Circuit REVELION GRECIA – ATENA autocar

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

REVELION GRECIA – ATENA autocar / 7 zile

» Plecari: 29.Dec.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 479 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: BUCURESTI – SOFIA – SALONIC– METEORA – ATENA-TUR DE ORAS – SEARA DE REVELION -CAP SOUNION - PLAKA-PELOPONEZ -DELPHI - SALONIC-MANASTIREA RILA – BUCURESTI


29 Decembrie | BUCURESTI – SOFIA – SALONIC
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Salonic. Pe drum vom vizita, in cadrul unui tur panoramic, Sofia – unul din cele mai vechi orase din Europa: Piata Centrala, Piata Parlamentului, Bulevardul Vitosha. Continuam excursia catre Grecia si ajungem in cursul serii la Salonic. Cazare Hotel Vergina 3* Salonic sau similar.

30 Decembrie | SALONIC – METEORA – ATENA
Mic dejun. Excursia continua spre Meteora pentru vizitarea complexului monahal, inclus in Patrimoniul UNESCO si unul din cele mai cunoscute centre monahale ale Rasaritului crestin. O adevarata padure de piatra ce izbucneste in mijlocul campiei plaseaza ansamblul monastic intr-un peisaj de o maretie tulburatoare. Meteorele reprezinta cel mai important centru monahal ortodox al grecilor, dupa Sfantul Munte Athos. Se viziteaza una dintre cele mai frumoase 6 manastiri apoi scurt popas la Zindros – principalul atelier de icoane bizantine - unde veti asista la procesul de confectionare a icoanelor. Plecare spre antica capitala Atena -dominata de unul dintre cele mai puternice simboluri arhitecturale ale Epocii de Aur a Greciei – Partheonul. Cazare Hotel Breeze 4* Atena sau similar.

31 Decembrie | ATENA – TUR DE ORAS – SEARA DE REVELION – LA MULTI ANI 2025!
Mic dejun. Facem cunostinta cu acesta cosmopolita metropola printr-un Tur de oras Atena panoramic si pietonal: Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Dupa tur, vizita cu ghid local la Acropole (biletul de intrare in valoare 20 Euro/adult, 10 euro/senior se achita la fata locului). Acropole reprezinta inceputul, locul in care a luat nastere civilizatia greaca antica:vestigiile pastrate aici - ale templelor Parthenon si Erechteion si ale templului Athenei Nike - sunt cele mai vestite atractiisi, totodata, simboluri ale Greciei. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Atena pentru cumparaturi si vizite pietonale cu insotitorul de grup. Seara, optional, Cina festiva de Revelion la restaurantul Ballroom Oneirio (sau similar) cu muzica si transfer dus-intors inclus. Cazare Hotel Breeze 4* Atena sau similar.

01 Ianuarie | ATENA – CAP SOUNION - PLAKA
Mic dejun. Astazi va propunem, optional, o excursie relaxanta pentru prima zi a anului nou: Tur pietonal in celebrul cartier Plaka, pranz traditional pescaresc la o taverna pe malul marii cu bauturi incluse si excursie la Cap Sounion pentru Apus de Soare la Templul lui Poseidon (Fenomen unic in lume!). Seara, intoarcere la Atena. Timp liber la dispozitie in Atena. Cazare Hotel Breeze 4* Atena sau similar.

02 Ianuarie | ATENA - PELOPONEZ
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Atena sau, optional, Excursie in Peloponez cu pranz inclus. Peloponez-ul, leaganul civilizatiei mionice, impresioneaza prin varietatea peisajului (plaje fine intinse pe zeci de kilometri, golfuri cu ape turcoaz, plantatii de maslini si portocali) dar si prin bogatia istoriei si a culturii. Se viziteaza Istmul Corinth, Epidauros si Micene, unde vom vizita cetatea antica si mormantul lui Agamemnon. Servirea pranzului la un restaurant traditional. Intoarcere la Atena. Seara, timp liber la dispozitie in Atena. Cazare Hotel Breeze 4* Atena sau similar.

