Circuit Descopera India & Nepal ,circuit organizat, 1947 euro/persoana include avion, taxe, ghid, demipensiune, transport, spectacole

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Descopera India & Nepal ,circuit organizat, 1947 euro/persoana include avion, taxe, ghid, demipensiune, transport, spectacole / 10 zile

» Plecari: 11.Sep.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 1947 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 09.09.2024
» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Delhi- Jaipur- Fatehpur Sikri- Agra (Taj Mahal)- Kathmandu – Patan – Bhaktapur - Nagarkot


Destinatie: India

Durata: 9 nopti

Plecari: 11 septembrie

Delhi- Jaipur- Fatehpur Sikri- Agra (Taj Mahal)- Kathmandu – Patan – Bhaktapur - Nagarkot

Itinerariu
Ziua 1 - Bucuresti – Delhi
Prezentare in Aeroportul Bucuresti Otopeni pentru zborul cu escala spre Delhi.

Ziua 2 - Delhi
Pentru o experienta locala inedita va invitam la o scurta o plimbare cu ricsa prin piata Chandni Chowk, unde vei avea ocazia sa interactionezi cu localnicii.

Ajungem apoi la Red Fort (Fortul Rosu), cel mai important monument al orasului si palat al Imperiului Mughal construit de catre Shah Jaehan in anul 1648. Vizita noastra continua cu New Delhi, oras planificat si construit pentru a deveni capitala incepand din anul 1911 si care a continuat sa fie capitala si dupa retragerea trupelor britanice. Se viziteaza Rhaj Ghat, memorial inchinat lui Mahtma Ghandi, considerat Parintele Natiunii, o platforma de marmura neagra care marcheaza locul unde la 31.01.1948 a avut loc ceremonia de incinerare a ramasitelor pamantesti ale conducatorului. Admiram in turul nostru panoramic Indian Gate (Poarta Indiei), memorial construit in 1931 si dedicat eroilor cazuti in Primul si al doilea Razboi Mondial, Rashtrapati Bhawan (Palatul Prezindential), construit in 1931, dar care pana in 1950 a servit drept resedinta pentru Guvernatorul General la Indiei Britanice, Mormantul imparatului Mogul Humayum, construit in 1562 si inclus in patrimoniul UNESCO inca din 1993, una din primele constructii ale stilulul arhitectural Mughal. Programul de vizita in Delhi se incheie cu Minaretul Qutub, a carui inaltime de 72 m il plaseaza pe primul loc in lume intre cele mai inalte minarete din caramida din lume. A fost construit in 1206 de catre Qutub-ud-din-Aybak iar azi face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Cazare in Delhi la hotel Vivanta Dwarka 5* (sau similar). Mese: mic dejun si cina.

Ziua 3 - Delhi – Jaipur
Dupa micul dejun vom pleca spre capitala Rajahstanului, Jaipur, cunoscut ca „orasul roz”, culoare data cladirilor orasului cu ocazia vizitei din anul 1886 a printului britanic Albert. Orasul a fost fondat in 1728 de catre Maharaja Sawai Jai Singh II, conducatorul fortului Amber, iar cele 9 sectoare in care este impartit, simbolizeaza cele 9 diviziuni ale universului. Ajungem in Jaipur si ne indreptam spre hotel pentru cazare. Pentru amatorii de shopping ne deplasam in Bazarul Bapu (cel mai indicat loc de unde puteti achizitiona imbracaminte traditionala si produse unicat realizate manual) si respectiv in Bazarul Johari, renumita piata de unde oameni din toata lumea vin sa cumpere bijuterii realizate manual. Cazare in Jaipur la hotel Radisson City Center 5* (sau similar). Mese: mic dejun si cina.

Ziua 4 - Jaipur
Va invitam sa participati la un program de cantece si dansuri jaipureze organizat la un restaurant local. Spectacolul de sunete si culoare este acompaniat de un meniu de preparate traditionale locale.

Cazare in Jaipur la hotel Radisson City Center 5* (sau similar). Mese: mic dejun si cina jaipureza organizata la un restaurant local.

