NOU!! Charter Laponia, cu plecare din Cluj Napoca (DS)

4 locuri - in momentul postarii ofertei. Vezi disponibilitatea

Servicii incluse

  • Bilet de avion dusintors la Rovaniemi , zbor charter direct din Bucuresti si Cluj Napoca, operat de compania HISKY
  • Taxele charter: taxele de catering, taxele de degivrare, taxele de aeroport si taxele de combustibil (pot suferi modificari)
  • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* in Levi, conform alegerii dvs.
  • Mese incluse:
  • 4 cine
  • 1 gustare de pranz in ziua 2 si 1 pranz la restaurant in Santa Park in ziua 3
  • 3 Excursii si activitati, astfel:
  • Ziua 2 – Excursie la Ascunzatoarea lui Mos Craciun
  • Ziua 3 – Santa Claus Village, intalnire cu Mos Craciun
  • Ziua 3 – Excursie la parcul tematic Santa Park cu urmatoarele activitati incluse: trenul magic, cursurile scolii de elfi, traversarea Cercului Arctic, Galeria de Gheata, spectacolul Scolii de Elfi, etc
  • Pasaport special pentru copii
  • Diploma de traversare a Cercului Arctic
  • Scrisoare personalizata pentru fiecare copil din partea lui Mos Craciun
  • Animatori pentru copii pe perioada zborului catre Rovaniemi
  • Hainele termale pe perioada sederii in Laponia
  • Transport cu autocar local pentru activitatile din program
  • Transfer Aeroport Rovaniemi – Levi – Aeroport Rovaniemi
  • Insotitor roman de grup

Servicii neincluse

  • Asigurarea storno si medicala de calatorie cu protectie COVID (recomandata)
  • Excursiile optionale

Descriere oferta

DETALII PROGRAM
Ziua 1 | Sosire in laponia la rovaniemi

Mese incluse: Mic dejun in avion, cina

Zbor charter din CLUJ NAPOPCA: 19 DEC 24 H4 7459 CLJ – RVN 06:00 – 09:00

Intalnire la aeropor cu ajutoarele lui Mos Craciun dimineata devreme pentru imbarcare pe zborul charter special cu destinatia Rovaniemi – Laponia, operat de compania HiSky! Dupa aproximativ trei ore de zbor, vom ajunge in indepartatele tinuturi de la Cercul Arctic. La sosirea pe aeroportul din Rovaniemi, vom fi asteptati de trimisii speciali ai lui Mos Craciun; acestia ne vor conduce intr-un loc special pentru preluarea hainelor termale, care ne vor ajuta sa ne incalzim pe parcursul sederii noastre in Laponia. Imbarcare in autocar si transfer in Levi unde ajungem in aproximativ 2h30. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie in Levi. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel LEVI PANORAMA 4*.

EXCURSIE OPTIONALA – IN CAUTAREA AUROREI BOREALE

Tarif: 99 Euro/adult, 89 Euro/copil 2-11 ani

Durata: aprox. 3h00

Doriti sa vedeti Aurora Boreala? Aceasta excursie va creste sansele de a asista la acest fenomen natural extraordinar. Cu putin noroc, daca cerul este senin, luna, stelele si chiar aurora boreala va pot lumina calea! Bucurati-va de o gustare delicioasa de carnati si bauturi calde in jurul unui foc de tabara in timp ce Aurora Boreala danseaza pe cer deasupra capului. Intoarcere la Levi. Include: transport cu masina, ghid local, gustari la foc de tabara, cafea/ceai.

ZIUA 2 | EXCURSIE LA ASCUNZATOAREA LUI MOS CRACIUN

Mese incluse: Mic dejun si cina la hotel*

Excursie inclusa la Ascunzatoarea lui Mos Craciun cu gustare inclusa

* Pentru plecarea din 23 decembrie este inclusa Cina Festiva de Craciun!

Excursie la Ascunzatoarea lui Mos Craciun

In toata zarva de Craciun, bunul Mos Craciun gaseste intotdeauna un moment pentru a lua parte personal la decorarea si pregatirea pentru sarbatori in cele mai indepartate colturi ale Laponiei. Singura locatie care nu este inca pregatita pentru sarbatori este Vila Rudolf, locul lui preferat pentru a sarbatori alaturi de spiridusi. Mos Craciun te invita sa mergi cu el in padure in cautarea unui bradut potrivit, sa gatesti prajituri uimitoare cu doamna Craciun, sa decorezi vila si, in sfarsit, sa te distrezi si sa te joci cu elfii in aerul proaspat lapon.

Durata: 2,5 ore; Include: transport, program cu Elfi, gustari, ceai/cafea.

