Circuit PORTUGALIA - 7 nopti cazare hoteluri 4* cu mic dejun + transport avion Timisoara + taxe aeroport + transferuri + croaziera + vizite = 1270 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

PORTUGALIA - 7 nopti cazare hoteluri 4* cu mic dejun + transport avion Timisoara + taxe aeroport + transferuri + croaziera + vizite = 1270 euro/pers / 8 zile

» Plecari: 09.Oct.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 1270 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Timisoara - Porto - Braga (optional) - Coimbra - Fatima - Batalha - Alcobaca - Obidos - Sintra (optional) - Lisabona - Timisoara


ZIUA 1 TIMISOARA - PORTO
Intalnire cu insotitorul de grup in Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara la ora 16:15 pentru imbarcare pe cursa LUFTHANSA/AIR DOLOMITI spre Porto (zbor cu schimbarea cursei la Munchen). Sosire in Porto la ora locala 23:20 si transfer la hotel. Cazare Hotel Yotel Porto 4* (sau similar).

ZIUA 2 PORTO - tur de oras, croaziera pe Raul Douro si degustare de vinuri
Mic dejun. In prima jumatate a zilei avem programat un tur al orasului Porto. Toata lumea spune despre Porto ca este cea mai frumoasa doamna a Portugaliei, din anul 1996 fiind declarat patrimoniu universal UNESCO. Incepem cu Avenida da Boavista catre Castelo do Queijo si Foz, urcam apoi pe Avenida dos Aliados indreptandu-ne catre catedrala ce dateaza din secolul al XII-lea, apoi catre biserica St Francis si Palatul Bursei. Vom avea putin timp liber in zona Ribeira pentru fotografii iar apoi avem programata o croaziera pe raul Douro (45/50 minute). In continuare ne vom deplasa spre Vila Nova de Gaia, unde vom participa la o degustare a renumitelor vinuri de Porto. Cazare la Hotel Yotel Porto 4* (sau similar) in Porto.

ZIUA 3 PORTO MINHO (excursie optionala)
Mic dejun. Excursie optionala de o zi in regiunea Minho. Dimineata plecam spre Braga, capitala regiunii Minho care in timpul romanilor era capitala Galiciei. Vizita incepe pe dealul pe care se afla biserica si sanctuarul lui Iisus. Pentru a putea intelege de ce Braga a fost si este un prosper centru al crestinismului, va sugeram sa vizitati catedrala din oras, cunoscuta pentru modul in care sunt sculptate treptele, ele aparand ca niste biserici in miniatura. Fiecare din ele simbolizeaza pasii facuti de Mantuitor pe drumul crucii. Datorita numarului mare de biserici, Braga este de sute de ani un centru religios, de aici venindu-i si numele de Roma Portugaliei. Continuam excursia noastra catre Ponte de Lima, apoi catre Viana do Castelo sau Printesa Raului Lima, un activ port pescaresc si cu puternice traditii in navigatie. Aici vizitam dealul Santa Luiza de unde vom avea o panorama deosebita asupra orasului si a portului. In centrul vechi al orasului mai putem vedea si biserica Misericordia inconjurata de o eleganta fantana. Seara ne intoarcem in Porto (pret informativ valabil pentru min. 20 persoane participante: 85 EURO/ persoana). Cazare in Porto.

ZIUA 4 PORTO - COIMBRA FATIMA BATALHA NAZARE (260 km)
Mic dejun. Plecam catre Coimbra (prima capitala a Portugaliei) unde vom face un tur pietonal ce include Universitatea si vechea Catedrala. In Coimbra este placut sa te plimbi pe stradutele inguste cu un farmec aparte, edificiile colorate iti dau o stare de bine iar oamneii primitori nu fac decat sa intregeasca acest cadru de exceptie. In oras exista o sumedenie de restaurante, terase si cafenele cochete, locuri unde te poti bucura de specialitati traditionale portugheze. Ne continuam drumul spre Fatima, unul din cele mai importante centre de pelerinaj din lume, unde vom vizita Basilica Maicii Domnului, locul in care se spune ca in anul 1917 s-a aratat Fecioara Maria unor copii de ciobani. Timp liber pentru vizita dupa care ne vom continua drumul catre Manastirea Batalha, declarata patrimoniu UNESCO, ce dateaza din secolul al XV- lea (intrarea inclusa). Cazare la Miramar Hotel & Spa 4* (sau similar) in Nazare.

