Circuit REVELION MALTA – Taramul Cavalerilor Ioaniti

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

REVELION MALTA – Taramul Cavalerilor Ioaniti / 6 zile

» Plecari: 29.Dec.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 999 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Vacanta de Revelion in Malta Taramul Cavalerilor Ioaniti.
+ Cu bonus dublu:
- tur de oras Valletta
- vizitarea impunatoarei Co-Catedrale Sf Ioan.


29 Decembrie | Bucuresti–Valletta-St Julians
Intalnire cu reprezentantul Interra la ora 08:00 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines cu destinatia Malta via Istanbul. Decolare la ora 10:10 cu zborul TK1044 si aterizare la Istanbul la ora locala 12:45. Decolare spre Malta pe zborul TK1371 la ora 18:00. Sosire in Malta la ora 18:35. Dupa indeplinirea formalitatilor vamale transfer la hotel. Cazare in St. Julian’s la Hotel Cavalieri Art 4* sau similar. Detalii hotel

30 Decembrie | Valletta
Mic dejun. Incepem incursiunea noastra pe taramul cavalerilor maltezi cu insasi capitala arhipelagului-Valletta. Construit pe peninsula ce separa Marele Port (Grand Harbour) la sud de Portul Marsamxett la nord, orasul este unul foarte mic... de la un capat la altul nu are mai mult de 2 km si poate fi usor strabatut la pas. Prima oprire va fi la Gradinile Upper Barracca de unde avem o priveliste uluitoare asupra celor Trei Orase si a Marelui Port. Continuam la pas pe strazile orasului pana la urmatoarea oprire–Co-Catedrala Sf. Ioan–o capodopera a arhitecturii care abunda in sculpturi, morminte in marmura si picturi faimoase (printre care si „Decapitarea Sfantului Ioan Botezatorul” a celebrului Caravaggio). Cazare in St. Julian’s la hotel Cavalieri Art 4* sau similar.

31 Decembrie | Insula Gozo, La multi ani 2025 !
Mic dejun. Zi libera la dispozitie, sau optional excursie de 1 zi in Gozo. Dupa o traversare de aproximativ 20 minute cu ferry-ul, ajungem pe insula-sora a Maltei–Gozo. Un lucru care ne va atrage imediat atentia este ca, desi ambele insule au o istorie si dezvoltare similara, insula Gozo este cu siguranta mai verde si mai pitoreasca decat Malta. Ne incepem aventura pe aceasta insula cu Vechea Citadela din Victoria, un oras fortificat construit pentru a apara asezarea de la baza, numita Rabat. Dintre zidurile sale se inalta semeata Catedrala din Gozo iar de pe bastioanele sale putem admira in toata splendoarea ei aceasta mica insula. Lasam in urma Citadela pentru a ne indrepta catre urmatoarea noastra oprire la Biserica Ta’Pinu sau, asa cum este ea cunoscuta, „biserica miracolelor” – o impozanta biserica construita in stil romanic, a carei origine ramane inca ascunsa in tainele timpului si pe care va invitam sa o descoperiti. Ultima oprire o vom face la Dwejra, mai bine cunoscuta drept „Marea Interioara”, un adevarat paradis pentru scuba-diving si unde, pana nu demult, trona celebra Fereastra Albastra. Retur pe insula Malta. Seara va invitam in cadrul hotelului sa luati parte la Cina de Revelion si sa marcati cu artificii trecerea in noul an! La multi ani 2025 ! Cazare in St. Julian’s la Hotel Cavalieri Art 4* sau similar.

1 Ianuarie 2025 | Sudul Maltei
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de 1 zi in sudul Maltei. Prima oprire o vom face la pitorescul satuc de pescari Marsaxlokk unde ne vom relaxa privind marea si admirand cunoscutele barcute malteze numite „luzzu” pictate in traditionalele culori rosu, albastru si galben. Continuam apoi cu satul traditional Siggiewi a carei piata centrala e dominata de Catedrala Sf. Nicolae. Ultima oprire va fi la Gradina Botanica San Anton-una dintre cele mai frumoase gradini din Malta. Palatul San Anton a fost ridicat intre anii 1623 si 1636 de Cavalerii Ioniti, este o cladire magnifica ce servea drept resedinta pentru Marele Maestru Antoine de Paule, in timpul cavalerilor maltezi, iar astazi este resedinta oficiala a presedintelui maltez. Diversi sefi de stat au vizitat gradinile de-a lungul anilor și numeroase placi marcheaza plantarea pomilor lor ceremoniali. Incantatoarea gradina detine o mare varietate de plante si flori, cum ar fi copacii Jacaranda, Pini Norfolk, Bougainvillea si trandafiri. Cazare in St. Julian’s la Hotel Cavalieri Art 4* sau similar.