Ziua 5 - Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra
Dupa micul dejun vom pleca spre Agra. Pe traseu vom vizita Fatehpur Sikri (Orasul Victoriei), fosta capitala a Imperiului Mogul, construita in timpul domniei lui Akbar, in anul 1569. Insa dupa numai 14 ani orasul a fost parasit datorita lipsei severe de apa. Vizitam complexul rezidential al Imparatului Akbar si Moscheea Jama Masjid cu mormantul sfantului sufist Salim Chisti. Seara sosire si cazare in Agra la hotel Crystal Sarovar 4* (sau similar). Mese: mic dejun si cina.

Ziua 6 - Taj Mahal – Sikandra – Delhi
Mic dejun. Incepem ziua cu vizita la Taj Mahal (eternul monument al dragostei), o constructie “emblema” pentru India, realizata din marmura alba la ordinul Sahului Jahan in memoria sotiei sale Mumtaz Mahal, constructie inceputa in 1631 si finalizata dupa 22 de ani. Inscris in Patrimoniul Mondial UNESCO palatul a fost caracterizat de catre poetul si cunoscutul om de cultura, Rabindranath Tagore, laureat al Premiului Nobel, ca “ o lacrima de dragoste pe obrazul timpului “.

Continuam cu vizita la Fortul din Agra, un edificiu impozant realizat din calcar rosu care adaposteste in interior Palatul Jahangir, gradini si doua moschei. Fortul a ramas o marturie a grandorii si puterii pe care mogulii au avut-o candva. Ne indreptam apoi spre Mausouleul Marelui Vizir Itimad- Ud Daula, socrul Sahului Jahangir. Dupa amiaza plecare spre Delhi cu vizita pe traseu la Sikandra, la Mausoleul Imparatului Akbar cel mai important dintre conducatorii Moguli. Mausoleul a fost inceput chiar de Akbar, dar a fost finalizat de fiul acestuia, Sahul Jahangir. Seara, sosire in Delhi. Cazare in Delhi la hotel Vivanta Dwarka 5* (sau similar). Mese: mic dejun si cina.

Ziua 7 - Delhi – Kathmandu
Este timpul pentru o experienta inedita. Trecem pragul unei manastiri unde vom avea ocazia sa primim binecuvantarea din partea unui calugar budist.

Ne continuam programul nostru si vom vizita Galeria Thanka, unde putem admira celebrele picturi budiste si pe calugari in timp ce picteaza. Pe seara, ne indreptam spre hotel. Cazare in Kathmandu la hotel Tibet International 4* (sau similar). Mese mic dejun si cina.

Ziua 8 - Kathmandu – Patan
Astazi vom avea parte de doua experiente cel putin interesante. Mai intai, ne vom plimba cu renumita ricsa locala, de la Hanuman Dhoka pana la Thamel, pe stradute presarate cu magazine de mirodenii si suveniruri nepaleze. Dupa aceea, vom avea parte de momente de relaxare profunda ascultand bolurile cantatoare traditionale, care au fost inventate de calugarii budisti atat pentru intretinere fizica, cat si spirituala.

Dupa amiaza vom porni spre Patan, un paradis al culturilor budhista si hindu, supranumit “Orasul Frumusetii”. Este cunoscut pentru mostenirea sa culturala, mai ales pentru traditiile care inca se pastreaza. Patan este numit si orasul festivalurilor si al sarbatorilor, al artei fine si al fabricarii de statuete sculptate.

Seare ne intoarcem in Kathmandu. Cazare in Kathmandu la hotel Tibet International 4* (sau similar). Mese mic dejun si cina.

Ziua 9 - Kathmandu – Bhaktapur – Nagarkot
Dis de dimineata va propunem un program optional inedit : Zbor peste Himalaya! Aveti ocazia de a zbura deasupra “Acoperisului Lumii”. Veti avea parte de un spectacol fascinant, care va va starni emotie si adrenalina. Cei mai inalti si intinsi munti de pe glob, Himalaya impresioneaza cu paduri inverzite ascunse de o mare de ceata si constructii indraznete care simbolizeaza incercarea omului de a „imblanzi” natura.