ZIUA 5 NAZARE - ALCOBACA - OBIDOS - LISABONA (140 km)
Mic dejun. Astazi vom porni vizita cu manastirea Alcobaca - obiectiv UNESCO - fondata in 1153 ca dar al Regelui Alfonso Henriques catre Bernard de Clairvaux (intrarea inclusa). Continuam drumul spre Obidos, un oras medieval ce se intinde in partea de nord a Lisabonei si care este fara indoiala una dintre cele mai reprezentative asezari fortificate din Portugalia. Vizitatorii pot admira, plimbandu-se printe metereze: morile de vant, viile si fermele din imprejurimi. Obidos este unul dintre cele mai pitoresti orase din Portugalia, cu strazi inguste pavate cu piatra, casute traditionale si magazinele autentice cu diverse obiecte mestesugaresti. Dupa amiaza vom ajunge in Lisabona. Cazare la Hotel VIP Executive Santa Iria 4* (sau similar).

ZIUA 6 LISABONA - SINTRA - CABO DA ROCA - CASCAIS - ESTORIL (excursie optionala)
Mic dejun. Va propunem excursia optionala de o zi la Sintra, fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze, un oras de poveste, inconjurat de numeroase castele si palate. Datorita valorii sale istorice a fost declarat de catre UNESCO patrimoniu universal. Vom putea vizita Palatul National, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV - XVI sau Quinta da Regaleira, conceput si construit la sfarsitul anilor 1800, care reflecta sensibilitatea si interesele culturale, filozofice si stiintifice ale proprietarului principal AntAlnio Augusto de Carvalho Monteiro (1848-1920) si ale arhitectului italian Luigi Manini (1848-1936). Acesta a modelat ferma de 4 hectare in amenajari mixte, care evoca arhitectura romanica, gotica, renascentista si manuelina. Palatul este inconjurat de gradini luxuriante, lacuri, pesteri si cladiri enigmatice, locuri care ascund semnificatii alchimice, precum cele evocate de francmasonerie, templieri si rozicrucieni. Timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: in acest loc se termina pamantul si incepe marea. Ne continuam drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care, de-a lungul timpului, s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa (pret informativ valabil pentru minim 20 persoane participante: 90 EURO/persoana). Seara o putem petrece intr-un restaurant cu specific portughez unde vom putea asculta muzica fado. Fiind la origine o muzica populara arabeasca ce s-a dezvoltat in cadrul oraselor, ea este adanc inradacinata in constiinta oamenilor, constituindu-se metaforic in insusi destinul (fado) lor. Cazare Hotel VIP Executive Santa Iria 4* (sau similar).

ZIUA 7 LISABONA (tur de oras)
Mic dejun. In prima parte a zilei avem programat un tur de oras cu ghid local. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos (intrarea nu este inclusa), o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos - monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Vom vedea apoi Piata Marques de Pombal, Avenida da Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. Dupa-amiaza timp liber pentru vizite si cumparaturi. Cazare la VIP Executive Santa Iria 4* (sau similar) in Lisabona.

ZIUA 8 LISABONA - TIMISOARA
Mic dejun, timp liber in Lisabona. Transfer catre aeroport pentru imbarcare pe cursa LUFTHANSA Lisabona - Timisoara cu decolare la ora 14:25 (zbor cu schimbarea cursei la Munchen). Sosire in Timisoara la ora 22:20.


Servicii incluse:
Transport cu avionul Timisoara Porto/ Lisabona - Timisoara, compania LUFHANSA/AIR DOLOMITI, zbor cu escala la Munchen
Taxele de aeroport (pot suferi modificari)
Bagaj de cala 23 kg/persoana si bagaj de mana
7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4* conform programului: 3 nopti in Porto, 1 nopate in Nazare, 3 nopti in Lisabona
Transferuri aeroport - hotel - aeroport
Transport pe teritoriul Portugaliei cu autocar dotat cu aer conditionat
Ghizi locali pentru tururi de oras in Lisabona si Porto
Croaziera pe raul Douro si vizita cu degustare de vinuri in Porto
Vizitarea oraselor Coimbra, Fatima, Obidos, Alcobaca, Batalha impreuna cu insotitorul de grup
Vizitarea manastirilor Batalha si Alcobaca (intrari incluse)
Insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:
Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno (optionale)
Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
Taxa municipala impusa de primaria orasului Lisabona si a orasului Porto (se achita personal, la receptia hotelului aproximativ 2 euro/persoana/noapte)
Excursiile optionale
Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana - se practica in Portugalia, se achita la sosirea in tara prin insotitorul de grup

Conditii de plata:
20% din pretul pachetului de calatorie la inscriere;
30% din pretul pachetului de calatorie cu minim 60 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului de calatorie cu minim 45 zile inaintea plecarii.

Oferta din categoria:


 
PORTUGALIA - 7 nopti cazare hoteluri 4* cu mic dejun + transport avion Timisoara + taxe aeroport + transferuri + croaziera + vizite = 1270 euro/pers - 8 zile / 1270 EURO
Plecare Pana la
09.Oct.2024 16.Oct.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 26.08.2024




# #