Grup Organizat pe Marea Mediterana Paste 2025 Ibiza – Sardinia – Palma de Mallorca - Cannes

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Grup Organizat pe Marea Mediterana Paste 2025 Ibiza – Sardinia – Palma de Mallorca - Cannes


Norvegian Cruise Line (NCL) este o companie care operează nave de croazieră, cu sediul la Miami-Dade County, Florida. Compania si-a început activitatea în anul 1966 sub numele norvegian Caraibe Line. Norvegian Cruise Line are o companie sora, NCL Americii. NCL este deţinută în comun de către Star Cruises (care la rândul lor sunt deţinute de către Grupul Genting cu sediul în Malaezia) şi...

Imbarcare din:  
BUCURESTI
Destinatie:  
Durata croaziera:  
1 zile
Croaziere
Itinerariu
Ziua Portul Sosire Plecare
1 Cazare Barcelona - -
2 Excursie in Barcelona - -
3 Barcelona, Spania - 17:00
4 Ibiza, Spania 11:30 22:00
5 Palma de Mallorca, Spania 07:00 15:00
6 Cagliari, Sardinia, Italia 11;00 18:00
7 Napoli, Italia 10:00 20:30
8 Civitavecchia, Italia 08:00 21:00
9 Livorno, Italia 09:00 -
10 Livorno, Italia - 18:00
11 Cannes, Franta 07:30 15:30
12 Barcelona 07:00 -


Date de plecare si preturi
Plecare Cabina interioara Cabina exterioara cu vedere la ocean Cabina exterioara cu balcon Suita
15.Apr.2025 2199 2449 2649 - Rezervare
Preturile sunt in functie de data plecarii, tipul cabinei, exprimate in EURO / persoana

Descriere:
Tariful include:
- cazare 9 nopti la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ales;
- pensiune completa la bordul navei in restaurantele principale, cele bufet si pentru gustari;
- divertisment la bordul navei, productii de teatru si muzica live;
- participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera, piscine, Jacuzzi;
- bilete de avion Bucuresti – Barcelona – Bucuresti, via Varsovia cu bagaj de mana (8 kg) si bagaj de cala (23 kg) inclus
- taxele portuare si de aeroport
- transfer aeroport – port – hotel - aeroport
- insotitor de grup (minim 20 de pasageri)
- 1 noapte cazare la Hotel 3* in Barcelona, cu mic dejun inclus
- excursie in Barcelona pe 16.04.2025
- taxa hoteliera in Barcelona

Tariful nu include
- servicii medicale la bord
- restaurantele de specialitate si spectacolele cu cina inclusa
- anumite activitati de divertisment
- internetul
- asigurarea medicala cu acoperire Covid
- excursiile optionale la tarm
- accesul la centrul de infrumusetare si Spa (tratamente si servicii personalizate)
- bauturile alcoolice si non alcoolice servite la bord
- service Charge-ul 20 euro/ persoana/ zi


Norwegian Breakaway te provoaca sa renunti la orice rutina si sa te bucuri de mare, soare si una dintre cele mai interesante nave ale flotei Norwegian. Promenada in aer liber, optiuni diverse pentru a lua masa, Aqua parc cu tobogane, un complex pentru activitati pe mai multe etaje si, bineinteles, divertisment de calitate

