Senior Holidays Puglia, “tocul” Italiei si frumusetile sale DEMIPENSIUNE Avion SI TAXE INCLUSE TARIF 649 EUR

9 locuri - in momentul postarii ofertei. Vezi disponibilitatea

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare la hotel 4* in Palagiano, Puglia
  • Mic dejun si cina + un pahar de apa si vin la masa
  • Transport avion Bucuresti – Bari – Bucuresti
  • Taxele de aeroport
  • Transfer aeroport–hotel–aeroport
  • Tur de Bari
  • Vizite ghidate conform descrierii
  • Transport autocar clasificat la destinatie
  • Asistentă turistica pentru intreaga perioada care include preluarea si insotirea turistilor catre si de la hotel, organizarea excursiilor optionale si suportul la destinatie
  • 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7 Kg/ persoana (dimensiune maxim admisa 40/30/20 cm), checkin la aeroport

Servicii neincluse

  • Taxa de statiune: nu se percepe la hotel (taxa de statiune este valabila in momentul publicarii programului, dar poate suferi modificari, fiind independenta de agenttia de turism)
  • Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno
  • Intrarile la obiectivele turistice
  • Mese de pranz
  • Cheltuieli personale
  • Excursiile optionale

Descriere oferta

COD OFERTA VTHC

TARIFELE SUNT DINAMICE SI SUNT DISPONIBILE IN MOMENTUL POSTARII.TARIFUL SE SCHIMBA IN FUNCTIE DE NUMARUL LOCURILOR DISPONIBILE SI DE DISPONIBILITATE HOTELULUI.
VA RUGAM VERIFICATI IMPREUNA CU AGENTIA TARIFUL AFISAT!!!TARIFUL SI LOCURILE TREBUIE RECONFIRMATE DE CATRE AGENTIA DE TURISM.

