Circuit Oferta speciala Revelion WADI RUM - 7 nopti 4* cu demipensiune + cina festiva cu DJ Nato + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + vizite + taxe intrari

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Oferta speciala Revelion WADI RUM - 7 nopti 4* cu demipensiune + cina festiva cu DJ Nato + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + vizite + taxe intrari / 9 zile

» Plecari: 26.Dec.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 1470 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Bucuresti - Amman - aqaba - Wadi Rum - Marea Moarta - Amman - Bucuresti


Ziua 1: 26.12.2024 Bucuresti Amman
Intelnirea in aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei pentru imbarcare spre Regatul Timpului – Iordania

Ziua 2: 27.12.2024 Amman – Aqaba
Sosire in Amman si plecare spre Aqaba. Check in la Hotel Marina Plaza 4* / Hotel La Costa 4*. Zi libera pentru plaja. Cina la hotel.

Ziua 3: 28.12.2024 Aqaba
Dupa micul dejun putem participa optional la plimbare cu barca cu fundul de sticla (Coral View si snorkeling), zi libera pentru relaxare si plaja la resort Berenice. Cina la hotel.

Ziua 4 - 5: 29 - 30.12.2024 Aqaba
Dupa micul dejun zi libera pentru relaxare si plaja. Cina la hotel.

Ziua 6: 31.12.2024 Aqaba – Wadi Rum
Dupa micul dejun facem un tur prin orasul Aqaba la magazine, Bazar, cafanele etc. (Aqaba este o zona económica libera de taxe vamale). Putem degusta un delicios si original sandwich de Falafel asa cum se prepara in Iordania. Continuam spre Wadi Rum sau ’’ Valea Lunii ’’. Aici vom găsi aventura si vom simti romantismul Desertul Arabiei. Wadi Rum este ca un peisaj selenar format din văi vechi si munti din travertin erodati, crescand printre nisipuri colorate in alb si roz. Odihna pana la ora 16:45, cand inainte de apusul si incepem o aventura cu un safari de 2 ore pentru a explora locurile pe unde a trecut Lawrence al Arabie, vizitand totodata si cele mai spectaculoase obiective din Wadi Rum si locuri unde s-au filmat filme celebre precum: Lawrence al Arabiei (1962), Planeta Rosie(2000),Mumia Revine (2001), Transformers: Revenge of the Fallen (2009), Prometheus (2012), Martianul (2015), Alaedeen (2019) ne intorcem la campus nostru, odihna si ne pregatim sa primim anul 2025 cu o petrecere superba cu DJ-ul Nato din Romania, Doru Cirjan, si altele surprize. Cazare in Rum Oasis Luxury Camp.

Ziua 7: 01.01.2025 Wadi Rum – Petra – Amman
După micul dejun plecam spre una dintre cele 7 minuni ale lumii noi, Petra. Incepem cu o plimbare pin Siq (Canion) urmata de un tur la Trezorerie, centrul orasului, mormântul regal, teatru, locul de jertfa, mormintele romane si multe altele. Servim masa de pranz si continuam drumul spre Amman. Cina si cazare Hotel Days Inn 4* / Hotel Strand 4*.

Ziua 8: 02.01.2025 Amman – (optional excursie Jerash – Anjara) - Marea Moarta
Dupa micul dejun începem ziua cu un city tour al capitalei Amman. Tur panoramic al orasului, plimbare pietonala prin vechiul Amman (Down Town sau in Araba ”Al Balad” ) care este cea mai veche partea a orașului. Se crede că a fost locuită pentru prima dată în perioada neolitică (în jurul anului 6500 î.Hr.). Piețele din Balad au fost traficate de Ammais pe tot parcursul secolului al XX. Acest lucru s-a schimbat ulterior, activitatea comercială a zonei a început să fie denumită „piețe populare” Cele șapte jabal (dealuri) din jurul său au fost ocupate în același timp și au format perimetrul orașului tânăr. Vizitam Citadela si, optional, continuam spre nord pentru a vizita splendidul oras greco-roman foarte bine conservat- Jerash., datând din secolul II d.Hr. Vom gasi străzi cu coloane, amfiteatre , biserici , temple si marele forum roman. Vom vizita apoi Anjara si vom face un pelerinaj la Biserica Maicii Domnului – o pesteră reconstruita care este venerata ca un loc prin care Iisus si mama sa Maria au trecut în timpul călătoriilor lor între Marea Galileei, orasele Decapolis, Betania dincolo de Iordania si Ierusalim. Anjara a fost desemnat ca loc de pelerinaj. Plecam spre Marea Moarta cina si cazare Hotel Grand East 4* / Hotel Ramada 4*.

Ziua 9: 03.01.2025 Excursie optionala Betania – Muntele Nebo
Dupa micul dejun program optional: vizita la Betania, locul Botezului Domnului. Betania reprezinta locul sfant unde Ioan Botezatorul L-a botezat pe Iisus in apa din albia larga a Iordanului. Mult timp acesta a fost cunoscut doar din Biblie si din textele bizantine si medievale. Mergem mai departe catre Muntele Nebo unde vom face un tur al locului unde Moise si-a dat ultima suflare. De aici, Dumnezeu i-a ingaduit lui Moise sa priveasca spre Tara Făgăduintei. Aici se gasesc ruine din secolele IV-VI, biserici ale căror pardoseli sunt încă acoperite cu un minunat mozaic. Dupa terminarea vizitei ne indreptam spre aeroport. Zbor spre Bucuresti.


Servicii incluse:
Bilet avion Bucuresti Amman si retur Compania Turkish Airlines
Taxe de aeroport
1 bagaj de mana mic de mana 8 kg, 1 bagaj de cala 32 kg
7 nopti cazare cu demipensiune hoteluri 4*/5*
Masa de Pranz la Petra
Cina festiva de Revelion
Party cu DJ Nato (Doru Cirjan)
Transferuri in concordanta cu programul cu autocar turistic A/C
Taxele de intrare la siturile turistice mentionate in program
Viza Iordania
Asistenta turistica la sosire si la plecare
Insotitor de grup
Ghid vorbitor limba romana

Nu sunt incluse:
Asigurare de calatorie medicala, asigurare storno
Bauturi la mese
Supliment cazare hoteluri de 5* (optional): 205 euro/persoana
Supliment cazare Buble in Wadi Rum (optional): 200 euro/pers
Excursii optionale si alte servicii suplimentare

Hoteluri de 5* (cazare optionala):
Aqaba: Hotel Grand Tala Bay 5*
Marea Moarta: Holiday Inn Resort 5*
Amman: Hotel Bristol 5*

Excursii optionale:
Barca cu fundul de sticla + masa de pranz = 75 euro/pers
Optional Jerash + Anjara + masa de pranz = 70 euro/pers
Optional Betania + Muntele Nebo + masa de pranz = 70 euro/pers
Plimbare cu camila = 30 euro/pers

Tarife oferta speciala valabil pana la 25.08.2024:
- cazare hoteluri 4* = 1470 euro/pers
- cazare hoteluri 5* = 1675 euro/pers

Tarife standard incepand cu 26.08.2024:
- cazare hoteluri 4* = 1670 euro/pers
- cazare hoteluri 5* = 1875 euro/pers

Conditii de plata:
- 30% avans la rezervare
- rest de plata cu 30 zile inainte de plecare

Oferta din categoria:


 
Oferta speciala Revelion WADI RUM - 7 nopti 4* cu demipensiune + cina festiva cu DJ Nato + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + vizite + taxe intrari - 9 zile / 1470 EURO
Plecare Pana la
26.Dec.2024 03.Jan.2025 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 09.07.2024




# #