Last minute
Early Booking
Sejur
Cazare
Circuite
Croaziere
Agentii de turism
Bilete avion
Excursii de o zi
34568
Ghid Cluj Napoca
Unde sa mananci
Cluj Napoca
Indiferent ca preferati un meniu bazat pe preparate ardelenesti sau ca sunteti mai degraba fanul bucatariei mediteraneene sau al celei asiatice, in Cluj veti gasi cu siguranta un restaurant pe gustul dumneavoastra.
De exemplu, pentru specialitati culinare traditionale, trebuie sa mergeti la Casa Ardeleana, unde puteti comanda cu incredere papara maramuresana, ciolan afumat sau frigaruile haiducesti.
De asemenea, un alt restaurant excelent pentru preparatele ardelenesti este Ciuleandra, aflat in incinta hotelului Best Western Topaz. Proprietarii s-au straduit sa formeze o atmosfera autentica de han medieval si au reusit cu succes, sustin clientii care au mancat aici. Ciupercile ciobanesti, aripioarele de pui cu mujdei sau medalionul rustic sunt doar cateva dintre felurile de mancare deosebit de apreciate de musafirii restaurantului.
In afara de preparatele traditionale, puteti merge la Milaneze pentru pizza, la Tokyo Sushi pentru mancare japoneza si la Akropolis pentru bucate grecesti.
Cu o suprafata utila de 200 de metri patrati si o capacitate de 120 de locuri, Baracca e imbinarea perfecta intre restaurant, cafenea si zona "to go", designul contopind cele trei functii. Proiectul noului localul Baracca, deschis pe strada Napoca, este conceput dupa ideea doi in unu: cafenea si restaurant deopotriva. In cafenea se servesc si specialitati de bucatarie usoara, precum salate si sandwich-uri, iar in restaurant se servesc meniuri complexe.
Cel mai ieftin vin e la 29 de lei iar cel mai scump la 300 lei. Aviz amatorilor de bere - nu vor gasi asa ceva la Baracca. Coniacul variaza, in functie de marca, intre 9 si 20 de lei, iar whisky-ul intre 9 si 24 de lei. Maria Dunca sustine ca preturile sunt "raportate la calitate". Adresa: str. Napoca, nr. 8A.
De exemplu, pentru specialitati culinare traditionale, trebuie sa mergeti la Casa Ardeleana, unde puteti comanda cu incredere papara maramuresana, ciolan afumat sau frigaruile haiducesti.
De asemenea, un alt restaurant excelent pentru preparatele ardelenesti este Ciuleandra, aflat in incinta hotelului Best Western Topaz. Proprietarii s-au straduit sa formeze o atmosfera autentica de han medieval si au reusit cu succes, sustin clientii care au mancat aici. Ciupercile ciobanesti, aripioarele de pui cu mujdei sau medalionul rustic sunt doar cateva dintre felurile de mancare deosebit de apreciate de musafirii restaurantului.
In afara de preparatele traditionale, puteti merge la Milaneze pentru pizza, la Tokyo Sushi pentru mancare japoneza si la Akropolis pentru bucate grecesti.
Cu o suprafata utila de 200 de metri patrati si o capacitate de 120 de locuri, Baracca e imbinarea perfecta intre restaurant, cafenea si zona "to go", designul contopind cele trei functii. Proiectul noului localul Baracca, deschis pe strada Napoca, este conceput dupa ideea doi in unu: cafenea si restaurant deopotriva. In cafenea se servesc si specialitati de bucatarie usoara, precum salate si sandwich-uri, iar in restaurant se servesc meniuri complexe.
Cel mai ieftin vin e la 29 de lei iar cel mai scump la 300 lei. Aviz amatorilor de bere - nu vor gasi asa ceva la Baracca. Coniacul variaza, in functie de marca, intre 9 si 20 de lei, iar whisky-ul intre 9 si 24 de lei. Maria Dunca sustine ca preturile sunt "raportate la calitate". Adresa: str. Napoca, nr. 8A.
Unde sa te cazezi | Pagina 4 din 9 | Obiective turistice |
Iti place acest ghid? Trimite-l si prietenilor tai.
Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri
turistice
Evenimente
Maratonul Londonez se desfasoara anual in aprilie, fiind unul dintre cele mai mari maratoane urbane ..
Stiai ca?
In Romania, la Bucuresti, exista un Arc de Triumf similar celui din Paris.
Monumentul a fost definitivat in anul 1936, fiind construit in stil clasic, dupa modelul marelui Arc de Triumf de la Paris...
Cea mai inalta cascada din Europa este Ormeli din Norvegia....
Dictionar
turistic
Greutatea acceptata a bagajelor - Cantitate de bagaje pe care un pasager o poate incarca la bordul unei aeronave. De exemplu, in sistemul utilizat in cadrul liniilor aeriene, greutatea acceptata a unui bagaj este de 30 kg/persoana pentru clasa business si 20 de kg/persoana pentru clasa economic.