03 Ianuarie | ATENA – DELPHI - SALONIC
Mic dejun. Parasim frumoasa Atena si ne indreptam catre Delphi unde vom vizita cel mai important Oracol al lumii antice. Excursia continua catre Salonic cu un scurt popas la Schitul Sf. Paraschiva de pe Valea Tembi - loc sfant, renumit pentru puterea miraculoasa de vindecare si alinare a durerilor. Cazare Hotel Vergina 3* Salonic sau similar.

04 Ianuarie | SALONIC – MANASTIREA RILA – BUCURESTI
Mic dejun. In prima parte a zilei vom face un Tur de oras Salonic in cadrul caruia vom vizita: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Biserica Sf. Dumitru, Turnul Alb unde vom face si un scurt popas fotografic. Excursia continua spre Bulgaria unde vom vizita Manastirea Rila – cea mai mare si mai cunoscuta manastire ortodoxa din Bulgaria, situata la o altitudine de peste 1.100m la poalele muntilor Rila. Manastirea are o arhitectura unica si se infatiseaza din exterior ca o adevarata fortareata cu ziduri inalte de aparare. Odata pasiti in interior vom descoperi o adevarata capodopera a arhitecturii locale: arce si coloane, scari de lemn, balcoane sculptate si peste 300 de chilii monahale. Timp liber pentru vizitare. Plecam apoi catre casa si ajungem in Bucuresti seara.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Transport cu autocar propriu pe toata durata programului
• 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel Vergina 3* Salonic sau similar
• 4 nopti cazare cu mic dejun Hotel Breeze 4* Atena sau similar
• Tur de oras panoramic Sofia
• Excursie la complexul monahal de la Meteora si atelierul de icoane Zindros
• Tur de oras Atena
• Ghid local de limba romana pentru vizita la Acropole (biletul de intrare se achita la fata locului)
• Tururi pietonale cu insotitorul de grup in Atena
• Excursie la Delfi si Schitul Sf. Paraschiva
• Tur de oras Salonic
• Excursie la Manastirea Rila din Bulgaria
• Insotitor de grup

Servicii neincluse:
• Cina festiva de Revelion: 150 Euro/adult, 75 Euro/copil 2-11,99 ani (se achita la inscriere).
• Asigurarea medicala, asigurarea storno (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Intrarile la obiectivele turistice
• Bacsisul recomandat pentru soferi, ghizi, personal hotelier, hamali, personal restaurante sau obiective turistice etc: 5 USD/persoana/zi


Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
• Tur pietonal Plaka, pranz traditional pescaresc si excursie la Cap Sounion
Tarif: 90 Euro/persoana si include: tur pietonal in Plaka, pranz traditional pescaresc pe malul marii cu bauturi incluse, excursie cu autocarul la Cap Sounion, ghid insotitor
• Excursie in Peloponez cu pranz inclus
Tarif: 110 Euro/persoana si include: excursie cu autocarul in Peloponez, biletul de intrare la Epidauros, pranz traditional in Mycene, ghid local de limba romana, ghid insotitor. Optional, bilet de intrare la Mycene aprox. 12 Euro/persoana, pentru cine doreste sa vada ruinele din interior.

Transferuri la aeroportul Otopeni/Piata Victoriei din urmatoarele orase:
• Constanta (50 euro/pers.), Medgidia (45 euro/pers.), Cernavoda (45 euro/pers.), Fetesti (45 euro/pers.), Slobozia (45 euro/pers.)
• Brasov (36 euro/pers.), Predeal (32 euro/pers.), Sinaia (30 euro/pers.), Campina (25 euro/pers.), Ploiesti (20 euro/pers.)
• Craiova (50 euro/pers.), Pitesti (28 euro/pers.)

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL DIN PROVINCIE
 Transferul se rezerva odata cu pachetul turistic DOAR la cererea expresa a turistului! Ulterior acesta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
 Tarifele mentionate mai dus sunt pe persoana, valabile pentru ambele sensuri (dus-intors).

in

Oferta din categoria:


 
REVELION GRECIA – ATENA autocar - 7 zile / 479 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2024 04.Jan.2025 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 18.09.2024




# #