Circuit PORTUGALIA – Vacanta de Sf Andrei & 1 Decembrie

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

PORTUGALIA – Vacanta de Sf Andrei & 1 Decembrie / 6 zile

» Plecari: 30.Nov.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 999 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Lisabona| Sintra| Queluz| Cabo da Roca| Cascais| Fatima| Batalha| Coimbra| Porto| Guimaraes| Braga


30 Noiembrie | BUCURESTI – LISABONA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM cu destinatia Lisabona, via Amsterdam. Decolare la ora 06:00 cu zborul KL1372 si aterizare la Amsterdam la ora locala 08:00. Decolare spre Lisabona pe zborul KL1583 la 12:35. Sosire Lisabona la ora 14:35. Transfer in oras pentru un tur de oras cu ghid local Lisabona, una din cele mai contrastante capitale europene. Ne vom opri in cartierul Belem – un loc strans legat de descoperirile maritime portugheze pentru a vizita Biserica Jeronimos – o capodopera a stilului Manuelin, aflata pe lista Patrimoniului Mondial Unesco, Turnul Belem (1515) si Monumentul Descoperirilor Maritime (vizite exterioare). Check-in la hotel. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie pentru odihna sau pentru a explora pe cont propriu orasul. Cazare la hotel Olissippo Marques de Sa 4* sau similar Lisabona.

01 Decembrie | LISABONA – QUELUZ – SINTRA – CABO DA ROCA - CASCAIS
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Lisabona sau, optional, Excursie la Sintra, declarata de UNESCO patrimoniu universal. In drum spre Sintra, facem o oprire sa vizitam Palatul National Queluz – un palat remarcabil care ilustreaza perfect evolutia Curtii Portugheze in secolele XVIII-XIX, perioada dominata de stilurile baroc, rococo si neo-clasicism. Continuam apoi spre Sintra - fosta resedinta de vara a Regilor Portugaliei, aceasta adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. In Sintra vom avea timp liber la dispozitie pentru a putea explora acest oras fascinant. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Intoarcere la Lisabona dar nu inainte de a face un ultim popas la Cascais. Timp liber la dispozitie in Lisabona. Cazare hotel Olissippo Marques de Sa 4* sau similar Lisabona.
02 Decembrie | LISABONA – FATIMA – BATALHA – COIMBRA – PORTO
Mic dejun. Prima oprire in aceasta zi este in Fatima, care dupa aparitiile Fecioarei Maria din 1917 a devenit unul din cele mai cunoscute locuri de pelerinaj catolic si unde putem vizita Capela Aparitiilor, basilica Rozariului si moderna basilica a Sfintei Treimi. Ne indreptam apoi catre Batalha unde vizitam manastirea Santa Maria da Victoria - capodopera a arhitecturii gotice si manueline, inclusa in Patrimoniul UNESCO. Ultima oprire va fi in Coimbra – capitala medievala a Portugaliei pentru aproape o suta de ani si renumit centru universitar. Vechea Universitate ocupa cladirile fostului palat regal, devenit «Paço dos Estudos» in 1540. De pe terasa admiram frumoasa panorama a orasului si coboram strazile pietruite pentru a patrunde in sarmul si misterele centrului istoric. Transfer la cazare in Porto. Cazare la hotel Black Tulip Porto Gaia 4* sau similar Porto.
03 Decembrie | PORTO
Mic dejun. Suntem in Porto, supranumit “Orasul Invincibil”. El ne cucereste de la prima vedere prin peisajul pitoresc, pietele rustice, sau vechile case de comert construite pe fostele ruine romane. Urcam scarile in zig-zag, colindam strazile inguste, admiram casele vopsite simplu, si avem sansa in orice moment sa ne intalnim cu Tripeiros, locuitorii care inca mai pastreaza vechile traditii ale orasului. Odata ajunsi in Porto trebuie sa incercati Tripas à Moda do Porto, Bacalhau à Gomes de Sá (mancaruri locale cu peste - cod in special), Francesinha (snack popular in Porto cu diverse tipuri de carne si legume), celebrul vin de Porto si Pasta de Nata (tarte cu ou). Exploram Porto intr-un tur de oras cu ghid local vizitand Palatul Bursei, Magnifica Biserica Gotica St. Francisco si Crama Vila Nova Gaia, la final fiind invitati la o degustare de vin de Porto in Vila Nova Gaia. Cazare la hotel Black Tulip Porto Gaia 4* sau similar Porto.
04 Decembrie | PORTO – GUIMARAES – BRAGA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Porto sau, optional, Excursie la Guimaraes si Braga. In prima parte a zilei ne vom indrepta catre Guimaraes – care ocupa un loc aparte in inima portughezilor intrucat a fost prima capitala a Portugaliei, aici fiind “locul unde s-a nascut Portugalia”. Vom admira Palatul Ducal constructia fostei resedinte a primilor duci de Braganza demarand in anii 1420-1422. In Guimaraes mai pot fi admirate superbele biserici dar si faimoasa faianta de ajulezos pe fatadele cladirilor. Continuam excursia de azi cu Braga, "Bracara Augusta" in epoca romana, al treilea oras al Portugaliei si capitala religioasa a tarii, un loc plin de istorie. Biserica si Sanctuarul Bom Jesus este un important punct de pelerinaj, cu o impunatoare scara in stil baroc care urca 116 m...va asigur ca merita efortul... Apoi ne vom pierde pe stradutele pitoresti din centrul istoric al orasului, insotiti de povestile pitoresti ale locului, in asteptarea noului an. Intoarcere la hotel in Porto. Cazare la hotel Black Tulip Porto Gaia 4* sau similar Porto.

