Circuit PIATA DE CRACIUN CRACOVIA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

PIATA DE CRACIUN CRACOVIA / 6 zile

» Plecari: 06.Dec.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 499 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Hajduszoboszlo – Cracovia – Budapesta


Ziua 1 – 06 Decembrie | Bucuresti – Hajduszoboszlo
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Alba Iulia – Cluj - Oradea – Hajduszoboszlo. Sosire in cursul serii la Hajduszoboszlo. Cazare Hotel Aurum 4* sau similar Hajduszoboszlo.

Ziua 2 – 07 Decembrie | Hajduszoboszlo – Cracovia
Mic dejun. Ne aflam in Hajduszoboszlo, cea mai renumita statiune balneo-climaterica din Marea Campie Ungara (Alföld), destinatia de vacanta ideala in orice perioada a anului. Pornim apoi catre Cracovia, considerata de multi „inima Poloniei”. Fosta resedinta a regilor polonezi, orasul este unul din putinele locuri in care inestimabilele opere de arta, adunate vreme de veacuri, nu au fost distruse in timpului razboaielor mondiale. Cazare hotel Novotel Krakow City West 4* sau similar Cracovia.

Ziua 3 – 08 Decembrie | Cracovia – Piata de Craciun
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur de oras al Cracoviei cu ghid local – oras care a fost inscris in anul 1978 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO: Piata Principala - una dintre cele mai mari piete medievale din lume, aflata in mijlocul orasului vechi, plina de biserici, restaurante si baruri. Admiram tarabele renascentiste ce anima centrul vechi si Biserica Sfanta Maria - o constructie gotica cu 2 turnuri ce detine unul dintre cele mai mari altare de lemn din Europa, Poarta Floriana si Fortareata Barbakan - o frumoasa constructie ce dateaza din secolul al-XV-lea si este astazi unul din simbolurile orasului. Alaturi de fortareata Barbakan si poarta Floriana, putem admira si trei turnuri: la est Baszta Pasamonikow (tunul ceaprazarilor), la mijloc Baszta Stolarzy (turnul tamplarilor) si la vest Baszta Ciesielska (turnul dulgherilor). Seara o vom petrece la Piata de Craciun Cracovia organizata in piata centrala - Rynek Glowny-, plină de tarabe, ce ofera ornamente frumoase de Crăciun, meșteșuguri regionale, ceramică, blanuri, figurine mici de inger, facute din sticla si lemn, sosete din lana, turta dulce, vin fiert si bere, mancaruri calde delicioase tocana, cartofi, si tot ce va asteptati de la o piata de acest tip. Cazare la hotel Novotel Krakow City West 4* sau similar Cracovia.

Ziua 4 – 09 Decembrie | Cracovia
Mic dejun. Va propunem, optional, o excursie la Mina de sare Wieliczka si Castelul Niepolomice. Cunoscuta si sub numele de Catedrala subterana de sare a Poloniei, mina Wieliczka, una dintre cele mai celebre saline din lume, este inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO din 1978. Mina seamana cu un regat subteran cu 287 de kilometri liniari de galerii si 2.350 de camere sapate la adancimea de 327 de metri. Frumoasa structura din sare a inceput sa functioneze in epoca medievala si a ramas activa pana in anul 1996, cand, din cauza inundatiilor si a scaderii preturilor la sare, exploatarea ei comerciala a fost intrerupta si a fost transformata intr-un adevarat muzeu. Continuam apoi cu Castelul Niepolomice, castel construit in secolul al XIV-lea, sub comanda regelui Casimir al III-lea al Poloniei. Initial, castelul a fost folosit ca resedinta de vanatoare a regelui si a fost extins si renovat de mai multe ori in decursul secolelor. Castelul a fost folosit si ca inchisoare intre secolele XVII si XVIII, dar in prezent este deschis publicului ca si muzeu. Aici se pot vizita galerii cu lucrari de arta si obiecte antice, cum ar fi mobilierul din secolul al XVII-lea si picturi murale din secolul al XVI-lea. Castelul Niepolomice este, de asemenea, cunoscut pentru gradinile sale frumoase si pentru faptul ca este situat intr-o padure de fagi veche de peste 700 de ani. Retur in Cracovia. Cazare la Novotel Krakow City West 4* sau similar Cracovia.

Ziua 5 – 10 Decembrie | Cracovia – Budapesta
Mic dejun. Parasim astazi aceasta tara minunata pentru a ajunge, spre seara la Budapesta. La sosirea in Budapesta vom avea parte de un scurt tur de oras panoramic in care vom avea ocazia sa admiram obiective emblematice ale capitalei Ungariei, precum: Citadela, Opera, Piata Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul Regal, Catedrala Regală de Incoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor, etc. Seara, optional, va propunem o Croaziera cu cina pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane, apa minerala si racoritoare. Cazare la hotel Ibis Styles City West 3* sau similar Budapesta.

Ziua 6 – 11 Decembrie | Budapesta – Bucuresti
Mic dejun. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Transport cu autocar propriu pe toata durata programului
• Cazare 5 nopti cu mic dejun inclus conform programului:
o 1 noapte cazare la Hajduszoboszlo, hotel Aurum 4* sau similar
o 3 nopti cazare la Cracovia, Novotel Krakow City West 4* sau similar
o 1 noapte cazare la Budapesta, hotel Ibis Styles City West 3* sau similar
• Tur de oras Cracovia cu ghid local
• Vizitarea Pietei de Craciun din Cracovia
• Vizitarea Pietei de Craciun din Budapesta
• Ghid roman insotitor din partea agentiei

Servicii neincluse:
• Taxele de oras (acolo unde se aplica) - se achita exclusiv la receptia hotelurilor
• Asigurarea storno si medicala
• Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
• Bacsis pentru soferi, ghizi, personal hotelier, etc: recomandat 5 Euro/persoana/zi

Excursii optionale: (Tarife informative valabile pentru minim 25 de participanti)

• Mina de sare Wieliczka si Castelul Niepolomice: 60 €/adult, 30 €/copil 2-11,99 ani
Include: transport cu autocar, intrare la Mina de sare, bilet de intrare la castel, insotitor de grup

• Croaziera si cina pe Dunare: 60 €/persoana
Include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, transfer cu autocarul dus-intors

NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative; vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

in

Oferta din categoria:


 
PIATA DE CRACIUN CRACOVIA - 6 zile / 499 EURO
Plecare Pana la
06.Dec.2024 11.Dec.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.07.2024




# #