2 Ianuarie 2025 | Mosta-Mdina-Cele Trei Orase (Vittoriosa, Senglea, Cospicua)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in care vom continua sa descoperim aceasta insula mica, dar plina de istorie, calatorind spre centrul ei. Vom incepe prin a vizita Domul din Mosta–al treilea dom din Europa ca marime nesustinut de coloane. Urmatoarea oprire va fi in Rabat, la Catacombele St. Pavel–datand din Sec al III-lea i.Hr., se crede ca au fost folosite pana in Sec al VII-lea d.Hr.–urmata de Mdina–vechea capitala a Maltei, “orasul tacut” cum mai este cunoscut. In acest mic orasel cu strazi inguste, in totalitate pietonal, ne vom plimba pe langa bastioanele impozante de unde vom avea o vedere panoramica asupra intregii insule. Aici s-a turnat mare parte din celebrul film “Contele de Monte Cristo” si tot aici se afla si principala catedrala a Maltei–Catedrala Sf. Pavel. Ziua de astazi se incheie cu o vizita scurta in cele Trei Orase (Senglea, Cospicua si Vittoriosa) cu o oprire in Vittoriosa–prima casa a Cavalerilor Ordinului Ioanit–unde vom vizita Palatul Inchizitorului, unul dintre putinele palate ale temutei Inchizitii care s-au mai pastrat in Europa si singurul accesibil publicului larg. Cazare in St. Julian’s la Hotel Cavalieri Art 4* sau similar.

3 Ianuarie 2025 | Malta-Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Luqa pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1370 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 09:40 si aterizare la Istanbul la ora 14:10. La ora 20:10 imbarcare pe zborul TK1045 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 20:30.

Cavalieri Art Hotel 4*
Hotelul Cavalieri Art este situat pe plaja orasului St. Julian''s si ofera o terasa si o piscina pe malul marii. Toate camerele acestui hotel, cu o locatie excelenta in golful Spinola, au aer conditionat si WiFi gratuit. Oaspetii au la dispozitie si o piscina interioara, care este incalzita in perioada aprilie-noiembrie. Hotelul Cavalieri serveste un mic dejun tip bufet, masa de pranz si cina, cu preparate din bucataria mediteraneeana si specialitati locale. Sala de mese principala are vedere la golful St. Julian''s. Hotelul este situat la 300 de metri de barurile si restaurantele din zona animata Paceville. In apropiere opresc autobuzele spre Valletta, Sliema si terminalul de feriboturi care asigura legatura cu Insula Gozo.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri Bucuresti => Malta => Bucuresti, Compania Turkish Airlines
• Taxele de aeroport
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 5 nopti cu mic dejun in St Julian''s la Hotel Cavalieri Art 4* sau similar
• Bonus dublu:
- Tur de oras Valletta cu autocar si ghid local
- Vizitarea impunatoarei Co-Catedrale Sf Ioan

Nu sunt incluse:
• Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno
• Excursiile optionale
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali, personal hotelier etc, recomandat 5 €/turist/zi
• Cina de Revelion–130 €/persoana (supliment obligatoriu)–include la discretie vin si apa
• Taxa de oras aprox 0,5 €/persoana/noapte, se achita la receptia hotelului

Excursie de 1 zi in Gozo:
Tarif: 60 €/persoana si include: bilete ferry, autocar local, ghid local, insotitor de grup.

Excursie de 1 zi in Sudul Insulei:
Tarif: 60 €/ persoana si include: bilete de intrare la gradina botanica, autocar local, ghid local, insotitor de grup.

Excursie Mosta–Mdina-Cele 3 Orase:
Tarif: 70 €/persoana si include: autocar local, vizitele din program, bilete de intrare la Domul din Mosta si Palatul Inchizitorului, ghid local, insotitor de grup.

• Transferuri contra cost dus intors din orasele:
Constanta (50 €), Cernavoda (45 €), Fetesti (45 €), Medgidia (45 €)
Pitesti (28 €), Ploiesti (20 €), Predeal (32 €), Sinaia (30 €)
Slobozia (45 €), Brasov (36 €), Campina (25 €)

Oferta din categoria:


 
REVELION MALTA – Taramul Cavalerilor Ioaniti - 6 zile / 999 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2024 03.Jan.2025 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.06.2024




# #