Circuit 29.12 HONG KONG si MACAO - Revelion 2025 , avion , 7 nopti/ 10 zile

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

29.12 HONG KONG si MACAO - Revelion 2025 , avion , 7 nopti/ 10 zile / 10 zile

» Plecari: 29.Dec.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 2640 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: BUCURESTI ISTANBUL HONG KONG TEMPLUL WONG TAI SIN, AVENUE OF STARS, STANLEY MARKE T, VICTORIA HARBOUR HONG KONG - VICTORA PEAK, REPULSE BAY, ABERDEEN FISHING VILLAGE (excursie optionala) LANTAU ISLAND ( excursie optionala) MACAO - LAS VEGAS-ul ASIEI


Ziua 1: BUCURESTI ISTANBUL HONG KONG
Intalnire cu insotitorul roman de grup la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 19:30 pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 21:50, aterizare in Istanbul la ora locala 00:20 si imbarcare pe zborul spre Hong Kong cu decolare la ora locala 02:05 (noaptea de 29/30.12).


Ziua 2: HONG KONG
Sosire in Hong Kong la ora locala 17:10. Transfer de la aeroport la hotel Dorsett Mongkok 4* sau similar si cazare.
Hong Kong este Regiunea Administrativa Speciala Hong Kong a Republicii Populare Chineze, situata pe coasta de sud a Chinei. Acest stat mai este cunoscut si sub numele de Xianggang, care in limba chineza inseamna Portul parfumat. Fostul teritoriu britanic cuprinde Victoria, cunoscuta in mod obisnuit sub numele de Insula Hong Kong, insula Ngong Shuen si partea de sud a Peninsulei Kowloon. Aceasta din urma are legatura cu continentul si formeaza impreuna cu Insula Lantau, asa-numitele Noi Teritorii, precum si alte 235 de insule de mici dimensiuni. De-a lungul anilor, pozitia geografica si legaturile comerciale au transformat Hong Kong intr-o mare metropola. Orasul a devenit unul dintre cele mai mari porturi, centre comerciale si financiare din lume.
Hong Kong are cele mai multe restaurante si puburi pe cap de locuitor si este recunoscut la nivel mondial ca un loc obligatoriu de vizitat pentru gurmanzi, mai ales ca aici veti gasi cele mai mici preturi din lume la restaurantele cu stele Michelin. Mancarea de pe strada nu trebuie nici ea ignorata, de-a lungul timpului fiind creata o adevarata cultura in jurul acesteia iar Mongkok este unul dintre cele mai cunoscute locuri unde trebuie sa incercati frigarui, legume gatite si fructe proaspete. Recomandate mai sunt si dim sum (traducere libera atinge inima) desi initial au fost gAendite ca niste gustari, in prezent sunt o parte importanta a culturii din Hong Kong. La fel de cunoscute sunt tartele cu ou si chiflele cu ananas. Cazare la hotel Dorsett Mongkok 4* sau similar.


Ziua 3: LA MULTI ANI 2025! TEMPLUL WONG TAI SIN, AVENUE OF STARS, STANLEY MARKE T, VICTORIA HARBOUR
Mic dejun. Astazi vom vizita templul Wong Tai Sin, unul dintre cele mai cunoscute si vizitate temple din Hong Kong,dedicat lui Wong Tai Sin, un sfant taoist cunoscut pentru capacitatea sa de a vindeca bolile si de a indeplini dorintele celor care se roaga aici. Templul este renumit pentru arhitectura sa traditionala chineza, cu acoperisuri rosii si verzi, si gradini frumos amenajate. De asemenea, aici poti experimenta kau cim, un ritual traditional de ghicit.
Ne continuam turul de astazi cu Gradina Orasului Ingradit Kowloon, un parc care a fost amenajat pe locul fostului Kowloon Walled City, un loc istoric odata cunoscut pentru densitatea sa extrema si lipsa autoritatii legale. Astazi, gradina este un loc linistit, cu pavilioane traditionale chinezesti, iazuri cu pesti koi si zone de relaxare, oferind o oaza de calm in inima orasului.
Nu vom rata Stanley Market, un loc vibrant si plin de viata, ideal pentru cei care doresc sa experimenteze cultura locala si sa faca cumparaturi. Piata este renumita pentru tarabele sale care vAend o varietate de produse, de la imbracaminte, suveniruri si artizanat, pAena la opere de arta si antichitati.
Vom incheia spre seara turul nostru cu o vizita pe Avenue of Stars care ne va oferi o experienta de neuitat. Situata de-a lungul malului din Tsim Sha Tsui, aceasta promenada este dedicata industriei cinematografice din Hong Kong, cu stele inchinate actorilor celebri si sculpturi ale unor figuri emblematice. De aici, putem admira si impresionanta panorama a portului Victoria, unul dintre cele mai fotografiate peisaje din lume.
Seara, optional, va propunem o Croaziera cu cina la trecerea dintre ani.