Nota oferta:
Ziua 1, 15 aprilie 2025, Barcelona
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni si zbor catre Barcelona. Transfer la hotelul din Barcelona. Cazare cu mic dejun.
Ziua 2, 16 aprilie 2025, Barcelona
Astazi este o zi dedicata vizitarii Barcelonei. Asa ca iti prounem o excursie (inclusa) unde vei afla mai multe despre Sagrada Familia (exterior) – cea mai mare biserica crestina nefinalizata ale lumii catolice si cea mai faimoasa opera a lui Antonio Gaudi din Barcelona. Dupa unul dintre cele mai graitoare exemple ale modernismului de secol 20 urmeaza Cartierul Gotic, locul unde medievalul prinde viata. Excursia se incheie in portul Barcelona pentru imbarcare pe Norwegian Breakaway.
Ziua 3, 17 aprilie 2025, Ibiza
Locul preferat al celebritatilor si petrecaretilor, Ibiza te intampina cu o atmosfera incredibila. Frumoasa insula vulcanica are de oferit peisaje si restaurante excelente! Iar orasul vechi al Ibizei – D’Alt Villa, monument inclus in patrimoniul Unesco este o experienta in sine, plin de alei inguste si pietruite, marginite de case albe si terase umbrite!
Ziua 4, 18 aprilie 2025, Palma de Mallorca
Palma este un oras care uimeste. A fost construit in secolul al XIII-lea din piatra de culoarea mierii si ne atrage cu strazi pietruite, cafenele, restaurante, soare, plaja si apele calde ale Golfului Palma. Principalul obiectiv este catedrala “La Seu”, una dintre cele mai inalte cladiri gotice din Europa si o priveliste imposibil de ratat pentru cei care vin de pe mare. Palau de l''Almudaina, un fost fort Islamic convertit de monarhii Mallorcai in palat regal. Regele Spaniei inca tine ceremonii aici si, in mod simbolic, inca are resedinta aici. Culori calde, soare si o atmosfera relaxata, tipic spaniola te asteapta in Palma de Mallorca.
Ziua 5, 19 aprilie 2025, Cagliari, Sardinia
Istoria, arta si cultura merg de mana cu plaje, lagune si zone verzi: Cagliari este bijuteria Insulei Sardinia. Construit, la fel ca Roma, pe sapte coline si cuibarit intre piatra de calcar alba si marea albastra, Cagliari te asteapta sa te bucuri de un festin vizual. Spiaggia del Poetto, o plaja unde majoritatea localnicilor isi petrece timpul; Castello – unul dintre cele patru catiere istorice ale orasului; Sau Gradina Capucinilor, un parc istoric folosit candva pentru cultivarea plantelor medicinale si minunat pentru racoare in timpul verii.
Ziua 6, 20 aprilie 2025, Napoli
Paste fericit in Napoli! Desi a fost intotdeauna oaia neagra a oraselor italiene, neadaptatul, un fel de Calcutta europeana, Napoli are o mostenire impresionanta evidentiata prin arta, biserici, castele si palate. In plus, Napoli este punctul de plecare spre spectaculoasa Coasta Amalfi, declarata monument UNESCO pentru unicitatea si frumusetea peisajului natural. Sau Reggia Caserta, al carui palat este supranumit Versaille-ul Italiei. Sau o plimbare prin Pompeii, o adevarata incursiune in timpurile romanilor, iar, in antiteza, se poate ajunge pe stilata Insula Capri!
Ziua 7, 21 aprilie 2025, Civitavecchia
Civitavecchia, orasul port al Romei, are o istorie ce se intinde pe mai mult de 1000 de ani si este prezenta in monumente precum Fortul Michelangelo sau fantana Vanvitetelli. Civitavecchia este punctul de plecare pentru Roma! Orice excursie de o zi in Roma inseamna arta in toate formele ei de manifestare: sport, literatura, stiinte, cultura gastronomica in cele mai rafinate forme de exprimare ale acestora. Roma este un cumul de manifestari ale frumosului: Muzeul Vaticanului, Fontana di Trevi, Capela Sixtina, Colosseum-ul, Piata Sfantul Petru si Basilica, Forumul Roman, Castelul Sant Angelo, Treptele Spaniole, Piata Navona si lista poate continua....
Zilele 8 – 9, 22 – 23 aprilie 2025, Livorno
Livorno este portul de pornire pentru explorarea Toscanei! Nava sta aici doua zile, asa ca ai timp din belsug la dispozitie pentru a vizita Florenta, leaganul renasterii italiene, capitala a artelor si care gazduieste unul dintre cele mai vechi centre istorice ale lumii. Casa a Domului, Galeriilor Uffizi si Ponte Vecchio, orasul lasat mostenire de familia Medici are o bogatie culturala si istorica ce poate rivaliza chiar cu clasica Atena. Sau, mergi mai departe si poti vizita Cinque Terre satele pitoresti ale Rivierei Ligurice, considerate minuni naturale si incluse in patrimoniul Unesco.
Ziua 10, 24 aprilie 2025, Cannes
Candva un sat de pescari, astazi Cannes este cel mai elegant si popular oras de pe Riviera Franceza. Panorama de sus aproape ca iti taie respiratia, se vede orasul inconjurat de marea albastra si de insulele Lerins. In portul vechi vin cele mai frumoase iahturi din lume sa acosteze, mai ales in perioada renumitului festival de film cand orasul este plin de viata si vedete! Din Cannes se pot face excursii la Monaco, Nisa sau Eze.

Ziua 11, 25 aprilie 2025, Barcelona
Debarcare de pe Norwegian Breakaway si zbor catre casa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 05.07.2024



# #