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentie

Descriere

Ciao e benvenuto in Puglia, cea mai sudica regiune a Italiei de pe coasta marii Adriatice. Dupa ce vei ateriza, ghidul nostru te va intampina si vom incepe impreuna aceasta aventura minunata. Pe parcursul drumului spre hotelul nostru, vom putea asculta povesti despre geografia, obiceiurile si cultura locala, dar si sa ne familiarizam cu programul de activitati pentru urmatoarele zile. Tot atunci ai ocazia sa decizi ce excursii optionale ti se potrivesc, daca nu ai facut-o inca si sa te cunosti mai bine cu ceilalti calatori care ne insotesc in aceasta vacanta.
Cazare
Cazare - Accord Le Rose Hotel
♥ ♥ ♥ ♥
# Facilitati camere Renovarea recenta a oferit hotelului camere confortabile si luminoase, cu aer conditionat, TV cu ecran plat, seif, telefon, birou, minibar si acces gratuit la internet wireless. Baile private includ articole de toaleta gratuite si uscator de par. # Facilitati hotel Restaurantul hotelului ofera preparate din bucataria locala si italiana, atat in interior, cat si pe terasa, iar la bar se pot savura diverse bauturi. La un cost suplimentar, oaspetii se pot destinde in noua zona de wellness a hotelului. Spa-ul include sauna finlandeza, baie turceasca, cromoterapie, zona de hidromasaj, masaje diverse si zona de relaxare. Internetul wireless este gratuit in toata proprietatea. # Localizare Hotelul Accord Le Rose este situat in centrul orasului Palagiano, in apropiere de toate facilitatile orasului si intr-o pozitie geografica ideala fata de intregul teritoriu apulian.
Activități
Bari
+ 000EUR
Ne indreptam spre Bari, prospera capitala a Pugliei. Strazile intortocheate ale centrului istoric Bari Vecchia, ascund biserici de sorginte romana, elegante piatete medievale si castelul Svev. Face un tur prin centrul istoric, de-a lungul malurilor Marii Adriatice, pentru a admira obiective turistice precum Bazilica San Nicola, construita pentru a gazdui moastele Sfantului Nicolae, catedrala, exteriorul castelului si piata principala. Portul este locul de unde incepem plimbarea pe promenada lungomare, cea mai lunga si generoasa faleza din Italia, presarata cu cafenele, baruri si restaurante pline de viata. Bari este, de asemenea, locul perfect pentru a degusta limoncello local si preparatele cu fructe de mare pentru care orasul este faimos. Aceasta excursie se va realiza fie in prima zi de program, in drum de la aeroport spre hotel sau in ultima zi de program, inainte de transferul spre aeroport.
Monopoli si Polignano a Mare
+ 6500EUR
Ne indreptam de dimineata spre Monopoli, unde descoperim cu uimire un oras de un alb imaculat, impodobit cu flori colorate, terase cochete si barci albastre. Face o plimbare pe strazile medievale ale centrului vechi pentru a descoperi principalele atractii ale orasului precum Castelul Carol al V-lea, lungomare, Bazilica del Purgatorio, Bazilica Maria Santissima della Madia, Palazzo Palmieri si portul pescarilor. Ne vom bucura de privelisti panoramice, vom intrevedea golfuri pitoresti la Marea Adriatica si admira plaje cu nisip. Urmatorul popas va fi in micul sat Polignano a Mare, construit pe marginea unei rape stancoase pline de pesteri. Exploram pietonal partea veche a satului, facem o plimbare pe malul apei si admiram pesterile si golfurile naturale sapate in stanca. Ne lasam vrajiti de arta bisericilor, ne plimbam printre aleile impodobite cu flori si descoperim poeziile scrise pe fetele cladirilor. Polignano mai este faimos dintr-un motiv: a fost locul de nastere al lui Domenico Modugno, cantaretul celebrului cantec Volare. In Polignano avem ocazia sa gustam din produsele care au facut Puglia celebra in intreaga lume: traditionalul panzerotto cu mozzarella si sos de rosii, focaccia din Puglia, un pahar de vin local cu vedere la mare, capocollo - faimoasa mozzarella specifica zonei si unele dintre cele mai bune mezeluri din Italia.
Valle d’Itria: Cisternino, Locorotondo si Alberobello
+ 6000EUR
Astazi vom calatori prin idilica Valle d''Itria, o vale verde, strabatuta de ziduri de piatra, livezi de vita de vie, migdali, maslini si de drumuri pitoresti. Aceasta este cea mai vizitata parte a Pugliei. Mai intai vom merge la situl din Patrimoniul Mondial UNESCO de la Alberobello. Oamenii vin la Alberobello pentru a admira trulli, case mici de piatra in forma de stup, construite din calcar local in secolul al XIV-lea. Originea constructiilor este neclara, desi este posibil ca aceste locuinte fara mortar sa fi fost create pentru a fi usor demontabile in sistemul feudal impanzit de evaziune fiscala. In orice caz, zidurile groase, acoperite cu conuri gri cu varfuri distincte si spirale albe, creeaza o priveliste unica de care nu ai cum sa nu te indragostesti. Ne vom plimba in cartierul vechi, unde mii de trulli acopera dealurile locului. Vom observa simbolurile religioase si mistice de pe acoperisurile lor si vom vizita muzeul Trullo Sovranosi Biserica de Sant''Antonio, o biserica construita tot sub forma trulli-lor ce o inconjoara. Dupa aceea, ne indreptam spre micul sat Locorotondo, unde ne plimbam intr-unul dintre cele mai pitoresti centre istorice din sudul Italiei. Inca nu am epuizat toate secretele acestei zile. Facem o ultima oprire in Cisternino. Cu nodul sau de strazi asemanatoare cu un kasbah, alaturi de ritmul sau lent, Cisternino a fost desemnat unul dintre cele mai frumoase orase din intreaga tara. Aici vedem Biserica Matrice din secolul al XIII-lea si Torre Civica, admiram piata centrala si savuram privelistile rurale din gradina comuna. Cost suplimentar, se achita la destinatie: 2 euro/ persoana bilet de intrare Trullo Sovrano.
Ostuni si Brindisi
+ 6000EUR
Este momentul sa descoperim portul Brindisi, un port important inca din timpurile Imperiului Roman. Orasul a fost capatul drumului antic roman Via Appia, de-a lungul caruia circulau legionarii si pelerinii, cruciatii si negustorii, toti indreptandu-se spre Grecia si Orientul Apropiat. Vom face o plimbare in port si vom admira atractii precum Piazza Duomo, Coloanele romane, Templul San Giovanni si Teatrul Verdi, situate chiar in inima culturala a orasului. Urmatorul nostru popas este Ostuni, un oras elegant si stralucitor, intins pe trei coline, incununat de o catedrala-bijuterie. Ostuni este inconjurat de livezi de maslini, asa ca acesta este un loc ideal pentru a cumpara ulei de masline direct de la producatori. Facem un tur al orasului alb Ostuni, cu stradute si trepte in panta, curti si piete mici si mergem de-a lungul zidurilor vechi ale orasului, bucurandu-ne de peisajul livezilor de maslini si al coastei Adriatice. Timp liber pentru a descoperi magazinele de produse traditionale tipice din centrul vechi sau pentru a incerca preparate din gastronomia locala.
Matera and Altamura
+ 6000EUR
Dedicam o zi intreaga pentru a explora doua dintre cele mai importante atractii ale Pugliei. In primul rand, vizitam Matera, sit al Patrimoniului Mondial UNESCO si fosta capitala Europeana a Culturii in 2019. Vederea extraordinara a orasului vechi din Matera ofera o perspectiva emotionanta asupra vietii antice. Matera este una dintre cele mai vechi orase din lume, celebru pentru sassi-urile sale fascinante – case formate in grote naturale si stanci de tuf. Asemanarea sa izbitoare cu Ierusalimul a atras aici regizorii unora dintre cele mai celebre filme biblice. Vom admira sassi-urile, vom cobori scari strecurate printre canioanele de calcar si vom afla mai multe despre istoria antica si moderna ale locului. Cu peste 3.000 de pesteri locuibile, unele datand inca din secolul al VIII-lea i.Hr., unele sassi-urile sunt biserici rupestre cu fresce impresionante, altele expozitii care recreeaza locuintele antice. Exista sassi-uri transformat in muzeu de sculptura contemporana si altele in restaurante. Istoria acestor locuinte este una foarte vasta, sassi-urile fiind si o amintire a perioadei de saracie prin care a trecut regiunea in secolul XX. In momentul in care populatia orasului a crescut necontrolat, grotele nelocuite si inadecvate au devenit adaposturi improvizate pentru cetatenii saraci. In prezent, acestea sunt in curs de restaurare extensiva. Ramanand in aura istorica, vom descoperi centrul medieval al orasului Altamura, celebru pentru forma sa perfect circulara, dar mai presus de toate, pentru claustro (mici piete inchise) o oglindire a amestecului cultural care a caracterizat orasul de-a lungul timpului. Altamura este si o destinatie de interes culinar, mai ales datorita painii sale celebre in intreaga Italie "Pane di Altamura", pe care va sfatuim sa nu plecati fara sa o incercati.
Lecce si Otranto
+ 6500EUR
Doua dintre cele mai frumoase orase ale regiunii ne asteapta astazi in vizita. Ne indreptam catre sudul Pugliei, spre Lecce, pentru a ne bucura de arhitectura baroca si atmosfera unica a orasului. Ornamentele baroce din Lecce sunt de o frumusete coplesitoare, oferind vizitatorilor un spectacol impresionant. Castelul opulent, piata principala, ruinele romane si fatadele ornamentate cu magnifice alegorii, toate fac din Lecce un oras de neuitat. Universitatea ii confera orasului un aer vibrant, iar magazinele si terasele ne imbie sa descoperim tot ce se poate vedea si gusta. Vei avea timp liber sa te opresti la o cafenea sau sa savurezi un aperitivo cu specialitati locale, cum ar fi friselle, taralli, puccia, bombette si burrate. Continuam calatoria noastra spre Otranto, unul dintre cele mai frumoase sate de coasta din zona, cunoscut pentru catedrala sa uimitoare, construita de normanzi in secolul al XI-lea. Mozaicuri, cripte si imagini biblice intalnesc tropicalul: catedrala din Otranto nu seamana cu nici o alta catedrala din Italia. Fiind deteriorata in urma faimosului masacru turcesc din 1480, catedrala expune o cutie de sticla cu oasele a 813 martiri, o imagine impresionanta si o reprezentare puternica a istoriei.