Ziua 4: HONG KONG - VICTORA PEAK, REPULSE BAY, ABERDEEN FISHING VILLAGE (excursie optionala)
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala cu vizita Varfului Victoria , urcand cu tramvaiul la altitudinea de 552m, cel mai inalt loc al insulei. Aici vom avea parte de o panorama impresionanta asupra Hong Kong-ului si a Peninsulei Kowloon, Avenue of Stars, Gradina Nan Lian, Manastirea 10.000 Buddha, Statuia Tian Tan Buddha. Ne vom indrepta catre Repulse Bay - una dintre cele mai exclusiviste zone rezidentiale din Hong Kong - de pe coasta de sud a insulei Hong Kong. Aceasta locatie uimitoare pe malul marii ofera o gama larga de optiuni de luat masa in aer liber, fiind locul perfect pentru a ne relaxa. Se presupune ca a fost numit dupa o nava a Marinei Regale Britanice, HMS Repulse, in timp ce numele sau chinezesc potrivit, Tsin Shui Wan inseamna golf cu apa mica. Continuam turul spre satul pescaresc Aberdeen, denumit astfel de scotienii care au colonizat Hong Kong-ul, o asezare traditionala unica in lume datorita ambarcatiunilor sale din lemn, numite sampan si datorita unei mici comunitati care traieste pe apa.
Dupa-amiaza vom avea timp liber pentru cumparaturi sau plimbari. Cazare la hotel Dorsett Mongkok 4* sau similar.


Ziua 5: LANTAU ISLAND ( excursie optionala)
Dupa micul dejun va propunem o excursie optionala de 8 ore pe insula Lantau, cea mai mare insula din Hong Kong, aceasta oferindu-ne o experienta captivanta, combinand frumusetea naturala cu atractiile culturale. Turul va incepe cu o vizita la Ngong Ping, un sat pitoresc situat pe platoul de munte, iar pentru a ajunge aici, vom avea transfer pana la statia de telecabina Ngong Ping 360, de unde vom admira privelisti panoramice uimitoare ale insulei si marii.
Odata ajunsi in Ngong Ping, vom explora Templul Po Lin, un complex budist faimos pentru arhitectura sa impresionanta si atmosfera linistita. In apropierea templului se afla Statuia Marelui Buddha (Tian Tan Buddha), una dintre cele mai mari statui de bronz din lume, ce domina peisajul si ofera un loc de meditatie si contemplare.
Dupa-amiaza sau seara, turul poate continua cu o vizita la Night Market de pe Temple Street, in Kowloon. Acest bazar vibrant este renumit pentru atmosfera sa animata, tarabele cu mancare stradala delicioasa, magazinele de suveniruri si artistii locali si vom putea experimenta autenticitatea vietii de noapte din Hong Kong si nu vom rata cumparaturi intr-un mediu plin de culoare si energie. Ne vom intoarce la hotel in jurul orei 20:00. Cazare la hotel Dorsett Mongkok 4* sau similar.


Ziua 6: HONG KONG Mic dejun. Astazi vom avea timp liber pentru activitati individuale: plimbari prin Central si Mid Levels Escalator; aceasta zona combina arhitectura moderna cu scari rulante lungi, care te conduc prin cartiere vibrante, pline de restaurante, baruri si magazine. Ne putem delecta la shopping in Causeway Bay si Mong Kok, Hong Kong-ul fiind un paradis pentru cumparaturi cu renumite malluri uriase, magazine de moda si piete de noapte. Pentru cei care doresc relaxare la malul marii le recomandam Repulse Bay pentru o atmosfera linistita. Cazare la hotel Dorsett Mongkok 4* sau similar.