Dupa micul dejun, vizitam Bhaktapur, un adevarat muzeu in aer liber, renumit pentru eleganta si capodoperele sale arhitectonice. Vedem cele mai remarcabile cladiri, printre care „Palatul celor 55 de ferestre”, Poarta de Aur, Marele Clopot, Templul Siddhi Laxmi, Templul Shiva, cat si Templul Nyatapola, care este cea mai inalta pagoda din Nepal. Cazare in Nagarkot la hotel Country Villa 3* (sau similar). Mese: mic dejun si cina.

Ziua 10 - Nagarkot – Kathmandu
Daca te intrebai cu ce ai mai putea umple timpul inainte de a te retrage la hotel, avem pentru tine un pont: cum suna pentru tine “Seara nepaleza“? (optional).

Te invitam la un restaurant local unde ne vom petrece ultima seara impreuna. Meniul nepalez este alcatuit din preparate simple, naturale, asezonate din belsug cu ardei iuti, usturoi, curry, ghimbir, actorii principali fiind fasolea rosie, lintea, orezul si spanacul. In timp ce ne delectam cu preparatele culinare deosebite, ne hranim si inimile cu programul folcloric de dans si muzica traditionala. Destula vorba! Hai sa ciocnim cupele, sa schimbam numere de telefon si sa celebram prietenii noi. In definitiv, suntem camarazi de calatorie si nu-i exclus sa mai fim si altadata!

Ziua 11 - Kathmandu – Bucuresti
Dupa micul dejun avem timp liber pana la ora transferului catre aeroportul din Kathmandu pentru zborul cu escala spre Bucuresti. Incarcati cu multe amintiri aterizam in Bucuresti pe aeroportul Otopeni dornici sa le impartasim celor dragi din experientele noastre traite in aceasta frumoasa excursie.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti – Delhi si Kathmandu - Bucureşti, zbor cu escală escala (orarul de zbor si ziua de operare (+/-1 zi) se pot modifica de catre compania aeriana);
• Taxele de aeroport
• Bilet de avion Delhi – Kathmandu
• Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
• Transfer aeroport– hotel – aeroport
• 5 nopţi de cazare în hoteluri de 5* in India cu mic dejun;
• 3 nopti de cazare in hoteluri de 4* in Kathmandu cu mic dejun;
• 1 noapte cazare in hotel de 3* in Nagarkot cu mic dejun
• 7 cine;
• Spectacol de sunet şi culoare în Jaipur, include şi cina
• Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
• Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
• Plimbare cu ricşa in piaţa Chandni Chowk din Delhi;
• Plimbare cu elefanţii (sau ca alternativă cu jeep-uri) la fortul Amber în Jaipur;
• Vizită la o mănăstire nepaleză;
• Plimbare cu ricşa in Kathmandu de la Hanuman Dhoka până a Thamel;
• Participare la spectacolul bolurilor cântătoare tibetane;
• Lecţie demonstrativă de realizare a ceramicii în Bhaktapur;
• Ghizi locali
• Conducător de grup român

Servicii neincluse:
• Taxa de viză + procesare pentru India 90 € /persoana (se achită la înscriere)
• Taxa de viză Nepal 25 USD (se achită şi se obţine pe aeorport în Kathmandu, necesar 2 fotografii de tip paşaport;
• Taxa de plecare de pe aeroportul din Kathamandu;
• Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi, se achită la faţa locului ;
• Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).
• Excursiile opţionale pentru un grup minim de 20 de persoane
• Alte taxe şi cheltuieli personale
• Alte mese decât cele menţionate
• Băuturile la mese
• Alte obiective turistice decât cele menţionate în program
• Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno (nu sunt obligatorii, însă vă recomandăm să le încheiați)
• Taxe de oraş plătibile la hotel

Oferta din categoria:


 
Descopera India & Nepal ,circuit organizat, 1947 euro/persoana include avion, taxe, ghid, demipensiune, transport, spectacole - 10 zile / 1947 EURO
Plecare Pana la
11.Sep.2024 20.Sep.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 23.07.2024




# #