Aeroportul International Otopeni la ora 14:00 cu insotitorul de grup si imbarcare pe cursa TAROM cu plecare spre Atena la 16:40. Sosire la Atena la ora locala 18:20. Transfer de la aeroport si cazare in Atena la Hotel Breeze Boutique Athens 4* in Atena (sau similar).


Ziua 2: MICENE EPIDAUR NAFPLIO CANALUL DE CORINT (optional)
Mic dejun. Program individual pe cont propriu in Atena, sau optional, excursie cu ghid local vorbitor de limba romana in Peninsula Peloponez, unde se afla leaganul civilizatiei minoice. Se viziteaza: Istmul si Canalul de Corint, Epidavros (a fost cunoscut pentru teatrul construit in 340 i.Hr. care functioneaza si astazi cu aproximativ 6000 locuri), Mycene, unde se vor vizita cetatea antica, teatrul si mormantul lui Agamemnon (cunoscut din Iliada lui Homer, regele cetatii Mycene, care a pornit Razboiul Troian) si intr-un final Nafplio oras port construit de venetieni, prima capitala a Greciei moderne, dupa eliberarea de sub otomani. Timp liber la dispozitie in Nafplio, pentru plimbari individuale si masa de pranz (optional). Pret informativ: 120 EURO/persoana (minim 20 platitori). Pretul include: transport cu autocarul, ghid local, biletele de intrare la obiective (Mycene & Epidavros). Intoarcere la Atena pentru cazare la acelasi hotel (grup minim 15 persoane).


Ziua 3: ATENA
Transfer pentru tur panoramic de oras cu autocar si ghid local pe parcursul caruia vom admira Piata Omonia si Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic unde s-a desfasurat prima Olimpiada moderna (1896). Continuam cu vizita la Acropole cu ghid local. Biletul de intrare se achita in agentie: 20 EURO/ persoana adult, 10 EURO/ persoana cu varsta de 65 ani implinita, gratuit pentru copii sub 18 ani). Continuam cu zona pietonala din centrul orasului, strabatand la pas si admirand panoramic: cartierul Plaka, Agora antica, Piata Monastiraki, strada comerciala Ermou, Mitropolia Atenei, incheind in Piata Sintagma, unde vom putea urmari la ora fixa, schimbul garzii de onoare. Timp liber la dispozitie si la pranz intoarcere la acelasi hotel. Dupa amiaza timp liber la dispozitie in Capitala Greciei. Seara, masa festiva de Revelion la restaurantul Oneirio (sau similar) - optionala, se achita in agentie, la inscriere. Tarif: 150 EURO/persoana. Muzica, dans, program specific, preparate traditionale si internationale!
La multi ani 2025!


Ziua 4: ATENA CROAZIERA PE MAREA EGEE (optional)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, va propunem croaziera de o zi catre trei insule in Golful Saronic (Marea Egee): Prima oprire va avea loc pe insula Hydra, locul de nastere al multor comercianti si armatori greci. Insula este complet lipsita de autoturisme particulare, ceea ce are impact favorabil asupra mediului. Hydra este in acelasi timp un loc de vacanta preferat de oamenii de arta. Continuam cu Insula Poros unde stramtoarea dintre tarmurile sale si Peloponez se ingusteaza uneori la cateva sute de metri. Ultima oprire va avea loc pe insula Egina, care este renumita pentru Manastirea Sfantului Nectarie, canonizat in anul 1961, dar si pentru fisticul local, despre care se spune ca este cel mai gustos din Grecia. Pret informativ: 130 EURO/persoana. Include: transfer hotel port hotel, croaziera, masa de pranz si program artistic pe vas. Seara intoarcere la Atena si cazare la acelasi hotel.


Ziua 5: ATENA BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depozitarea bagajelor intr-un spatiu special amenajat. Timp liber la dispozitie. Alternativ, la ora 08:00, va propunem o excursie optionala la Cap Sounion cu dejun pescaresc. Vom merge pe ruta Glyfada Vouliagmeni Cap Sounion, pe un traseu spectaculos, pe malul Marii Egee, catre cel mai sudic punct al Greciei continentale. La pranz vom servi masa cu specific pescaresc, la o taverna pe malul marii. In continuare ne deplasam la Templul lui Poseidon, Zeul marilor. Pret informativ: 100 EURO/ persoana, pentru un grup minim de 15 persoane. Pretul include: transport autocar, dejun pescaresc, ghid local. La ora 15:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM, cu plecare la ora 19:10. Sosire la Bucuresti la 20:45.



Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti - Atena - Bucuresti cu compania TAROM;
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Breeze Boutique 4* (sau similar) in Atena;
transport cu autocar pe tot parcursul turului conform programului;
tur de oras cu ghid local in limba romana in Atena;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).


Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iunie 2024. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-10 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.


NU SUNT INCLUSE:
taxele de oras/ statiune: 7 Euro/ camera/ zi - aceste taxe se achita direct la hotel;
cina de Revelion 150 euro/persoana (optionala);
biletul de intrare la Acropole (optional, se achita in agentie la inscriere), 20 euro adulti, 10 euro persoanele cu varsta de minim 65 ani si gratuit pentru copii cu varsta de 18 ani neimplinita;
asigurarea medicala de calatorie (optionala recomandata);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 20 EURO/persoana se practica in Grecia, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 16:40Atena 18:20durata zborului: 1h40minute
Atena 19:10Bucuresti 20:45durata zborului: 1h35minute

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3

Oferta din categoria:


 
29.12 Atena - Revelion 2025 , avion , 4 nopti/ 5 zile - 5 zile / 575 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2024 02.Jan.2025 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 01.09.2024




# #