Last minute
Early Booking
Sejur
Cazare
Circuite
Croaziere
Agentii de turism
Bilete avion
Excursii de o zi
97024
Ghid Kusadasi
Sfaturi utile
Kusadasi
Apa de la robinet nu este potabila. Cumparati apa imbuteliata sau serviti un ceai rece, o cafea sau un pahar de vin.
Din pacate, in Turcia nu mai exista restaurante care servesc cafea la nisip. In hoteluri si restaurante cafeaua este facuta la espressor. Daca doriti sa serviti o cafea autentica, la ibric, mergeti intr-un restaurant traditional.
In restaurante se lasa un bacsis de 10%, iar in restaurantele de lux, acesta poate ajunge pana la 15%.
Evitati sa faceti cumparaturi in weekend. Pentru turisti, preturile se dubleaza si este mai dificil sa negociezi.
Incercati sa platiti in lire turcesti; acelasi produs are pret diferit in euro, dolari sau lire turcesti.
Din pacate, in Turcia nu mai exista restaurante care servesc cafea la nisip. In hoteluri si restaurante cafeaua este facuta la espressor. Daca doriti sa serviti o cafea autentica, la ibric, mergeti intr-un restaurant traditional.
In restaurante se lasa un bacsis de 10%, iar in restaurantele de lux, acesta poate ajunge pana la 15%.
Evitati sa faceti cumparaturi in weekend. Pentru turisti, preturile se dubleaza si este mai dificil sa negociezi.
Incercati sa platiti in lire turcesti; acelasi produs are pret diferit in euro, dolari sau lire turcesti.

![]() |
Pagina 9 din 9 |
Iti place acest ghid? Trimite-l si prietenilor tai.
Recomanda prin :
Ghiduri
turistice
Evenimente
Anual, de la mijlocul lunii iulie pana la inceputul lunii august se desfasoara Paris Quartier d'Eté..
Stiai ca?
Zilnic, in toata lumea, se trimit peste 35 de miliarde de emailuri?...
Pe Magura Moigradului a fost descoperita cea mai intinsa asezare dacica fortificata din Romania. Aceasta dateaza din secolul I d.Chr. Tot aici au fost făcute descoperiri arheologice inca din anul 185...
Dictionar
turistic
Vila - Forma de cazare de capacitate mica, cu cateva nivele, avand un stil arhitectonic particular, integrat armonios in cadrul natural.
foarte util, multumiri realizatorilor