CROAZIERA CELESTYAL CRUISES „DESERT DAYS”

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CROAZIERA CELESTYAL CRUISES „DESERT DAYS”



Imbarcare din:  
BUCURESTI
Destinatie:  
Durata croaziera:  
1 zile
Croaziere
Itinerariu
Ziua Portul Sosire Plecare
1 DOHA CAZARE -
2 DOHA - 17:00
3 BAHRAIN - -
4 DUBAI - -
5 DUBAI NOAPTELA BORD -
6 KHASAB, OMAN - -
7 INSULA SIR BANI YAS - -
8 ABU DHABI - -
9 DOHA 08:00 -
10 DOHA-BUCURESTI 09:10 13:20


Date de plecare si preturi
Plecare Cabina interioara Cabina exterioara cu vedere la ocean Cabina exterioara cu balcon Suita
08.Nov.2024 1699 1759 - - Rezervare
20.Dec.2024 1939 2049 - - Rezervare
Preturile sunt in functie de data plecarii, tipul cabinei, exprimate in EURO / persoana

Descriere:
Doha | Bahrain | Dubai | Khasab (Oman) | Insula Sir Bani Yas | Abu Dhabi
Excursii incluse in Doha, Bahrain si Abu Dhabi

Ziua 1 | BUCURESTI – DOHA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la biroul de informatii, la ora 07:00 pentru imbarcare pe zborul QATAR QR220 cu destinatia Doha. Decolare la ora 10:00 si aterizare la Doha la ora 15:30, ora locala. Transfer la hotel pentru indeplinirea formalitatilor de check-in. Cazare hotel Embassy Suites Doha City 4* sau similar Doha.

Ziua 2 | DOHA
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor efectuam un tur de oras Doha cu ghid local. Pornim intr-o calatorie care incepe cu incantatorul Sat Cultural Katara. Exploram satul cu un ghid local dupa care continuam cu animatul Souq Waqif. Ne cufundam in atmosfera vibranta a souq-ului cu un tur ghidat si incheiem experienta cu un transfer in port pentru imbarcare la bordul celui mai nou vas de croaziera din flota, Celestyal Journey - https://celestyal.com/our-ships/journey/ . Indeplinirea formalitatilor de imbarcare si check-in. Vasul paraseste portul in jurul orei 17:00 si va naviga spre Bahrain. Noapte la bord in tipul de cabina ales.

Ziua 3 | BAHRAIN
Mic dejun. Amplasat in inima Golfului Persic, Bahrain atrage prin amestecul sau de traditie si modern. Pe masura ce nava de croaziera acosteaza in portul Khalifa Bin Salman, ne vom trezi pasind intr-o lume in care istoria se intalneste cu luxul. Excursie inclusa: „Bahrain – Marele Tur”. Astazi vom trece in revista cele mai importante si mai celebre atractii din Bahrain. Prima oprire va fi la Marea Moschee Al Fateh cu domul sau emblematic din fibra de sticla – unul dintre cele mai mari din lume. Desi foarte importanta ca si lacas de cult, moscheea este si casa Bibliotecii Centrului Islamic cu o colectie de peste 7.000 de texte religioase, carti de referinta si periodice. Trecem apoi la cea mai populara destinatie turistica din tara – Muzeul National Bahrain. Aceasta frumoasa cladire postmoderna cu vedere la malul apei adaposteste artefacte si exponate care se intind pe 5.000 de ani de istorie, incepand cu vechea civilizatie Dilmun....o introducere cu adevarat captivanta in regiune si oamenii ei. In drumul nostru spre urmatoarea noastra destinatie vom face o oprire foto la Athar, o structura frumoasa in inima orasului Manama, care sarbatoreste contributia femeilor din Bahrain la tara si cultura ei. Urmeaza Fortul istoric Bahrain, un sit plin de istorie antica. Desi fortul insusi dateaza din secolul al XVI-lea, cand a fost construit de portughezi, sapaturile sitului au aratat ca zona a fost populata inca din 2.300 i.Hr. si s-ar putea sa fi fost capitala vechiului imperiu Dimun. Centrul de artizanat Al Jasra va fi penultima oprire, situat in satul cu acelasi nume. Pe masura ce va deplasati prin camerele centrului veti vedea exemple ale unora dintre mestesugurile traditionale ale tarii, inclusiv palmierul tesut, ceramica si lemn. Inainte de a ne intoarce la nava vom face o ultima oprire pe impresionantul drum King Fahd – 25 de kilometri de poduri si drumuri finalizate in 1986 si care leaga Bahrain-ul si Arabia Saudita pentru prima data in 25.000 de ani. Retur la vas. Vasul paraseste portul in jurul orei 17:00 si va naviga spre Dubai. Noapte la bord in tipul de cabina ales.