Timp liber la dispozitie in LEVI cu posibilitatea de a opta pentru un program individual de schi si/sau sanius sau de a participa la excursiile optionale disponibile in aceasta zi.

EXCURSIE OPTIONALA – SAFARI CU RENI

Tarif: 130 Euro/adult, 97 Euro/copil 2-11 ani

Aceasta plimbare cu sania trasa de reni va duce adanc in salbaticie, unde veti afla o gramada de lucruri despre cresterea traditionala a renilor de la un pastor de reni autentic. Veti avea suficient timp pentru a va bucura de peisajul frumos al iernii Lapone in timpul unei plimbari cu sania cu reni, nu inainte de a lua parte la un curs de initiere in conducerea saniei si de a sustine un mic examen. Veti putea apoi servi o bautura calda in jurul unui foc de tabara. Transferurile dus-intors sunt incluse in pachet.

Servirea cinei la hotel. Cazare hotel LEVI PANORAMA 4*

ZIUA 3 | Santa Park si Santa Claus Village ROVANIEMI

Mese incluse: mic dejun, pranz si cina

Excursie inclusa: Santa Claus Village si Santa Park din Rovaniemi cu pranz inclus

Servirea micului dejun devreme si imbarcare in autocar pentru un transfer la Rovaniemi. Suntem in Santa Claus Village – Satul lui Mos Craciun, locul unde Mos Craciun isi petrece timpul pe tot parcursul anului, avand grija de misiunea lui in viata: de a spori bunatatea si bunastarea copiilor si adultilor, precum si pentru a raspandi mesajul de dragoste, bunavointa si Spiritul Craciunului peste tot in lume. Fara doar si poate, punctul culminant este vizitarea biroului lui Mos Craciun, prilej de a va intalni si de a sta de vorba personal cu Mos Craciun. La sfarsitul intrevederii, veti avea ocazia de a face o fotografie cu Mos Craciun si intreaga dvs. familie. Numeroase alte atractii va asteapta in Satul lui Mos Craciun: traversarea Cercului Arctic, vizitarea Oficiului Postal al lui Mos Craciun, de unde puteti expedia carti postale catre cei dragi, fiecare scrisorica avand aplicat un timbru special cu insemnele lui Mos Craciun. Numeroase magazine va asteapta aici pentru a va procura suveniruri.

Servirea pranzului.

Continuam cu vizitarea parcului tematic Santa Park. Sub Cercul Arctic, adanc sub pamant, se afla caverna secreta a lui Mos Craciun! Va uram un calduros bun venit si va invitam sa va alaturati Elfilor nostri veseli intr-o calatorie de neuitat la Santa Park, celebrul parc de distractii din Rovaniemi, votat cea mai buna destinatie de Craciun din lume. Numeroase atractii te asteapta aici! Urca-te in Trenul Magic si calatoreste prin lumi incantatoare, participa la cursurile scolii de Elfi si vei castiga propria ta diploma la Scoala Elfilor, traverseaza Cercul Arctic in subteran si aventureaza-te in taramul rece al Printesei de Gheata, iar in Galeria de Gheata vei simti la propriu cum iti ingheata respiratia. Nu rata Spectacolul Spiridusilor pe scena principala, trimite felicitari de Craciun celor dragi de la oficiul postal plin de viata, decoreaza prajituri in bucataria confortabila a doamnei Craciun si sopteste cele mai dragi urari lui Mos Craciun insusi! Nu uitati sa faceti cumparaturi in magazinele de suveniruri. Intoarcere la hotel in Levi.

Servirea cinei la hotel. Cazare hotel LEVI PANORAMA 4*

ZIUA 4 | SNOW FUN LEVI

Mese incluse: Mic dejun si cina la hotel.

Levi, cu peste 40 de partii, este cea mai mare statiune de schi din Finlanda, fiind votata multi ani la rand “Cea mai buna statiune de schi”. Levi este vibrant si foarte animat, cu numeroase baruri si restaurante, magazine si centre spa si cu posibilitatea a numeroase activitati pentru copii, toate aflate la mica distanta de orice hotel din statiune.

Timp liber la dispozitie in LEVI cu posibilitatea de a opta pentru un program individual de schi si/sau sanius sau de a participa la excursiile optionale disponibile in aceasta zi.

EXCURSIE OPTIONALA – HUSKY SAFARI 2 KM

Tarif: 120 Euro/adult, 95 Euro/copil 2-11 ani

Pregateste-te pentru o experienta cu adevarat memorabila! Acest safari cu sania trasa de husky va duce in salbaticia Laponei impreuna cu echipe de caini dornici sa alerge cu viteza prin zapada. Crescatorii profesionisti va vor prezenta viata de la canisa si veti urma un scurt curs de „tanar crescator de husky” in care veti fi instruit despre cum sa va controlati sania. Dupa aceea, veti porni in safari pe o distanta de 2 km pe sanii trase de husky cu o capacitate de 1-2 persoane. La final, vi se va oferi suc fierbinte de fructe de padure, ceai sau cafea si prajituri traditionale langa un foc de tabara in timp ce asculti povesti fascinante despre iubitii caini husky. Transferurile dus-intors sunt incluse in pachet.

