Circuit PIATA DE CRACIUN LONDRA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

PIATA DE CRACIUN LONDRA / 5 zile

» Plecari: 29.Nov.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 849 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Bucuresti-Londra-CASTELUL WINDSOR & OXFORD-Londra-Bucuresti


29 Noiembrie | BUCURESTI – LONDRA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 09:50 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Tarom RO391 cu destinatia Londra. Decolare la ora 12:20, sosire la Londra la ora 14:05. Suntem in Londra, cel mai mare oras european si cel mai divers din punct de vedere etnic. Orasul este capitala Marii Britanii si un centru financiar mondial important. Londra este ca un magnet pentru actori, artisti si designeri, dar si un oras care stabileste tendintele in arta, arhitectura, moda, design si tehnologie. Rafinament si noblete. Eleganta si distinctie. Transfer la hotel si check-in. Dupa amiaza timp liber la dispozitie. Cazare hotel Ibis Excel 3* sau similar Londra.

30 Noiembrie | LONDRA
Mic dejun. Va prezentam Londra intr-un Tur de oras cu ghid local: Palatul Parlamentului si Big Ben, London Eye, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Bursa din Londra, Banca Angliei. Dupa ce ne luam ramas bun de la ghidul local, continuam vizitele pietonale impreuna cu insotitorul de grup: Palatul Buckingham cea mai cunoscuta resedinta din Londra, resedinta Regelui. Daca observati ca flutura steagul la palat si patru santinele il pazesc inseamna ca regele este acasa. Sau sunt doar doua santinele? Ah, ce pacat, probabil regele este plecat cu treburi. Dar nu-i nimic, va intalniti cu alta ocazie; Abatia Westminster, un model de arhitectura medievala la scara uriasa, locul ceremoniilor regale; Turnul Londrei cu un trecut glorios, insa mai mult cunoscut ca loc de detentie; Tower Bridge unul dintre celebrele simboluri ale orasului, Catedrala St. Paul prima catedrala protestanta din Anglia, cu cel mai mare clopot mobil din Europa. Dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru a descoperi magia sarbatorilor de iarna ce invaluie capitala britanica. Va recomandam o vizita la Christmas by the River de la London Bridge, ce se intinde maiestuos de-a lungul „Drumului Reginei” de la Galeria Hay’s si London Bridge pana la teatrul in aer liber The Scoope cu vederea catre simbolurile orasului precum Tower Bridge, Turnul Londrei si Primaria. Un alt targ de Craciun ce nu trebuie ratat este Piata de Craciun Tate Modern, organizata in fata faimoasei Galerii de Arta. Cazare hotel Ibis Excel 3* sau similar Londra.

01 Decembrie | LONDRA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sa explorati orasul. Daca doriti sa descifrati misterele antichitatii va sugeram o vizita la British Museum (intrare gratuita pentru expozitia permanenta). De asemenea, nu trebuie sa ratati o vedere panoramica asupra metropolei din London Eye – simbolul modern al orasului si de ce nu, poate o croaziera pe raul Tamisa. Nici o vizita la Londra nu se poate incheia fara un popas de cumparaturi pe Oxford Street si o vizita la celebrul magazin „Harrods” minunat impodobit in spiritul sarbatorilor de Craciun. De asemenea nu trebuie sa ratati o vizita la Piata de Craciun Winter Wonderland din Hyde Park. Aici se afla nu mai putin de 200 de casute din lemn decorate in spiritul Craciunului si de unde va puteti procura cele mai inspirate cadouri de Craciun pentru cei dragi. In Winter Wonderland regasiti traditionala piata de Craciun Germana in Satul Bavarez, alaturi de Piata Ingerilor – un adevarat muzeu in aer liber al dulciurilor de toate culorile si formele. Va mai puteti bucura de un urias patinoar in aer liber, dar si de un urias parc de distractii cu nu mai putin de 100 de posibilitati de a te distra si amuza. Cazare hotel Ibis Excel 3* sau similar Londra.

02 Decembrie | CASTELUL WINDSOR & OXFORD
Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale sau optional, excursie de o zi la Castelul Windsor & Oxford. Castelul Windsor a fost resedinta familiei regale timp de peste 900 de ani. Puteti vizita apartamentele folosite si astazi pentru cazarea delegatiilor oficiale si a sefilor de stat, in care puteti admira opere de arta din colectia regala incluzand picturi de Rembrandt, Rubens, Canaletto, Gainsborough si celebrul portret al lui Charles I realizat de Sir Anthony Van Dyck. In anul 1992 au fost distruse intr-un incendiu mai mult de 100 de camere ale castelului. Din fericire, camerele afectate nu gazduiau la momentul respectiv importante opere de arta. Procesul de restaurare a fost definitivat in anul 1997. Se mai poate admira Capela St. George – un exemplu de arhitectura gotica considerata a fi casa spirituala a Ordinului Jartierei (Order of the Garter) – cel mai inalt ordin al Cavalerismului Britanic infiintat in anul 1348 de Edward III. In interior se afla inmormantati Henry al VIII-lea si sotia sa Jane Seymour, precum si Charles I. Excursia continua spre Oxford, unde se vor vizita din exterior renumitul Colegiu si Catedrala. Cazare hotel Ibis Excel 3* sau similar Londra.

03 Decembrie | LONDRA - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Tarom RO392 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 14:50, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 20:10.

Nota: Programul Pietelor de Craciun este stabilit de catre organizatori si poate suferi modificari.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Zbor la dus Bucuresti - Londra - Bucuresti, Compania Tarom
(Include 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala)
• Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• Transferuri aeroport - hotel - aeroport
• Cazare 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Ibis Excel 3* sau similar Londra
• Tur de oras Londra cu ghid local
• Insotitor de grup

Nu sunt incluse:
• Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Intrarile la obiectivele turistice
• Excursiile optionale
• Taxele de oras (se vor plati individual la receptia hotelului)
• Bacsis pentru soferi, ghizi, personal hotelier, etc: recomandat 5 Euro/persoana/zi

Nota: Pasaportul electronic sau simplu, trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

Excursii optionale tarife valabile pentru minim 20 de participanti
*Pentru 15-19 participanti se achita un supliment de 10 Euro/persoana
• Excursie la Castelul Windsor & Oxford: 120 Euro/persoana
Include: transport autocar, bilet de intrare la castelul Windsor, tur pietonal in Oxford, insotitor de grup

NOTA: Excursiile optionale se rezerva si se achita din tara, in limita locurilor disponibile. Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului.

in

Oferta din categoria:


 
PIATA DE CRACIUN LONDRA - 5 zile / 849 EURO
Plecare Pana la
29.Nov.2024 03.Dec.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 13.06.2024




# #