Ziua 4 | DUBAI
Mic dejun. Pe masura ce ne apropiem de Dubai, toate privirile vor fi atintite asupra zgarie-norilor ce se arata falnice inaintea ochilor nostri. Arhitectura de ultima ora, hoteluri de lux, masini rapide, magazine de designer...cam asa s-ar traduce o zi in Dubai! Timp liber la dispozitie. Cufundati-va in stilul de viata al celor bogati si faimosi din portul emblematic Dubai. Intrati intr-o scena in care cea mai inalta cladire din lume saruta cerul, in timp ce souk-urile pline de viata ofera o comoara de minuni, de la condimente exotice la bijuterii de exceptie. Pregatiti-va sa va tocmiti in timp ce navigati pe strazile vibrante si lasati atractia acestei oaze de desert sa va captiveze simturile. Noapte la bord in tipul de cabina ales.
*** In aceasta zi puteti opta pentru una din urmatoarele excursii optionale propuse la bordul vasului:

Excursie Cod excursie Tarif adult Tarif copil
Excursie de ½ zi „Minunile noi din Dubai” DUB-01 103 77
Excursie de 1 zi „Exploreaza Dubai vechi si nou” DUB-08 103 77

Ziua 5 | DUBAI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Dubai. Vasul paraseste portul in jurul orei 19:00 si va naviga spre Khasab (Oman). Noapte la bord in tipul de cabina ales.
*** In aceasta zi puteti opta pentru una din urmatoarele excursii optionale propuse la bordul vasului:
Excursie Cod excursie Tarif adult Tarif copil
Excursie de ½ zi „Cucereste dunele de nisip” DUB-02 109 82
Excursie de ½ zi „Dubai vazut din cel mai inalt turn” DUB-06M 105 79

Nota oferta:
Servicii incluse:
• Zbor direct Bucuresti – Doha – Bucuresti, compania QATAR
• Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• Taxele portuare, de securitate si de serviciu
• 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel Embassy Suites Doha City 4* sau similar Doha
• 7 nopti cazare cu pensiune completa (mic dejun-pranz-cina) si pachet de bauturi Premium** la bordul vasului Celestyal Journey in tipul de cabina ales
• Tur de oras Doha cu ghid local
• Tur cu ghid local la minunile Qatar-ului – The Pearl & Lusail
• Excursie „Bahrain – Marele Tur” in Bahrain
• Excursie „Explorand emblemele din Abu Dhabi” in Abu Dhabi
• Participarea la activitatile de divertisment (programul se va comunica la bord) si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei
• 1 ora pe zi de internet Wi-fi inclus pe persoana
• Transferuri aeroport – hotel - port – aeroport
• Insotitor de grup

Servicii neincluse:
• taxele de oras (se achita individual la receptia hotelurilor)
• Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Intrarile la obiectivele turistice
• Excursiile optionale prezentate pe vas (tarifele din program sunt informative si pot suferi modificari pana la data calatoriei)


Transferuri la aeroportul Otopeni/Piata Victoriei din urmatoarele orase:
• Constanta (50 euro/pers.), Medgidia (45 euro/pers.), Cernavoda (45 euro/pers.), Fetesti (45 euro/pers.), Slobozia (45 euro/pers.)
• Iasi (45 euro/pers.), Targu Frumos (45 euro/pers.), Roman (40 euro/pers.), Bacau (35 euro/pers.), Onesti (42 euro/pers.), Adjud (33 euro/pers.), Focsani (28 euro/pers.), Buzau (21 euro/pers.), Urziceni (20 euro/pers.)
• Brasov (36 euro/pers.), Predeal (32 euro/pers.), Sinaia (30 euro/pers.), Campina (25 euro/pers.), Ploiesti (20 euro/pers.)
• Pitesti (28 euro/pers.)

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL DIN PROVINCIE
 Transferul se rezerva odata cu pachetul turistic DOAR la cererea expresa a turistului! Ulterior acesta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
 Tarifele mentionate mai dus sunt pe persoana, valabile pentru ambele sensuri (dus-intors).

CELESTYAL JOURNEY este o nava noua in flota liniei de croaziera si poate gazdui pana la 1.260 de oaspeti, oferind 630 de cabine, dintre care 149 cu balcoane, 120 sunt suite Junior si 28 suite Grand. Celestyal Journey ofera oaspetilor o varietate de spatii publice la bord, cum ar fi restaurante specializate si tematice care ofera mancaruri mediteraneene, europene si asiatice. In plus, nava are o zona de demonstratie gastronomica, precum si o locatie exclusiva numita Chef’s Table. Celestyal Journey include, de asemenea, opt baruri si lounge-uri.

NOTA: pe acest pachet excursiile oferite la bordul vasului (incluse in pachet sau optionale) sunt in sistem co-sharing, intr-o limba de circulatie europeana si sunt strict in responsabilitatea vasului de croaziera; este decizia lor daca permit sau nu insotitorului nostru de grup sa se alature si sa asigure traducerea.

Important! Pentru calatoria in croaziera este nevoie de PASAPORT – document valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.


in
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 14.06.2024



# #