Circuit LISABONA Revelion pe ritmuri de Fado PLECARE DIN CLUJ-NAPOCA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

LISABONA Revelion pe ritmuri de Fado PLECARE DIN CLUJ-NAPOCA / 6 zile

» Plecari: 28.Dec.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 990 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Cluj-Napoca – Lisabona – Sintra (optional) – Fatima – Batalha – Obidos (optional)
Plecare: 28.12.2024 (6 zile / 5 nopti)


Ziua 1 (28.12.2024): CLUJ-NAPOCA - LISABONA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul international Avram Iancu din Cluj-Napoca la ora 04:00 pentru imbarcare pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Lisabona (schimbarea cursei la Munchen). Sosire in Lisabona la ora locala 13:20. Transfer si cazare la hotel Holiday Inn Lisbon 4* (sau similar).
Ziua 2 (29.12.2024): LISABONA - SINTRA - CABO DA ROCA - CASCAIS - ESTORIL (excursie optionala)
Mic dejun. Va propunem excursia optionala de o zi la Sintra, fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze, un oras de poveste, inconjurat de numeroase castele si palate. Datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vom putea vizita Palatul National (intrarea nu este inclusa), unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV – XVI. Timp liber in centrul orasului Sintra dupa care vom plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Ne continuam drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care, de-a lungul timpului, s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa (pret informativ valabil pentru minim 20 persoane participante: 85 EURO/ persoana). Seara o putem petrece intr-un restaurant cu specific portughez unde vom putea asculta muzica fado. Fiind la origine o muzica populara arabeasca ce s-a dezvoltat in cadrul oraselor, ea este adanc inradacinata in constiinta oamenilor, constituindu-se metaforic in insusi destinul (fado) lor. Cazare Hotel Holiday Inn Lisbon 4* (sau similar).
Ziua 3 (30.12.2024): LISABONA - FATIMA – BATAHLA - OBIDOS (excursie optionala)
Mic dejun. Astazi va propunem excursia optionala Lisabona – Fatima – Batalha - Obidos. Vom porni spre Fatima, unul dintre cele mai importante centre de pelerinaj din lume, unde vom vizita Basilica Maicii Domnului, locul in care se spune ca in anul 1917 s-a aratat Fecioara Maria unor copii de ciobani. Continuam cu Bathala un oras situat în districtul Leiria din centrul Portugaliei, renumit in principal pentru manastirea sa gotica impresionanta, Manastirea Batalha declarata patrimoniu UNESCO, una dintre cele mai importante opere de arhitectura gotica din Portugalia. Dupa vizitarea manastirii ne vom deplasa spre Obidos, un oras medieval ce se intinde in partea de nord a Lisabonei si care este fara indoiala una dintre cele mai reprezentative asezari fortificate din Portugalia. Vizitatorii pot admira, plimbandu-se printre metereze: morile de vant, viile si fermele din imprejurimi. Obidos este unul dintre cele mai pitoresti orase din Portugalia, cu strazi inguste pavate cu piatra, casute traditionale, magazine de artizanat si cafenele (pret informativ valabil pentru minim 20 persoane participante: 90 EURO/ persoana) Timp liber pentru vizita dupa care ne vom intoarce in Lisabona. Cazare la hotel Holiday Inn Lisbon 4* (sau similar).
Ziua 4 (31.12.2024): LISABONA (tur de oras)
Mic dejun. In prima parte a zilei avem programat un tur de oras cu ghid local. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos (intrarea nu este inclusa), o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos - monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Vom vedea apoi Piata Marques de Pombal, Avenida da Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. Seara, optional, cina de Revelion la restaurant local in Lisabona. Cazare Holiday Inn Lisbon 4* (sau similar).
Ziua 5 (01.01.2025): LA MULTI ANI 2025! LISABONA
Mic dejun. Va propunem sa incepeti anul bucurandu-va de o plimbare prin Lisabona pentru a descoperi farmecul acestui oras, pe cont propriu sau insotiti de liderul de grup. Cazare la hotel Holiday Inn Lisbon 4* (sau similar).
Ziua 6 (02.01.2025): LISABONA - CLUJ
Mic dejun. Transfer catre aeroport pentru imbarcare pe cursa LUFTHANSA Lisabona - Cluj-Napoca cu decolare la ora 14:10 (zbor cu schimbarea cursei la Munchen). Sosire in Cluj Napoca la ora 00:50 (in noaptea de 02/03.01).



Servicii incluse:

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _
PRET/persoana: 990 EURO
(loc in camera dubla/tripla, taxe incluse)
Supliment camera single: 275 EURO
Tarif copil 02-11.99 ani: 680 EURO
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Cluj-Napoca - Lisabona - Cluj-Napoca, compania LUFHANSA, zbor cu escala la Munchen;
• bagaj de cala de 23 kg/persoana + bagaj de mana;
• 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Holiday Inn Lisbon 4* (sau similar).
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• ghid local pentru turul de oras in Lisabona;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iulie 2024. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
• biletele de intrare la obiectivele turistice din program;
• taxa municipala impusa de primaria orasului Lisabona (se achita personal, la receptia hotelului aproximativ 2 euro/persoana/noapte)
• excursiile optionale;
• Cina de Revelion (optionala). Pretul va fi comunicat cu aproximativ 2 saptamani inainte de plecare;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana - se practica in Portugalia, se achita la sosirea in tara prin insotitorul de grup;

Tarife informative intrari obiective turistice: Manastirea Alcobaca: 6 EURO/persoana; Palatul National Sintra: 13 EURO/persoana, Manastirea Jeronimos: 12 EURO/pers

Holiday Inn Lisabona 4*
Website: https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/gb/en/lisbon/lispo/hoteldetail

Holiday Inn Lisabona este situat aproape de principalele puncte de afaceri și turistice ale capitalei portugheze, la aproximativ 450 metri de stațiile de metrou (Saldanha, Alameda si Campo Pequeno) si la mai putin de 15 minute de mers cu masina de Aeroportul Lisabona. Hotelul dispune de camere spatioase si confortabile, dotate cu aparat de cafea, aer condiționat, TV prin cablu, uscator de par, Wi-fi, spatiu de lucru. Restaurantul Lounge28 ofera o varietate de mancaruri portugheze si mediteraneene, iar barul de pe acoperis serveste o selectie de bauturi locale, gustari usoare si cocktailuri, oferind o vedere panoramica de 360 de grade asupra Lisabonei.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
28.12 Cluj-Napoca 06:15 - Munchen 07:00 durata zborului: 1h 45 min
28.12 Munchen 11:05- Lisabona 13:20 durata zborului: 3h 15 min
02.01 Lisabona 14.10 - Munchen 18:20 durata zborului: 3h 00 min
02.01 Munchen 22:10 - Cluj-Napoca 00:50 (03.01) durata zborului: 1h 40 min
GRUP MINIM:
20 persoane. Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 55 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 10 participanti pana cu 45 zile inaintea plecarii. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


Oferta din categoria:


 
LISABONA Revelion pe ritmuri de Fado PLECARE DIN CLUJ-NAPOCA - 6 zile / 990 EURO
Plecare Pana la
28.Dec.2024 02.Jan.2025 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.07.2024




# #