05 Decembrie | PORTO - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie. Transfer catre aeroport si imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1574 la Amsterdam cu decolare la ora 16:10 si aterizare la 19:50 urmat de zborul de intoarcere la Bucuresti KL1377 cu decolare la ora 20:45 si aterizare in Bucuresti la ora 00:30 (a doua zi).




Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti – Lisabona, via Amsterdam, Compania KLM
• Bilet de avion Porto - Bucuresti, via Amsterdam, Compania KLM
(Zborurile includ cate 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala)
• Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la momentul emiterii biletelor)
• Cazare 5 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
 2 nopti cazare la Lisabona, hotel Olissippo Marques de Sa 4* sau similar
 3 nopti cazare la Porto, hotel Black Tulip Porto Gaia 4* sau similar
• Transferuri aeroport – hotel – aeroport
• Transport cu autocar local conform itinerariului
• PACHET DE EXCURSII SI SERVICII:
 Tur de oras cu ghid local in Lisabona
 Tur de oras cu ghid local in Porto
 Vizita la Universitatea din Coimbra
 Vizite la Fatima, Batalha, Coimbra
 Ghizi locali pentru vizitele din Fatima, Coimbra si Batalha
 Vizita cu degustare de vin in Porto la Celebra Crama din Vila Nova de Gaia
• Insotitor roman de grup
Servicii neincluse:
• Asigurare storno si medicala (se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Excursiile optionale
• Intrarile la obiectivele turistice din program: aprox. 35 Euro/persoana (se achita la sosirea in Lisabona):
Manastirea Batalha, Palatul Bursei din Porto, Biserica Sf. Francisc din Porto
• Taxele de oras - se achita exclusiv la receptia hotelurilor
(tarife aprox.: 2 euro/pers./noapte – Lisabona; 2,5 euro/pers./noapte – Porto)
• Bacsis recomandat pentru soferi, ghizi, personal hotelier etc: 5 euro/pers./zi
Excursii optionale calculate pentru minim 20 platitori
• Excursie la Sintra, Palatul Queluz, Cabo da Roca si Cascais: 70 Euro/persoana
Include: transfer autocar local, biletul de intrare la Palatul Queluz, ghid local pentru vizitarea palatului, vizitele din program, insotitor roman de grup.
• Excursie la Guimaraes si Braga: 60 Euro/persoana
Include: transfer autocar local, biletul de intrare la Palatul Ducal, biletul de intrare la Catedrala din Braga, vizitele din program, ghid local, insotitor roman de grup.

NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Zilele de desfasurare ale excursiilor optionale sunt informative; vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie

in

Oferta din categoria:


 
PORTUGALIA – Vacanta de Sf Andrei & 1 Decembrie - 6 zile / 999 EURO
Plecare Pana la
30.Nov.2024 05.Dec.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 08.08.2024




# #