Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Salonic >

Sejur Vergina

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Preturile sunt valabile pana la data de 30.Sep.2024
in baza discountului de Early Booking de
10% aplicat la pretul de baza.

Sejur in Salonic la Vergina - 3 nopti

 Vergina  Vergina  Vergina
Hotelul Vergina este situat in centrul comercial al orasului Thessaloniki. Hotelul dispune de 133 camere dotate cu : aer conditionat, incalzire centrala, frigider, telefon, uscator de par, minibar, TV si baie proprie. Alte facilitati oferite de hotel : sali de conferinte si banchete ( 30 – 200 pers ), coctail bar, restaurant, servicii de spalatorie , schimb valutar si parcare. Hotelul este ideal atat pentru intalniri de afaceri cat si pentru turisti. Personalul hotelului este foarte ospitalier si va creaza atmosfera necesara unui sejur placut si relaxant.

Preturile de mai jos sunt cu discount aplicat pentru Early Booking
10% discount pentru rezervari pana la data de: 30.Sep.2024
5% discount pentru rezervari pana la data de: 31.Oct.2024


1 Decembrie 2024 la SALONIC si Targul de Craciun de la Trikala 4 zile Autocar

Servicii incluse
- Transport cu autocar clasificat
- 3 cazari cu mic dejun in hotel 3*
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
- Vizite conform program.
*ATENTIE! Denumirea si locatia hotelurilor se pot modifica pana in momentul plecarii. Detaliile finale vor fi afisate in informarea de plecare!


Servicii neincluse
- Asigurare medicala si storno
- Vizitele optionale, ghizii locali si intrarile la obiectivele turistice
- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) – supliment de 5% din tarif standard pentru loc in camera dubla
- Taxa de oras, in valoare totala de 10 euro/persoana (calculat la momentul lansarii programului, in luna aprilie 2024; suma exacta va fi comunicata turistilor de catre ghid, in prima zi a circuitului)
- Bacsis/tips - echipaj (recomandat 1 €/zi/turist)


Descriere / Alte informatii
Ziua 1 (28.11). BUCURESTI - VELIKO TARNOVO - SALONIC (cca. 700 km)

Plecare din Bucuresti, la ora 6:00, de la Academia Militara (Universitatea de Aparare Carol I - acces dinspre statia de Metrou Eroilor). Prima vizita a acestui circuit este a orasului Veliko Tarnovo, vechea capitala din perioada Taratelor Bulgare, ale carei vestigii au fost foarte bine puse in valoare dupa restaurarile recente. In afara cetatii medievale, un farmec deosebit il are si centrul vechi al orasului, cu ateliere mestesugaresti, magazine de suveniruri si de antichitati. Plecam spre Salonic unde ne vom caza la Hotel Vergina 3*/similar.



Ziua 2 (29.11). SALONIC

Mic dejun. Incepem vizita orasului Salonic, al doilea oras ca marime si ca importanta din Grecia. Aici ne inchinam la moastele din Biserica Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir patronul ocrotitor al orasului, care a fost constuita in secolul al IV-lea d.Hr., chiar pe locul intemnitarii, al martiriului si ingroparii sfantului. Acesta a fost soldat roman, dar si-a pastrat credinta crestina in timpul persecutiilor din vremea lui Diocletian. Biserica se afla pe lista Patrimoniului UNESCO si are sase mozaicuri rare, din secolele V si VII, care au supravietuit perioadei iconoclaste si care sunt printre cele mai frumoase din Grecia. Ne asteapta, apoi, „Arcul lui Galerius”, construit in 297-299 d.Hr., o fosta poarta de intrare spre VIA Egnatia, drumul istoric ce lega Rasaritul cu Apusul, decorata cu basoreliefuri ce infatisau imagini din lupta impotriva persilor. Alaturi vom admira „Rotonda lui Galerius”, construita in 306 d.Hr., dupa victoria asupra persilor si transformata ulterior (in secolul al IV-lea) in Biserica Sfantul Gheorghe - astazi, cea mai veche biserica din oras. Pregateste-ti apoi aparatul foto, pentru ca vom admira simbolul orasului, Turnul Alb sau Turnul Insangerat, folosit de la garnizoana si inchisoare, pana la centru de comunicatii, depozit sau laborator meteo. Si cum alaturi de Turnul Alb se afla si Statuia regelui Macedoniei, Alexandru cel Mare, pregateste-te pentru o serie frumoasa de fotografii. Dupa turul de oras, timp liber. Seara, cazare la acelasi hotel.



Ziua 3 (30.11). SALONIC - LITOCHORO - TRIKALA

Mic dejun. Timp liber in Salonic sau excursie optionala (30 €) Litochoro - Trikala. Pornim spre Litochoro, orasul de piatra, localitatea de unde incep drumetiile spre cel mai inalt varf din Grecia - Mytikas (2917 metri). Noi vom face un tur pietonal in oras dar si un traseu usor (de aproximativ o ora dus-intors) in Canionul Enipeas spre Cada lui Zeus. Ne deplasam catre Trikala unde descoperim cel mai frumos trag de Craciun din Grecia. Timp liber pentru vizite individuale. Spre seara retur la cazarea din Salonic.



Ziua 4 (01.12). SALONIC - SOFIA - BUCURESTI (cca. 700 km)

Mic dejun. Parasim Grecia, iar pe traseul de intoarcere spre Bucuresti, nu putem tranzita Bulgaria fara a admira capitala acesteia, Sofia: Catedrala Al. Nevsky, in stil neobizantin, una dintre cele mai mari constructii ortodoxe din lume, cu o capacitate de 10.000 de credinciosi si Biserica Sfanta Sofia, una dintre cele mai vechi biserici ortodoxe (sec. IV -VI), care din sec. XIV a dat chiar denumirea orasului. Seara traversam Podul Prieteniei la Giurgiu si sosim in Bucuresti la Academia Militara in jurul orei 22:00, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.



PARTAJ GARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj garantat” nu vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul.

PARTAJ NEGARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj negarantat” vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul. Turistii vor fi informati in scris cu maxim 2 zile inainte de plecare, urmand ca suplimentul de camera single sa fie achitat obligatoriu inaintea plecarii. Nu se accepta mutare in camera cu ”partaj garantat”, dupa ce a fost achitat avansul, conform scadentelor.

Pentru inscrierile cu pana la 3 zile inainte de plecare, optiunea de partaj va fi reconfirmata cu reprezentantii agentiei.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.

NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITATA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATATE DE CAZARE

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile

Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.

Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Mic dejun inclus si transport Autocar cu plecare din BUCURESTI, GIURGIU

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
28.Nov.2024 - 01.Dec.2024 - 224 EURO - - Rezervare
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 10.09.2024
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #