Circuit 04.01.2025 NAMIBIA 2025 - O experienta africana , avion , 11 nopti , pret/ persoana =3485Eur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

04.01.2025 NAMIBIA 2025 - O experienta africana , avion , 11 nopti , pret/ persoana =3485Eur / 14 zile

» Plecari: 04.Jan.2025

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 14 zile
» Pret: de la 3485 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: FRANKFURT WINDHOEK DESERTUL KALAHARI DESERTUL NAMIB PARCUL NATIONAL NAMIB NAUKLIFT DESERTUL NAMIB SWAKOPMUND DAMARALAND TWYFELFONTEIN PARCUL NATIONAL ETOSHA WINDHOEK


Ziua 1: BUCURESTI FRANKFURT
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 11:30; plecare spre Windhoek la ora 14:35, zbor Lufthansa (schimbarea cursei la Frankfurt). Sosire la Frankfurt la ora locala 16:15. Plecare din Frankfurt la ora 21:55.


Ziua 2: FRANKFURT WINDHOEK DESERTUL KALAHARI
Sosire la Windhoek, capitala Namibiei, la ora locala 09:15 dimineata. Transfer spre Desertul Kalahari (distanta este de cca 250 km). Cazare la Intu Afrika Zebra Kalahari Lodge (sau similar). Timp liber pentru odihna. Optional, dupa-amiaza va propunem o excursie nature drive pentru a ne bucura de un impresionant apus de soare peste dunele desertului Kalahari. Cina este inclusa si va fi servita la lodge.


Ziua 3: DESERTUL NAMIB
Dupa micul dejun vom preda camerele si ne vom indrepta spre Desertul Namib (300 km), de-a lungul Muntilor Tiras. Namib este cel mai vechi desert din lume si, cu toate ca se desfasoara pe intreaga lungime a litoralului Namibiei, Namib se refera in mod frecvent la uriasa mare de nisip cuprinsa intre Luderitz si Swakopmund. Sosire si cazare la Namib Desert Lodge (sau similar). Dupa-amiaza vom avea timp liber pentru relaxare la una dintre piscinele lodge-ului. Cina este inclusa.


Ziua 4: PARCUL NATIONAL NAMIB NAUKLIFT
Mic dejun. Dimineata devreme vom pleca spre Parcul Namib-Nauklift. Vom explora giganticele dune rosii din Sossusvlei, cea mai cunoscuta parte a desertului Namib. Vom vizita Deadvlei (Mlastina Moarta), o zona care in trecut a fost inundata de raul Tsauchab, acesta creand mici ochiuri de apa care au permis cresterea unei specii de acacia (Copacul Camilei, Vachellia erioloba). Odata cu schimbarea climatului si venirea secetei, dunele de nisip au imprejmuit mlastina si au blocat accesul raului. In timp copacii s-au uscat si au creat un peisaj apocaliptic: o priveliste neobisnuita cu trunchiuri de copaci arse de soare, vechi de peste 600 de ani, inconjurate de cele mai inalte dune din lume (peste 350 m inaltime). Datorita varstei sale inaintate, Namib gazduieste numeroase specii de plante si animale, unele dintre ele endemice. Dintre speciile care au reusit sa se adapteze conditiilor vitrege din desert amintim: Welwitschia o planta fosila vie, diferite specii de cameleoni, foci de-a lungul coastei, hiene brune, sacali si una dintre cele mai mari antilope africane, Gemsbok. Inainte de a parasi parcul vom participa la o drumetie in canionul Sesriem, un defileu adanc sapat de raul Tsauchab. Cazare la acelasi lodge si cina.


Ziua 5: DESERTUL NAMIB SWAKOPMUND (300 km)
Mic dejun. In aceasta zi ne vom indrepta spre nord, vom trece prin mica asezare Solitaire, inainte de a traversa canionul Kuiseb. In cele din urma vom ajunge in orasul-port Walvis Bay, unde vom vizita o arie protejata, aflata sub egida Conventiei RAMSAR, parte a patrimoniului universal.Continuand traseul ajungem in Swakopmund. Swakopmund a fost fondat in 1892 ca port principal al Africii de Sud-Vest, in prezent fiind capitala zonei turistice Skeleton. Este localitatea care ofera cele mai multe atractii turistice din Namibia: cladiri cu influente germane, o frumoasa zona de promenada, un acvariu si numeroase parcuri. Vom avea timp liber in Swakopmund pentru vizite individuale. Cazare la hotel Hansa 4* sau similar si cina.

Ziua 6: SWAKOPMUND
Mic dejun. Ziua de azi este dedicata explorarii frumosului oras, cu strazile sale flancate de palmieri si cu promenadele sale minunate. Optional, se poate face o excursie cu catamaranul in zona Pelican Point si vom avea ocazia sa vedem delfini jucausi, cormorani, pelicani, colonii de foci si cu putin noroc, balene. Cazare la hotel Hansa 4* sau similar si cina.

Ziua 7: SWAKOPMUND DAMARALAND (250 km)
Mic dejun. In aceasta zi vom cunoaste una dintre cele mai interesante si frumoase zone de savana ale Namibiei, Damaraland. Vom trece pe langa oraselele Henties Bay si Uis, albii de rauri secate, adesea frecventate de elefanti, campii intinse si Muntii Brandberg, un lant montan de granit ce culmineaza in varful Konigstein (2500 m, cea mai mare altitudine din Namibia). Dupa-amiaza vom ajunge la destinatie, ne vom caza la Ondjamba Hills lodge (sau similar) si vom servi cina.

