Last minute
Early Booking
Sejur
Cazare
Circuite
Croaziere
Agentii de turism
Bilete avion
Excursii de o zi
90131
Ghid Bucuresti
Unde sa mananci
Bucuresti
In Bucuresti exista numeroase restaurante unde se poate manca bine, cu bani putini. Insa, pentru cei care le place sa frecventeze localuri de lux, cu preparate pretentioase, oferta este foarte generoasa.
In centrul vechi, in zona Lipsani, se afla multe restaurante: cu specific traditional, libanez, turcesc sau fast-food, aici veti gasi un local pe placul dvs. Atmosfera de sarbatoare, cladirile vechi, pline de istorie si tinerii care populeaza zona sunt motivul pentru care Lipscani a devenit cea mai populara zona din
Bucuresti.
Din zona Lipscani va recomandam: Caru'' cu Bere (unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti, mancare excelenta, servire impecabila), Hanul lui Manuc, La Bonne Bouche (meniu frantuzesc, atmosfera cosmopolita, preturi destul de mari), Divan (restaurant turcesc) si Bellini (mancare italieneasca).
Restaurantele din lantul Trattoria Il Calcio sunt raspandite prin tot orasul si sunt renumite pentru mancarea delicioasa, lista de vinuri impresionanta si deserturile mereu proaspete.
Un alt restaurant cu vechime in Bucuresti, frecventat de VIP-uri locale si internationale este Jaristea. Cu un meniu traditional, cu spectacole cu muzica live, Jaristea este un restaurant ce merita vizitat!
Un alt restaurant frecventat de lumea buna din Bucuresti este White Horse. Situat in Dorobanti, restaurantul isi atrage clientii prin mancarea delicioasa, proaspata si servicii rapide. Desi se afla intr-o zona cu pretentii, preturile sunt accesibile.
Tot in Dorobanti, langa Mario Plaza, se afla restaurantul Fibrio, unde meniul este bazat doar pe mancaruri sanatoase: clatite cu spanac si ciuperci, paste, pizza, pui chinezesc cu orez basmatic, prajituri si briose. Daca va este pofta de o Coca-Cola sau de un suc acidulat, va trebui sa va puneti pofta in cui. La Fibrio puteti bea doar sucuri naturale sau bauturi pe baza de aloe vera sau ginseng.
Violeta''s Kitchen se afla in apropiere de Piata Universitatii, iar meniul, schimbat zilnic, este bogat in mancaruri delicioase, facute din produse proaspete: borş de gaina cu stevie, ou, tarhon, leustean si smantana, sufleu de cartofi cu urda, nuci si marar, pilaf cu scoici si chefal, super crème etc.
Excalibur este un restaurant medieval, iar decorul cu mese din trunchi de lemn, peretii din caramida cu sabii si topoare, lumanarile de pe masa si muzica medievala confirma acest aspect. Majoritatea preparatelor din meniu sunt pe baza de carne, cu garnituri consistente: purcelus cu mar in gura, friptura de porc cu sos de prune, gulas etc. Portiile sunt foarte generoase, iar preturile mici.
In centrul vechi, in zona Lipsani, se afla multe restaurante: cu specific traditional, libanez, turcesc sau fast-food, aici veti gasi un local pe placul dvs. Atmosfera de sarbatoare, cladirile vechi, pline de istorie si tinerii care populeaza zona sunt motivul pentru care Lipscani a devenit cea mai populara zona din
Bucuresti.
Din zona Lipscani va recomandam: Caru'' cu Bere (unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti, mancare excelenta, servire impecabila), Hanul lui Manuc, La Bonne Bouche (meniu frantuzesc, atmosfera cosmopolita, preturi destul de mari), Divan (restaurant turcesc) si Bellini (mancare italieneasca).
Restaurantele din lantul Trattoria Il Calcio sunt raspandite prin tot orasul si sunt renumite pentru mancarea delicioasa, lista de vinuri impresionanta si deserturile mereu proaspete.
Un alt restaurant cu vechime in Bucuresti, frecventat de VIP-uri locale si internationale este Jaristea. Cu un meniu traditional, cu spectacole cu muzica live, Jaristea este un restaurant ce merita vizitat!
Un alt restaurant frecventat de lumea buna din Bucuresti este White Horse. Situat in Dorobanti, restaurantul isi atrage clientii prin mancarea delicioasa, proaspata si servicii rapide. Desi se afla intr-o zona cu pretentii, preturile sunt accesibile.
Tot in Dorobanti, langa Mario Plaza, se afla restaurantul Fibrio, unde meniul este bazat doar pe mancaruri sanatoase: clatite cu spanac si ciuperci, paste, pizza, pui chinezesc cu orez basmatic, prajituri si briose. Daca va este pofta de o Coca-Cola sau de un suc acidulat, va trebui sa va puneti pofta in cui. La Fibrio puteti bea doar sucuri naturale sau bauturi pe baza de aloe vera sau ginseng.
Violeta''s Kitchen se afla in apropiere de Piata Universitatii, iar meniul, schimbat zilnic, este bogat in mancaruri delicioase, facute din produse proaspete: borş de gaina cu stevie, ou, tarhon, leustean si smantana, sufleu de cartofi cu urda, nuci si marar, pilaf cu scoici si chefal, super crème etc.
Excalibur este un restaurant medieval, iar decorul cu mese din trunchi de lemn, peretii din caramida cu sabii si topoare, lumanarile de pe masa si muzica medievala confirma acest aspect. Majoritatea preparatelor din meniu sunt pe baza de carne, cu garnituri consistente: purcelus cu mar in gura, friptura de porc cu sos de prune, gulas etc. Portiile sunt foarte generoase, iar preturile mici.
Unde sa te cazezi | Pagina 4 din 9 | Obiective turistice |
Iti place acest ghid? Trimite-l si prietenilor tai.
Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri
turistice
Evenimente
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Stiai ca?
Oamenii si delfinii sunt singurele fiinte care fac sex de placere.
...
Madona Sixtina, pictata de Rafael (Raffaello Sanzio da Urbino), in jurul anului 1514, chiar inainte de moartea artistului, a avut o istorie foarte zbuciumata. Din 1754 tabloul a fost mutat la Dresda, ...
Dictionar
turistic
Time-sharing contract - O familie formata dintr-un numar precizat de persoane (de ex. 4, 6, 7, 8) cumpara un apartament dintr-un hotel anumit pentru o perioada de 7 zile (denumita unitate de time-sharing) sau mai multe (14, 21, 28 zile etc.), avand dreptul de a-l folosi, in scop personal, de a-l ceda spre folosinta unor prieteni sau rude sau de a-l inchiria unor solicitatori. Implicarea contractuala a participantilor la acest tip de proprietate se face in cadrul unui club de vacanta, al carui membru trebuie sa devina si propietarul in time-sharing.