Ziua 7: MACAO - LAS VEGAS-ul ASIEI
Mic dejun. O noua aventura ne asteapta astazi: Macao, cunoscuta ca \\\\\\\\''''Las Vegas-ul Asiei,\\\\\\\\'''' este o fosta colonie portugheza si o regiune administrativa speciala a Chinei, faimoasa pentru cazinourile sale de lux si atmosfera sa vibranta. Transfer catre debarcader pentru a lua ferry-ul catre Macao. In cadrul turului de oras, vom face o oprire importanta la Pena Hill, un loc pitoresc care ofera vederi impresionante asupra orasului si a imprejurimilor. Pe aceasta colina, vom putea explora Gradinile Pena, un loc ideal pentru o plimbare relaxanta, departe de agitatia urbana.
Vom continua turul cu vizita ruinelor Catedralei Sf. Paul, construita in secolul al XVII-lea, un simbol al orasului si un exemplu impresionant de arhitectura baroca. Aceasta este un loc popular pentru fotografii si un punct de referinta in explorarea patrimoniului cultural al Macao. Incheiem turul cu Senado Square, situata in inima centrului vechi, o piata plina de viata, inconjurata de cladiri istorice colorate si pavate cu mozaicuri in stil portughez. Aceasta este locul ideal pentru a experimenta atmosfera unica a Macao, cu magazine, restaurante si evenimente culturale frecvente. Piata este, de asemenea, un punct de pornire perfect pentru a explora strazile si monumentele istorice din jur.
In plus, gastronomia din Macao, renumita pentru preparatele fusion, poate fi explorata printr-un pranz traditional la unul dintre restaurantele locale.
Cazinourile din Macao sunt o atractie majora, Macao fiind cunoscut drept capitala mondiala a jocurilor de noroc, depasind chiar si Las Vegas-ul in termeni de venituri. Cazinouri celebre precum The Venetian Macao, City of Dreams si Grand Lisboa ofera nu doar jocuri de noroc, ci si spectacole de divertisment, cumparaturi de lux si restaurante de top. Ne vom intoarce la hotel in cursul dupa-amiezii. Cazare la hotel Dorsett Mongkok 4* sau similar.


Ziua 8: HONG KONG
Mic dejun. Astazi vom avea timp liber pentru activitati individuale: plimbari prin Central si Mid Levels Escalator, aceasta zona combina arhitectura moderna cu scari rulante lungi, care te conduc prin cartiere vibrante, pline de restaurante, baruri si magazine. Cazare la hotel Dorsett Mongkok 4* sau similar.


Ziua 9: HONG KONG - ISTANBUL
Mic dejun si timp liber pentru cumparaturi urmat de transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Istanbul. Vom ajunge la aeroport in jurul orei 20:30 si vom decola la ora 23:20. Aterizare in Istanbul la ora locala 06:20 pe data de 07.01.


Ziua 10: ISTANBUL - BUCURESTI
Plecare din Istanbul la ora locala 08:30 spre Bucuresti, unde vom ateriza la ora 08:50.




Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Hong Kong Bucuresti cu compania TURKISH AIRLINES (schimbarea curselor la Istanbul);
bagaj de cala (25 kg/persoana) si bagaj de mana (8 kg/persoana);
transferuri aeroport - hotel aeroport;
7 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Dorsett Mongkok 4* sau similar;
tur de jumatate de zi in Hong Kong cu vizite: Tempul Wong Tai Sin, gradinile Kowloon, Stanley Market, Victoria Harbour;
bilete transport ferry dus-intors ( Hong Kong-Macao si retur, clasa economic) vizita de jumatate de zi in Macao cu obiectivele mentionate in program;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).


Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna august 2024. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 50 EURO/persoana se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3

Oferta din categoria:


 
29.12 HONG KONG si MACAO - Revelion 2025 , avion , 7 nopti/ 10 zile - 10 zile / 2640 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2024 07.Jan.2025 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 01.09.2024




# #