Last minute
Early Booking
Sejur
Cazare
Circuite
Croaziere
Agentii de turism
Bilete avion
Excursii de o zi
97547
Ghid Paris
Unde sa mananci
Paris
Rafinamentul bucatariei pariziene nu mai este un secret pentru nimeni. Uneori controversata, alteori criticata, gastronomia franceza primeste insa de cele mai multe ori laude. Odata ajunsi in Paris, oferta restaurantelor pare coplesitoare, dar exista un numar de localuri pe care trebuie sa le vizitati.
Probabil unul dintre cele mai recomandate de elita pariziana, restaurantul din incinta hotelului Plaza Athenee isi uimeste musafirii cu specialitati precum languste cu caviar.
Un alt local frecventat de lumea mondena a Parisului este Guy Savoy, care serveste preparate cu gusturi complexe, cum ar fi, de pilda, anghinarele, biban la gratar cu sos condimentat dulce sau supa de trufe.
Pentru o adevarata mostra de maiestrie frantuzeasca, mergeti la Tour d’Argent, renumit pentru rata cu portocale si pentru faptul ca sosul acestui preparat este gatit chiar in fata clientilor.
La Au C’Amelot va veti bucura de atmosfera calda si de cinci feluri principale de bucate, in timp ce la Chartier va veti putea delecta cu mancaruri simple, precum fripturi picante sau pui cu tarhon.
Braseria Bofinger este cea mai veche din Paris si propune oaspetilor sai un meniu format din mancaruri traditionale, cu stridii si friptura picanta.
Probabil unul dintre cele mai recomandate de elita pariziana, restaurantul din incinta hotelului Plaza Athenee isi uimeste musafirii cu specialitati precum languste cu caviar.
Un alt local frecventat de lumea mondena a Parisului este Guy Savoy, care serveste preparate cu gusturi complexe, cum ar fi, de pilda, anghinarele, biban la gratar cu sos condimentat dulce sau supa de trufe.
Pentru o adevarata mostra de maiestrie frantuzeasca, mergeti la Tour d’Argent, renumit pentru rata cu portocale si pentru faptul ca sosul acestui preparat este gatit chiar in fata clientilor.
La Au C’Amelot va veti bucura de atmosfera calda si de cinci feluri principale de bucate, in timp ce la Chartier va veti putea delecta cu mancaruri simple, precum fripturi picante sau pui cu tarhon.
Braseria Bofinger este cea mai veche din Paris si propune oaspetilor sai un meniu format din mancaruri traditionale, cu stridii si friptura picanta.
Unde sa te cazezi | Pagina 4 din 10 | Obiective turistice |
Iti place acest ghid? Trimite-l si prietenilor tai.
Recomanda prin :
Ghiduri
turistice
Evenimente
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Stiai ca?
Cea mai multa zapada intr-o perioada de 24 de ore: 2,56 metri în Capracotta, Italia la 5 martie 2015.
Cea mai multa zapada intr-o luna calendaristica: 9,91 metri de zapada au cazut in Tamarack, Ca...
Crocodilii inghit pietre, ca sa capete greutate si sa se scufunde mai adanc?...
Dictionar
turistic
Oficiu de turism - Organism oficial sau semioficial national, regional sau local, insarcinat cu reprezentarea si apararea intereselor turistice ale teritorului respectiv. In scopul dezvoltarii activitatii sale, un oficiu poate deschide, in diferite locuri, reprezentante numite "Birouri de turism".
ati citit ce scrieti? 1.cum naiba sa cobori la belgrad, ca apoi sa urci la budapesta??? 2.deci sofia e in drumul meu spre franta? multumesc pt info - n-am stiut... :P