EXCURSIE OPTIONALA – SNOMOBILE SAFARI

Tarif: 143 Euro/adult, 111 Euro/copil 2-11 ani

Durata: 2h00

Traieste o zi de iarna rece si geroasa conducand snowmobilul printr-o padure acoperita de zapada. Dupa prezentarea instructiunilor de conducere si a regulilor de siguranta, vom porni intr-o adevarata experienta plina de adrenalina. In timp ce vom ne vom aventura prin paduri inzapezite, vom fi fermecati de frumusetea naturii din Laponia. Pe parcursul programului va veti bucura de o binemeritata pauza, ocazie cu care veti savura o ceasca linistitoare de suc fierbinte de fructe de padure. Snowmobilul va fi ocupat de doua persoane care vor conduce pe rand. Copii vor avea loc intr-o sanie speciala trasa de un snomobil condus de un ghid local.

EXCURSIE OPTIONALA – LAINIO SNOW VILLAGE

Tarif: 96 Euro/adult, 72 Euro/copil 2-11 ani

Durata: 3h00

La aproape 200 km deasupra Cercului Arctic se afla o lume unica si magica, facuta din gheata si zapada. In fiecare an, aproximativ 20 de milioane de kilograme de zapada si 350 000 de kilograme de gheata naturala cristalina sunt folosite pentru a construi spectaculosul Lapland Hotels SnowVillage, care se schimba in forma, dimensiune si design pentru a uimi vizitatorii an de an. SnowVillage include, de exemplu, sculpturi de gheata, apartamente de zapada decorate, un restaurant de gheata si un bar de gheata. Tema sezonului este Macro World. Excursia include: transport dus-intors, ghid vorbitor de limba engleza in timpul vizitei Lainio, bautura calda fara alcool la barul cu gheata.

Servirea cinei la hotel. Cazare hotel LEVI PANORAMA 4*.

ZIUA 5 | Rovaniemi – CLUJ NAPOCA

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Rovaniemi pentru imbarcarea pe cursa charter speciala cu destinatia Bucuresti respectiv Cluj Napoca,dupa urmatorul orar de zbor:

Rovaniemi – Cluj Napoca 23 DEC 24 H4 7160 RVN – CLJ 14:00 – 17:00





CONDITII CALATORIE https://www.mae.ro/travel-conditions/3697

OFERTA VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE
TARIFELE SE POT MODIFICA IN FUNCTIE DE DISPONIBILITATE LA AVION SI CAZARE

Oferta actualizata in data de: 26.09.2024

levi panorama         

Cu o poziţie ideală pe versantul muntelui Levi Fell, acest modern hotel de tip ski-in/ski-out vă oferă cazare confortabilă de lux, cu vederi fantastice, precum şi Wi-Fi gratuit.

Hotelul Levi Panorama a fost inaugurat în noiembrie 2009. Camerele proaspete şi spaţioase sunt decorate în stil contemporan scandinav. Fiecare cameră este dotată cu toate facilităţile moderne, inclusiv un TV cu ecran plat; multe camere au balcoane.

Sala de mic dejun de la Hotelul Panorama vă oferă privelişti deosebite asupra muntelui.

Beneficiaţi de acces uşor la pârtiile de schi, telegondola fiind chiar lângă hotel. La poalele muntelui se află satul Levi, care are numeroase baruri, restaurante şi magazine.

În apropiere există o mulţime de piste de schi fond de foarte bună calitate. Activităţile posibile în timpul verii includ golf şi drumeţii.

Facilitati levi panorama

  • centru SPA
  • internet
  • jacuzzi
  • minibar
  • parcare
  • restaurant
  • seif
  • sauna
  • telefon
  • TV
  • uscator par

Agentia de turism Z Tour

Telefon: 07xx xxx xxx

Telefon 2: 07xx xxx xxx

Telefon Fix: 03xx xxx xxx

Adresa: Sediul Central: Strada An [...]

Email: marketin [...]

Website: http://w [...]

Arata datele de contact

Detalii & rezervare

  • Durata: 4 nopti
  • Destinatia: Finlanda / Levi
  • Hotel: Levi Panorama 4*
  • Data plecarii: 19.12.2024
  • Transport: Avion din Cluj-Napoca
  • Masa: Demipensiune
  • Locuri disponibile: 4 (in momentul postarii ofertei)
  • 2199 Euro
  • 1959 Euro /persoana