Oferta actualizata in data de: 06.09.2024

Riva Marina Resort         

In Salento, in localitatea Specchiola, la 700 metri de plaja proprie, inconjurat de o rezervatie naturala. Alte distante: Aeroportul din Bari 108km (durata transfer: 1h 38min), Carovigno 10km, Ostuni 17km, Brindisi 27km.

Facilitati camere: 443 de camera dotate cu paturi king size, dus cu hidromasaj, TV satelit, aer conditionat, terasa

Facilitati Riva Marina Resort

  • aer conditionat
  • centru SPA
  • internet
  • piscina
  • plaja privata
  • restaurant
  • sala de conferinte
  • TV

Agentia de turism Viotop Travel

Telefon: 07xx xxx xxx

Telefon 2: 07xx xxx xxx

Telefon Fix: 03xx xxx xxx

Adresa: Str. 15 Noiembrie, nr 8 [...]

Email: rezervar [...]

Website: www.viot [...]

Arata datele de contact

Detalii & rezervare

  • Durata: 7 nopti
  • Destinatia: Italia / Bari
  • Hotel: Riva Marina Resort 4*
  • Data plecarii: 24.09.2024
  • Transport: Avion din Bucuresti
  • Masa: Demipensiune
  • Locuri disponibile: 9 (in momentul postarii ofertei)