Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Hurghada >

Sejur Grand Hurghada

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Hurghada la Grand Hurghada - 14 nopti

 Grand Hurghada  Grand Hurghada  Grand Hurghada  Grand Hurghada  Grand Hurghada  Grand Hurghada
Localizare: hotel cu atmosferă familială, pe plaja îngrijită, cu promenadă şi parc spaţios. La 10 km de centrul orasului Hurghada (zilnic curse de microbuz în centru gratuit).

Facilitati hotel: 3 restaurante principale (bufet internaţional şi oriental, paste), restaurante a la carte (specialităţi de peste, paste, pizza, salate, mâncăruri asiatice), cafenea, beach, piano-bar, 2 pool, lobby-bar (ceai, cafea, fursecuri), bufet pentru copii, room service 24h, sală de conferinţe, magazine de suveniruri, spălătorie, schimb valutar.

Dotari camera: 424 camere superior, în mare parte cu vedere spre grădina superbă sau spre piscină, în mai multe clădiri anexe. Dotare: baie / WC, aer condiţionat, telefon, TV cablu, frigider, uscător de păr, balcon sau terasă. Camere confortabile pentru 3 persoane, sau cu pat suplimentar pentru max. 2 adulţi 2 copii.

Sport si recreere: pe plaja proprie (700m) umbrele, paturi şi prosoape de plajă gratuite, 2 piscine, piscină pentru copii, jacuzzi, masaj, tenis de masă, biliard, darts, boccia, volei pe plajă, crocket, hidrobicicletă, sală fitness, aerobic, teren de tenis, tobogan urias, aqua şi surf center, scoală de scufundări. Zilnic muzică live, săptămânal program folclor, programe de animaţie internaţionale ziua şi seara, discotecă-junglă gratuit. Club pentru copii 4-12 ani, cu supraveghere, teren de joacă, minidisco.Vizavi de hotel se află centrul de distracţii Grand Mall: internet, biliard-cafe, steak house, florărie, farmacie, salon de frumuseţe, restaurante, baruri, discotecă, programe de show seara. În sezonul principal Dino Club, cu animatori de limba română şi maghiară pentru copii şi părinţi: olimpiade, jocuri, gimnastică pentru copii, concursuri, dino disco, excursii facultative pentru întreaga familie.


Oferta speciala Craciun + Revelion Hurghada - 14 nopti cazare cu all inclusive + bilet avion Cluj Napoca + taxe aeroport + transfer = de la 1029 euro/pers

Servicii incluse
Bilet avion Cluj Napoca Hurghada si retur
Taxe de aeroport
Bagaj de mana + bagaj de cala
Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport
14 nopti cazare cu all/ultra all inclusive
Asistenta turistica in limba romana


Servicii neincluse
Asigurarea de calatorie medicala si storno (recomandate)
Taxa de viza (25 euro/pers) - se achita la sosire in Hurghada
Infoliere bagaj la retur
Excursii optionale si alte servicii suplimentare
Cina de revelion nu este inclusa in pret

Descriere / Alte informatii

Conditii de plata:
- 30% avans la rezervare
- 70% cel tarziu cu 30 zile inainte de plecare

Important: disponibilitatea si tariful sejurului sunt valabile in momentul postarii ofertei; datorita faptului ca unele oferte au statut special (early booking, last minute, oferta speciala) precum si dinamicitatii domeniului, tarifele se pot modifica de la un moment la altul, motiv pentru care va rugam sa verificati situatia momentana la agentie.

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu All inclusive si transport Avion cu plecare din Cluj-Napoca (taxa de aeroport inclusa)

Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
22.Dec.2024 - 05.Jan.2025 - 1029 EURO - - Rezervare
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 22.08.2024
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #