Circuit Piata de Craciun CRACOVIA 5 zile Autocar

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Piata de Craciun CRACOVIA 5 zile Autocar / 5 zile

» Plecari: 11.Dec.2024, 27.Nov.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 323 EURO de persoana

» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: Budapesta - Zakopane - Cracovia


Ziua 1. BUCURESTI - BUDAPESTA (cca. 845 km)
Plecare din Bucuresti, la ora 06:00 din parcarea de la Academia Militara (Universitatea de Aparare Carol I - acces dinspre statia de Metrou Eroilor), spre Sibiu - Arad - Budapesta. Seara, croaziera pe Dunare la Budapesta (50€) de aproximativ 1h, cu un pahar de sampanie si bufet suedez inclus pentru a admira principalele obiective ale capitalei Ungariei: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Basilica Sf. Matyas, Palatul Regal, Stanca Gellert. Cazare in zona Budapesta, la hotel Vitta 3*/ similar.

Ziua 2. BUDAPESTA - ZAKOPANE - CRACOVIA
Dupa ce servim micul dejun, ne deplasam catre Cracovia. Pe drum spre hotel, oprim pentru o scurta vizita a orasului Zakopane. Orasul-statiune are numeroase trasee de drumetii, partii de schi, si peisaje extraordinare. Seara, cazare la hotel Ibis Cracow 3*/ similar.

Ziua 3. CRACOVIA
Mic dejun. Incepem turul orasului cu Castelul Wawel, unde admiram Catedrala (sec. XI-XIV) care era odinioara locul ceremoniilor de incoronare a regilor Poloniei, si Castelul Regal renascentist, cu aspectul sau monumental. Urmeaza Strada Kanonicza- cea mai veche din oras, care pastreaza integral aspectul medieval, Muzeul Arhidiecezeicasa in care a studiat Papa Ioan Paul II si Hotelul Copernicus- “resedinta sa temporara” a marelui astronom in anii studentiei. Urmeaza Piata Centrala, cea mai mare piata medievala din Europa, cu Biserica Fecioarei Maria (sec. XIII) avand interesante vitralii de Wyspianski si Hala de Tesaturi (Sukiennice) numita si “piata de chihlimbar”. Ne oprim la Targul de Craciun din Cracovia unde avem timp liber pentru a admira frumusetile acestuia. Seara, cazare in acelasi hotel. Optional, seara folclorica poloneza – Polka (50€/persoana), cu mancaruri si bauturi traditionale (ciorba, fel principal si desert, alaturi de o cafea, un pahar de vodka si unul de vin). Totul acompaniat de dansuri si muzica folclorica.

Ziua 4 . CRACOVIA - BUDAPESTA
Mic dejun. Parasim Polonia si mergem spre Ungaria unde ajungem la Targul de Craciun de la Budapesta. Timp liber pentru a admira unul dintre cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa. Seara, cazare la hotel Vitta 3*/ similar.

Ziua 5. BUDAPESTA - ARAD - SIBIU - BUCURESTI (cca. 845 km)
Mic dejun. Pornim spre Romania. Sosim la Bucuresti dupa ora 23:30, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.


Servicii incluse:
Date de plecare 2024

27.11 - 341 €
11.12 - 323 €

PRETUL INCLUDE:
- Transport cu autocar clasificat
- 5 cazari cu mic dejun in hotel 3*
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
- Vizite conform program.
*ATENTIE! Denumirea si locatia hotelurilor se pot modifica pana in momentul plecarii. Detaliile finale vor fi afisate in informarea de plecare!

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- Asigurare medicala si storno
- Vizitele optionale, ghizii locali si intrarile la obiectivele turistice
- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) – supliment de 5% din tarif standard pentru loc in camera dubla
- Taxa de oras, in valoare totala de 8 euro/persoana (calculat la momentul lansarii programului, in luna ianuarie 2024; suma exacta va fi comunicata turistilor de catre ghid, in prima zi a circuitului)
- Bacsis/tips - echipaj (recomandat 1 €/zi/turist)


Grup minim 40 pers. In cazul nerealizarii grupului minim se va anula circuitul, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar.
In cazul unui grup mai mic de 40 pers., se va achita un supliment de neintrunire grup minim, dupa cum urmeaza: pentru un grup intre 29-29 persoane = 45 €/pers; iar pentru un grup intre 30-39 persoane = 25 € /pers. Turistii vor fi informati despre suplimentul de neintrunire grup maxim cu 1 zi inaintea plecarii. In caz de renuntare a achitarii suplimentului, prin urmare, a renuntarii la rezervare, se va percepe penalizare 100% din costul pachetului.

Oferta din categoria:


 
Piata de Craciun CRACOVIA 5 zile Autocar - 5 zile / 323 EURO
Plecare Pana la
11.Dec.2024 15.Dec.2024 Rezervare
27.Nov.2024 01.Dec.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 18.09.2024




# #