Ziua 8: DAMARALAND
Mic dejun. Vom explora zona cu vehicule 4x4 impreuna cu ghidul, care ne va povesti despre istoria, fauna si flora zonei. Vom ajunge la raul Ugab care ofera resurse importante de apa pentru diferite specii de animale prezente in zona, printre care si elefanti. Incheiem excursia la apus de soare, admirand peisajele maiestuoase. Cazare in acelasi lodge si cina.


Ziua 9: DAMARALAND TWYFELFONTEIN PARCUL NATIONAL ETOSHA (300 km)
Mic dejun. Plecam spre Etosha, dar inainte de a ajunge vom vizita situl arheologic din Twyfelfontein - inscris in lista Patrimoniului Mondial UNESCO ce se mandreste cu una dintre cele mai bogate concentrari de arta pe piatra din Africa.
Mii de turisti vin aici in fiecare an sa vada cele aproape 2500 de gravuri, datand din Epoca de Piatra. In continuare vom vizita Damara Cultural Village, un muzeu in care putem experimenta cultura traditionala prin fierarie, tabacirea pielii, bijuterii si mestesuguri, cantece si dansuri traditionale si multe altele. Vom face o oprire la Padurea Pietrificata unde vom vedea trunchiuri de copaci bine conservate, vechi de aproape 300 milioane de ani si ne vom familiariza cu traditiile, cultura si limba vechii populatii Himba, vizitand un sat traditional. Ne indreptam spre Parcul National Etosha, un paradis al animalelor salbatice. Cazare si cina la Eldorado Guest House & Camping (sau similar).

Ziua 10: PARCUL NATIONAL ETOSHA
Mic dejun. Vom participa impreuna cu un ghid local la o sesiune de safari in timpul diminetii. Parcul extins pe o suprafata similara cu cea a Belgiei este habitatul a peste 114 specii de mamifere si 340 de specii de pasari. Vom vizita micile lacuri ce atrag numeroase animale salbatice. In general, depresiunea este uscata, dar dupa o ploaie insemnata se depune un strat subtire de apa cu un grad ridicat de salinitate. Dupa-amiaza revenim la lodge si ne putem bucura de timpul ramas pentru relaxare. Cazare la acelasi lodge si cina.


Ziua 11: PARCUL NATIONAL ETOSHA
Mic dejun. Vom participa toata ziua la o noua sesiune de safari in Parcul National Etosha, unde puteti intalni specii de animale pe care nu le-ati vazut in ziua precedenta. Dupa aceasta aventura care va dura intreaga zi, vom reveni la lodge. Cina si cazare.


Ziua 12: PARCUL NATIONAL ETOSHA WINDHOEK (400 km)
Mic dejun. Ne vom intoarce in Windhoek. Odata ajunsi, ne vom bucura de o sesiune de shopping, achizitionand diverse suveniruri care sa ne aminteasca de aceasta experienta de neuitat. Cazare si cina la The Elegant Guesthouse 3* superior sau similar.


Ziua 13: WINDHOEK - FRANKFURT
Mic dejun. Eliberarea camerelor in jurul orei 12:00. Transfer la aeroport si imbarcare pe cursa Lufthansa pe ruta Windhoek - Frankfurt, cu decolare la ora locala 19:50.


Ziua 14: FRANKFURT BUCURESTI
Sosire la Frankfurt la ora locala 05:20 dimineata. Imbarcare pe cursa Frankfurt Bucuresti cu decolare la ora locala 10:25. Sosire la Bucuresti la ora 13:50.



Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Windhoek Bucuresti cu compania LUFTHANSA (schimbarea curselor la Frankfurt);
11 nopti cazare in lodge-uri si hoteluri cu demipensiune, astfel: 1 noapte in Desertul Kalahari la lodge, 2 nopti in Desertul Namib la lodge, 2 nopti in Swakopmund la hotel de 4*, 2 nopti in zona Damaraland la lodge, 3 nopti in Parcul National Etosha la lodge, 1 noapte in Windhoek la guest house 3*;
transferuri aeroport hotel aeroport si transport cu autocar/microbuz conform itinerariului;
vizitarea Parcului Namib Nauklift;
situl patrimoniului mondial RAMSAR Walvis Bay;
excursie la situl arheologic din Twyfelfontein;
doua sesiuni de safari in Parcul National Etosha;
vizitarea unui sat traditional Himba;
ghid local vorbitor de limba engleza;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Observatie: Lodge-urile sunt unitati de cazare specifice destinatiilor de safari, nu sunt clasificate pe modelul unitatilor hoteliere si pot fi asimilate unui confort de 3 stele standard.

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iunie 2024. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
NU SUNT INCLUSE:
taxa de viza (se obtine si se achita pe aeroportul din Windhoek) 1400 N$/persoana (aproximativ 60 EUR, se achita in moneda locala);
asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 80 EUR/persoana se practica in Namibia, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
04.01 Bucuresti 14:50 Frankfurt 16:35durata zborului: 2h40min
04.01 Frankfurt 21:55 Windhoek 09:15 (pe 05.01)durata zborului: 10h20min
16.01 Windhoek 19:50 Frankfurt 05:20 durata zborului: 10h30min
17.01 Frankfurt 10:25 Bucuresti 13:45 durata zborului: 2h25min

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3

Oferta din categoria:


 
04.01.2025 NAMIBIA 2025 - O experienta africana , avion , 11 nopti , pret/ persoana =3485Eur - 14 zile / 3485 EURO
Plecare Pana la
04.Jan.2025 17.Jan.2025 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 23.08.2024




# #