Circuit REVELION 2025 BUDAPESTA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

REVELION 2025 BUDAPESTA / 5 zile

» Plecari: 29.Dec.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 695 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu:
Revelion pe malul Dunarii
Perioada: 29.12.2024 – 02.01.2025
(5 zile/ 4 nopti)


Ziua 1 (29.12): BUCURESTI – BUDAPESTA
Intalnire cu conducatorul de grup la ora 14:30 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Budapesta (decolare la ora 17:00). Sosire la ora locala 17:50 la Budapesta si transfer la hotel Vitta 3* (sau similar), pentru cazare. Timp liber la dispozitie. Seara, incepand cu ora 20:30, va propunem o croaziera optionala cu cina pe Dunare intre Buda si Pesta cu ghid local in limba romana: welcome drink-vin spumant, preparate calde, preparate reci, salate, desert (bufet suedez). Bauturi: vin Tokay si apa minerala. Pret informativ: 60 EURO/ persoana (transfer dus-intors cu autocarul si ghidul local sunt incluse).
Ziua 2 (30.12): BUDAPESTA – PARNDORF – VIENA – BUDAPESTA (optional)

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional va propunem o excursie de o zi in capitala Austriei si shopping la Parndorf. Sosire in Viena si intalnire cu ghidul local, in jurul orei 10.30. Viena este un centru cultural recunoscut in intreaga lume, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele sale. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate in timpul turului panoramic de oras se numara: Opera, Monumentul lui Johann Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea. Timp liber pentru cumparaturi pe Mariahilferstrasse. La intoarcerea spre Ungaria, vom opri la Parndorf pentru cumparaturi. Seara cazare la Budapesta la acelasi hotel. Pret informativ: 60 EURO/ persoana, minim 25 platitori.
Ziua 3 (31.12): BUDAPESTA

Dupa micul dejun, intalnire cu ghidul local si in continuare, vom face un tur panoramic al orasului cu autocarul, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Timp liber la dispozitie pe cea mai importanta artera comerciala a capitalei Ungariei, Vaci Utca. Pregatiri pentru seara de Revelion. Timp liber la dispozitie. Seara, participare la Cina Festiva de Revelion (se achita optional la inscriere), organizata la restaurant, cu meniu complet, bauturi locale, alcoolice si racoritoare incluse si sampanie la ora 12 noaptea. Tarif informativ 150 EURO/ persoana.
Ziua 4 (01.01): COTUL DUNARII (230 KM)
Mic dejun. Dupa micul dejun pornim impreuna cu ghidul local, spre Cotul Dunarii. Se viziteaza orasul medieval Szentendre (Sf.Andrei), oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, situat pe malul Dunarii si orasul medieval Esztergom, pana la 1241 capitala Ungariei, unde se afla Bazilica Episcopala, in care au fost incoronati toti regii maghiari. La intoarcere vom trece si pe langa Visegrad, fosta resedinta a lui Matei Corvin. Dupa amiaza, intoarcere la Budapesta si cazare la acelasi hotel. Seara, va propunem optional, cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-o crama din secolul XIII. Tarif informativ 60 EURO/ persoana, minim 20 platitori.
Ziua 5 (02.01): BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Budapesta. La ora 15:45 transfer la aeroportul din Budapesta pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare din Budapesta la ora 18:20, sosire in Bucuresti la ora 21:05.


Servicii incluse:

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _
PRET/persoana: 695 EURO
(loc in camera dubla)
Pret pentru camera single: 895 EURO / persoana
(camerele single sunt in numar limitat si se confirma la cerere, in limita disponibilitatilor)
Pret pentru a treia persoana adulta in camera dubla cu pat suplimentar: 680 EURO
Pret pentru copil 2 – 11.99 ani in camera dubla cu doi adulti: 680 EURO
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti - Budapesta - Bucuresti cu compania TAROM;
• bagaj de cala in limita a 23 kg, o singura piesa;
• 4 nopti cazare cu mic dejun bufet in Budapesta la Vitta Hotel 3* sau similar;
• tur panoramic de oras in Budapesta cu cu autocarul si ghid local vorbitor de limba romana (3 ore);
• excursie la Cotul Dunarii;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iunie 2024. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• cateringul in timpul zborului;
• asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandata);
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 20 EURO/persoana – se practica in Austria si se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale;
• alte servicii decat cele mentionate ca fiind incluse.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
29.12.2024 RO 237 Bucuresti 17:00 – Budapesta 17:50 durata zborului: 1h50minute
02.01.2025 RO 238 Budapesta 18:20 – Bucuresti 21:05 durata zborului: 1h45minute

GRUP MINIM: 25 persoane
Pentru un grup de 15-24 persoane, pretul se majoreaza cu 50 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 21 zile inainte de plecare. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.




Oferta din categoria:


 
REVELION 2025 BUDAPESTA - 5 zile / 695 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2024 02.Jan.2025 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.07.2024




# #